Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky ![]()
jste některá po ketu, nebo budete mít teď v srpnu? ![]()
Mám za sebou 1. Ivf v březnu 2023 - z toho 7 mrazacku… ET hned v březnu (hatchující blastocysta)-vůbec se neuchytilo, 1. KET červen (expandovaná blastocysta) - biochemické těhotenství (konec v 5tt)
2. KET včera 2. 8., tak doufám ![]()
Příspěvek upraven 07.08.23 v 12:03
@Clarisa7 Ahoj ![]()
Mě čeká 1. KET v pátek.
ET v dubnu bohužel dopadl zamlklým těhotenstvím v 7. týdnu. Těhotenství jsem se rozhodla ukončit potratovou pilulí kvůli větší šetrnosti a rychlejší regeneraci.
Také nemáme velký problém. Jen partnerův spg je horší.
@Zuany ahooj
a také je to vaše 1 ivf? Kolik ti je a na jakou kliniku chodíte? 😊 já jsem dnes 5 den po ket nevydržela a testovala.. je tam dušík 😄 ale skrz minule biochemické těhotenství ještě nejásám
na tebe budu v pátek myslet ![]()
@Clarisa7 Děkuji. Taky držím palce ![]()
Chodíme do Sanatoria Art v Českých Budějovicích. Je to naše 1. IVF, takže má člověk v hlavě spousta otazníků. Máme ještě v mrazáku 3 embrya. Všechny A+.
Tak doufám a modlím se, abychom tohle trápení měli brzo za sebou ![]()
Ahoj holky,
Zrovna čekáme na výsledky z genetiky embryí (měli volat uz v pátek)
genetiku dělají u 6 embryí, tak snad bude nejake vhodné. jinak za týden bych měla dostat MS a pak se bude řešit termín KET, takže bych to měla stihnout ještě v srpnu.. snad..
Bude to můj první KET.. mám z toho všeho trošku strach, ale samozřejmě se i strasne těším. ![]()
Ahoj, také se připojím ![]()
Já byla na prvním KET 26.7.23. A už mám dle krve i těhotenského testu výsledky, pozitivní. Předtím v červnu jsem absolvovala jeden ET, ale to se embryo neuchytilo.
Byla jsem v Gennetu a kupodivu to vyšlo, nedávala jsem tomu šance. Ale vše šlo jako po másle. Tak asi proto, že už jsem si na prostředí Gennetu zvykla. ![]()
@JJ88 jee gratuluji
my chodíme do Brna do repromedy. Ach jo moc bych chtěla, aby nám to také co nejdříve vyšlo.. (ale předpokládám, že to asi vsichni)
No nevím, co se stalo, chodila jsem do práce, což je docela honička, chodila jsem na dlouhé procházky se psem, takže si nemyslím, že jsem byla nějak v klidu. A vyšlo to. Z nativním cyklu. Měla jsem embryo ucebnicove kvality, 5denni. Ale to bylo i to prvni v ET. A nejsem ani mládě. Prostě se to sešlo…uvidíme, co bude dál.
@Sarka81293 Ahoj ![]()
Držím palce
Proč se u vás musela dělat genetika embryí, jestli se mohu zeptat?
@JJ88 Ahoj, tak to je fajn, že se chytilo ![]()
My máme embrya také ukázkové, tak snad se nebude opakovat u nás scénář jako u ET ![]()
@Zuany děkuji, je to o více faktorech evidentně, držím palce. ![]()
@Zuany ahoj, no nemusela, ale chceme si být jistí, že jsou v pořádku a taky doufám, že nám to zase o trošku zvýší šance na úspěch. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.