Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicky383 o vložení dvou embyjkách jsem taky uvažovala. Zbývají mi taky poslední dva.
Ale u mě to doktor nedoporučoval z důvodu, že bych byla prvorodička a mám malou pánev 🤔
Určitě se chytne. Věř tomu. Hlava a její mysl je mocná čarodějka 🍀
Jsem teprve 4. den po KET. Na příznaky je ještě brzo. Neměla jsem žádné extra příznaky ani při prvním těhu po ET.
15. den po ET jsem měla v krvi HCG 2300 jedn., takže prosperující těhu. Pár dnů po potvrzení u mě začala únava a zvětšovala se mi prsa.
Já jsem taky při prvním ET nic moc necítila, prsa mě bolely celou dobu, protože jsem byla po stimulaci a občasné píchnutí v podbřišku mívám i při většině běžných cyklů
vybavuju si, že test jsem si šla dělat naštvaná, že zas nic
a bylo to tam. Já měla HCG 14den po ET jen 377 jednotek, takže už tehdy jsem bystrila nakou špatnost ![]()
@Zuany doktori vetsinou od transferu 2 blastocyst odrazuji. Ja jsem ale byla na ketu 6× a mam jedno dite. To by muselo byt hodne velke stesti, kdyby se mi tyto 2 pomalejsi blastocysty chytly obe a byly z toho 2 deti
A kdyby se to stalo, budu stastna jako blecha ![]()
Hlava funguje dobre prvni kety. U prvni a druheho pokusu jsem si byla jista, ze to vyjde. U tretiho vubec. Uz jsem planovala zmenu car. A ono to vyslo 🥹Ted jsem na tom podobne jako tehda ![]()
Hodne holek nema zadne priznaky. Prsa me treba zacaly hodne bolet az pri HCG 40 000.
@Kruberka ty jsi byla vlastně na KET v sobotu, že?
Tak to budeme testovat nějak stejný den 😊
@Nicky383 já upřímně neměla u ET ani teď u KET žádné očekávání. Snažím se na to nemyslet a nepodléhat emocím. Zabavit se jak to jde. Máme barák, takže práce je tu hodně.
Teď samozřejmě dělám ty lehké a nenáročné věci … pleju si zahrádku a tak 😁
@Zuany
Byla jsem ve středu, 9.8., na výročí svatby
jenže ja si ještě v neděli znovu píchala Ovitrelle. Mám schovaný test, jak vypadá na lakmusu Ovitrelle po 4 dnech od aplikace
tak zkusím testovat v pátek a porovnám to s ním. Třeba už to něco ukáže, uvidíme ![]()
Holky, tak hcg 12 den po KET je 5,9
, takže opravdu opět biochemko. Budu je teď tlačit ať nám udělají tu imunologii, tohle jediné vyšetření ještě nemáme. Máme ještě 5 mrazáků, ale do vysledku te imuno je nechci čerpat. Tak ať vám se zadari a dejte vědět kazda ![]()
@Kruberka no to je krásný 😊 snad to přinese štěstí 🍀 ❤️
Já měla KET na svůj svátek. Takže mi na klinice přáli nejen hodně štěstí ale i k těm jmeninám 😀
@Clarisa7 to mě mrzí 😔
Nepamatuji se, kolikáté je to tvé biochemko… ale např v CAR, které navštěvuji automaticky po dvou nezdarech posílají na imunologii.
Nebuď smutná. Máš ještě spousta mrazáčků a na důvod, proč se nechytí, se určitě přijde 🍀
@Clarisa7 ahoj, to me mrziii ;(. Ja myslim, ze bude spis chyba v embryích, precejen casto treba z 10ti embryí projde genetikou jrn treba 2-3. Takze vubec nemusi byt chyba v tobe, jen jste nenatrefili na to spravne-zdrave ![]()
Ale urcite cim vic vysetreni, tim lepe ![]()
Ahoj holky, tak u nas uz 3 dny nevolnosti, bolest prsou a silena chut na zavarene houby na kyselo, ktere normalne vubec nejim
KET byl pred 8 dny (takze dnes je to 7 dni po KET, kdyz prvni nepocitam) 5 denni embryjko. Ovitrelle uz 3 a 4 den po transferu v tele nebyl.Tak snad se zadarilo a mamca bude mit velkou radost.Ale pro jistotu si zitra zajdu na krev, at jsme chytrejsi
@Kruberka snad to tak zustane a uz se cvrcek nepusti
Ale jistota neni nikdy
@Simik1987 tak to je krásná čárka. Teď jen držím palce, aby vše bylo, tak jak má 🍀 ❤️
Ahojky, tak jsem strašně nedočkava a sleduju jak slábne Ovitrelle ![]()
Srovnávám jak slábla minulý týden a tento (viz foto) a dnešní čárka - ta spodní bych čekala, že už by měla být o dost slabší… nicméně je celkem pěkná, tak co myslíte? Přidal už se i jiný HCG než jen z injekce
jsem 13 DPO
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.