Ket srpen 2023

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
3.8.23 15:14

Ket srpen 2023

Ahojky holky :andel:

jste některá po ketu, nebo budete mít teď v srpnu? :))

Mám za sebou 1. Ivf v březnu 2023 - z toho 7 mrazacku… ET hned v březnu (hatchující blastocysta)-vůbec se neuchytilo, 1. KET červen (expandovaná blastocysta) - biochemické těhotenství (konec v 5tt)
2. KET včera 2. 8., tak doufám :srdce:

Příspěvek upraven 07.08.23 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
7.8.23 11:16

@Clarisa7 Ahoj :)
Mě čeká 1. KET v pátek.
ET v dubnu bohužel dopadl zamlklým těhotenstvím v 7. týdnu. Těhotenství jsem se rozhodla ukončit potratovou pilulí kvůli větší šetrnosti a rychlejší regeneraci.
Také nemáme velký problém. Jen partnerův spg je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.8.23 11:24

@Zuany ahooj :)) a také je to vaše 1 ivf? Kolik ti je a na jakou kliniku chodíte? 😊 já jsem dnes 5 den po ket nevydržela a testovala.. je tam dušík 😄 ale skrz minule biochemické těhotenství ještě nejásám :D na tebe budu v pátek myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
7.8.23 11:31

@Clarisa7 Děkuji. Taky držím palce :srdce:
Chodíme do Sanatoria Art v Českých Budějovicích. Je to naše 1. IVF, takže má člověk v hlavě spousta otazníků. Máme ještě v mrazáku 3 embrya. Všechny A+.
Tak doufám a modlím se, abychom tohle trápení měli brzo za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.23 19:16

Ahoj holky,
Zrovna čekáme na výsledky z genetiky embryí (měli volat uz v pátek) :roll: genetiku dělají u 6 embryí, tak snad bude nejake vhodné. jinak za týden bych měla dostat MS a pak se bude řešit termín KET, takže bych to měla stihnout ještě v srpnu.. snad..
Bude to můj první KET.. mám z toho všeho trošku strach, ale samozřejmě se i strasne těším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.23 21:09

Ahoj, také se připojím :)
Já byla na prvním KET 26.7.23. A už mám dle krve i těhotenského testu výsledky, pozitivní. Předtím v červnu jsem absolvovala jeden ET, ale to se embryo neuchytilo.
Byla jsem v Gennetu a kupodivu to vyšlo, nedávala jsem tomu šance. Ale vše šlo jako po másle. Tak asi proto, že už jsem si na prostředí Gennetu zvykla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.23 21:24

@JJ88 jee gratuluji :srdce: my chodíme do Brna do repromedy. Ach jo moc bych chtěla, aby nám to také co nejdříve vyšlo.. (ale předpokládám, že to asi vsichni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.23 21:27

No nevím, co se stalo, chodila jsem do práce, což je docela honička, chodila jsem na dlouhé procházky se psem, takže si nemyslím, že jsem byla nějak v klidu. A vyšlo to. Z nativním cyklu. Měla jsem embryo ucebnicove kvality, 5denni. Ale to bylo i to prvni v ET. A nejsem ani mládě. Prostě se to sešlo…uvidíme, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.23 21:35

Tak přeji ať je vše v pořádku a miminko ať krásně roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.8.23 10:17

@Sarka81293 Ahoj :)
Držím palce :kytka: Proč se u vás musela dělat genetika embryí, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.8.23 10:18

@JJ88 Ahoj, tak to je fajn, že se chytilo :srdce:
My máme embrya také ukázkové, tak snad se nebude opakovat u nás scénář jako u ET :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.8.23 10:23

@Zuany děkuji, je to o více faktorech evidentně, držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.8.23 10:24

@Sarka81293 děkuji, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.8.23 14:02

@Zuany ahoj, no nemusela, ale chceme si být jistí, že jsou v pořádku a taky doufám, že nám to zase o trošku zvýší šance na úspěch. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.23 14:37

@Clarisa7 Zkoušela jsi znovu testovat? Je čárka silnější? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.