Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane1010 já právě s těmi centry nemam vubec zkušenosti, šla jsem do gennetu, protože mě tam poslala doktorka a víc jsem nad tím nepřemýšlela. uvidíme, jak to tam pujde do budoucna…
Děkuju, já se modlím, aby se to rozjelo. Dám vědět a držim všem všechny palce, ať je vše jak má!!
![]()
Ahoj holky, předem se omlouvám za takové detaily, ale dnes, když jsem večer zaváděla progesteron, tak v pochvě jsem cítila, že zadní stěna je oproti předchozím dnům hodně tvrdá. Předtím jsem skoro cely den uklízela, tak nevím jestli jsem neudělala něco špatně… dnes jsem 9 tt + 2 dní. Myslíte že je to ok nebo radši se mám obrátit k lékaři? ![]()
Ahoj holky,
mám za sebou 2. KET, tentokrát úspěšný, byla potvrzena gravidita. Ze začátku byly příznaky jen bolest prsou, pak lehce podbřišek.
Vyděsilo mě ale, že v 5. týdnu jsem měla jednou špinění a teď v 6. jsem krvácela.
Navštívila jsem pohotovost, kde potvrdili srdeční činnost, ale udělali vyšetření pohmatem a ultrazvukem a řekli mi, že no, že krvácím, ať odpočívám.
Další den jsem šla na svou kliniku reprodukce, kde se divili, že tam jsem (původně jsem chtěla jít místo pohotovosti k nim, ale už zavírali). Tam zjistili, že mám hematom na děloze, večer předem nemusel být vidět.
Mám k Estrofemu, Amelgenu a Anopyrinu teď nasazen Ascorutin a Prolutex.
Máte zkušenosti s něčím podobným? Co vám kromě klidu na lůžku pomohlo? Počítám, že může dojít ke vstřebání i k jinému konci.
Díky za vaše postřehy a zkušenosti.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.