Hledáme Maminku která nám vynosi miminko

1
2.8.23 21:08

Hledáme Maminku která nám vynosi miminko

Dobrý den, s manželem jsme spolu 6 let a  moc  toužime po našem vysněném Miminku. Bohužel ale ze zdravotních důvodů si své miminko nemůžu vynosit sama proto Hledáme náhradní maminku, která by se s námi byla ochotná vydat na tuhle cestu. Hledáme někoho, kdo má v srdci lásku a chtěla by nám pomoci k vysněnému dlouhodobému cíli a to mít vlastní děťátko máme velké rodiny na obou stranách, které nás podporují. V obou rodinách máme spoustu dětí, ale bohužel ne to naše vlastní. Budeme moc rádi za nabídky od slušných maminek, které by nám chtěli touto cestou pomoci. Vše bychom měli samozřejmě právně ošetřeno. Již jsme si s několik maminkami psali, ale bohužel to nakonec nedopadlo, nebo už se neozvali. Prosíme tedy jen vážné solidní zájemkyně, které opravdu chtějí pomoci.
Kontaktovat nás muzete na email****

edit adminom - zmazaný e-mail (osobné údaje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.8.23 23:09

Proč se neobratite na svoji rodinu, píšete že z obou stran je rodina velká

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
3.8.23 07:19

Nerypu, jen se zvedave ptam - nikdy jsem neslysela vyraz vynosit dite. Vzdy jen donosit, odnosit. Opravdu se pouziva i vynosit?

• Citovat
  • Upravit
174
3.8.23 07:23
@Stará známá píše:
Nerypu, jen se zvedave ptam - nikdy jsem neslysela vyraz vynosit dite. Vzdy jen donosit, odnosit. Opravdu se pouziva i vynosit?

Přesně, taky mě zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
3.8.23 07:29
@Stará známá píše:

To bylo první co mě na tom “upoutalo”. Též jsem to takhle nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.8.23 07:35
@Jirina219 píše:
Dobrý den, s manželem jsme spolu 6 let a  moc  toužime po našem vysněném Miminku. Bohužel ale ze zdravotních důvodů si své miminko nemůžu vynosit sama proto Hledáme náhradní maminku, která by se s námi byla ochotná vydat na tuhle cestu. Hledáme někoho, kdo má v srdci lásku a chtěla by nám pomoci k vysněnému dlouhodobému cíli a to mít vlastní děťátko máme velké rodiny na obou stranách, které nás podporují. V obou rodinách máme spoustu dětí, ale bohužel ne to naše vlastní. Budeme moc rádi za nabídky od slušných maminek, které by nám chtěli touto cestou pomoci. Vše bychom měli samozřejmě právně ošetřeno. Již jsme si s několik maminkami psali, ale bohužel to nakonec nedopadlo, nebo už se neozvali. Prosíme tedy jen vážné solidní zájemkyně, které opravdu chtějí pomoci.
Kontaktovat nás muzete na email ****

A jak že to máte právně ošetřeno? Jak zjistíte, aby váš chodící inkubátor nepil a nečadil, když ho neuvidíte, správně jedl za ten bakšiš, co mu za to dáte? Matka je v našem státě pořád ta, co porodí dítě. Co když porodí dítě postižené? Vaše nedokonalé vysněné miminko bude nemocné? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
4.8.23 06:15
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.8.23 13:31
@Russet píše:
A jak že to máte právně ošetřeno? Jak zjistíte, aby váš chodící inkubátor nepil a nečadil, když ho neuvidíte, správně jedl za ten bakšiš, co mu za to dáte? Matka je v našem státě pořád ta, co porodí dítě. Co když porodí dítě postižené? Vaše nedokonalé vysněné miminko bude nemocné? :roll:

Tato šedá zóna s mnoha potenciálními velikými problémy - myšleno právními (o genetických a hlavně morálních se ani nezmiňuju) nikdy nebude dostatečně „právně ošetřena“. Holt zas další, kdo si myslí, že na miminko existuje nějaký nárok a přídělové lístky a jim život ublížil, že jen nějakou chybou se na ně s tím přídělovým lístkem nedostalo… ještě že to tak není a tihle, co si myslí, že si mimčo mohou koupit jak housku na krámě, mají dostatek času, aby jim vše došlo… Upřímně doufám, že toto je troll :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.