Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane1010 děkuji. Taky držím palce 🍀 😊
Kdyby tímto testem měl člověk vyhráno, tak se už raduji.
Po minulém nezdařilém těhotenství se kontrol strašně obávám …
@Jane1010 @Aluše1989
Můj to je 4 ket, který asi nedopadne a jinak mám také jedno dítko…tak jsme na tom podobne…jinak tam mám ještě poslední tři embrya pospolu a potom celé IVF znovu a toho se obávám kvůli OHSS…
držím vám palce ať se zadari ![]()
@Ivca963
A ty si byla na ket kdy 🙂?
Ty jo, 3 pospolu???
To já mám každé zvlášť.
Taky držím palečky ☺️ ❤️
@Aluše1989
Byla jsem na KET 16.8., no měla jsem odebraných 33 vajíček z toho jich zůstalo 13 a jelikož jsem tímhle byla nepolíbená, tak to takhle embryologove zamrazili měla jsem tři po jednom, dvě po dvou a dvě trojice ![]()
A kolik jsi jich ty mela? Děkuji, ale nevím nevím ještě jestli něco vykoukne
@IvcaaC
Ty jo 33 wau…
No já jich měla 15 a z toho se 9 uchytilo. Z jednoho máme doma malého právě.
Teď mi jich zůstává 5. Chtěly bychom holčičku tak uvidíme 😅
Jasný to chápu, ale i tak mě překvapuje že ti to po 3 zamrazili. Přece jen 3 si vracet a kdyby se všechny uchytily 😅 🤣 to bych nedala 😅
A test si chceš dělat kdy? Pokud chceš a nebo čekáš na krev?
Dobré ráno, je mě tak napadlo… zavádíte některá Amelgen? A ve stejnou dobu stále? A ležíte pak chvíli?
vzhledem k tomu, ze v příbaláku o ležení nic nepíšou, tak si úplně nemyslím, že je to nutné
![]()
Ahoj holky …
Po včerejším KET se přídávám k vám co taky teď čekáte na ty // a držím ✊
@maplinka
Ahojky, já beru utrogestan což je v podstatě to samé… A radši jsem se na 10 min natáhla. Jinak jsme to občas,,vytlačila" 🤣
@Mandra56
Ahojky, já byla včera taky na ket ❤️
Taky držím palečky ☺️
Budeš testovat? Nebo budeš čekat na krev?
@Aluše1989 asi budu, ale chtěla bych vydržet co nejdýl bez toho tak uvidím jak se mi to povede
Taky držím palce ať najdeš // 🤗
@Aluše1989
Testovala jsem včera a dnes a bohužel negativní testy…hele nevím proč to tak udělali, nechala jsem to na nich hlavně jsem tomu ještě tak nerozuměla…
@maplinka
Zavádíme, ale nelezim nic Dr neříkal…snažím se být v klidu třeba sedět, ale nelezim…
@IvcaaC jo tak super
díky uvidíš pak ten 14.den, jestli nakonec ty // nevykouknou ![]()
@maplinka
Myslím si že už nevykouknou…asi už počkám na výsledek krve…zdyz se povedlo tak 9,10 den už bylo na testu videt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.