Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.23 21:27

@Jane1010 já právě s těmi centry nemam vubec zkušenosti, šla jsem do gennetu, protože mě tam poslala doktorka a víc jsem nad tím nepřemýšlela. uvidíme, jak to tam pujde do budoucna…

Děkuju, já se modlím, aby se to rozjelo. Dám vědět a držim všem všechny palce, ať je vše jak má!! :) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.10.23 21:09

Ahoj holky, předem se omlouvám za takové detaily, ale dnes, když jsem večer zaváděla progesteron, tak v pochvě jsem cítila, že zadní stěna je oproti předchozím dnům hodně tvrdá. Předtím jsem skoro cely den uklízela, tak nevím jestli jsem neudělala něco špatně… dnes jsem 9 tt + 2 dní. Myslíte že je to ok nebo radši se mám obrátit k lékaři? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.24 10:40

hematom

Ahoj holky,
mám za sebou 2. KET, tentokrát úspěšný, byla potvrzena gravidita. Ze začátku byly příznaky jen bolest prsou, pak lehce podbřišek.
Vyděsilo mě ale, že v 5. týdnu jsem měla jednou špinění a teď v 6. jsem krvácela.
Navštívila jsem pohotovost, kde potvrdili srdeční činnost, ale udělali vyšetření pohmatem a ultrazvukem a řekli mi, že no, že krvácím, ať odpočívám.
Další den jsem šla na svou kliniku reprodukce, kde se divili, že tam jsem (původně jsem chtěla jít místo pohotovosti k nim, ale už zavírali). Tam zjistili, že mám hematom na děloze, večer předem nemusel být vidět.
Mám k Estrofemu, Amelgenu a Anopyrinu teď nasazen Ascorutin a Prolutex.
Máte zkušenosti s něčím podobným? Co vám kromě klidu na lůžku pomohlo? Počítám, že může dojít ke vstřebání i k jinému konci.
Díky za vaše postřehy a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.