Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
14.9.23 11:04

@Zuany ahojky, tak co uktrazvuk? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.23 12:09

@Jane1010 ahoj,
vše je v pořádku ❤️ našemu lvíčeti bije srdíčko a stále je o den s vývojem napřed jako při prvním ultrazvuku. Dnes jsem teda byla na klinice naposledy.
Dnes mám narozeniny…dostala jsem nejkrásnější dárek ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
14.9.23 12:14

@Zuany to je nadhera!! Gratuluji k narozeninam a taky ke srdicku :srdce: Dulezita meta za vami a miminko na ceste :dance: Co vic si prat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
14.9.23 12:25

@Zuany super zprávy a přeji vše nejlepší hlavně zdravíčko pro vás oba :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.9.23 13:58

@Jane1010 děkujeme holky.
Vím, že ještě nemáme vyhráno ale beru to jako první velký milník ❤️
No, co vám budu… brečela jsem u toho ultrazvuku jako želva 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.9.23 18:33

@Aluše1989 já včera taky začala krvácet. A dnes jsem jela do Caru a všechno ok. Jsou to nervy. A jak se cítíš? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
15.9.23 09:15

Ahoj holky, moc děkuji za zprávy.
Pořád se z toho nějak nemůžu vyhrabat.
Pořád mám těhu příznaky, zvedá se mi žaludek a prsa mám jako dva balvany.
MS pořád nikde, trošku jsem zakrvácela ve středu jednou, pak špinění a teď vůbec nic. Od středy neberu progesteron.
Pořád jen plaču a je mi děsně, úplně děsně. Dnes jsem si dělala test jestli čárka slábne a vůbec ne, je silnější dneska.
Zkusila jsem digitál a mám tam 2- 3 týdny, to jsem měla tenkrát při 329hcg, vůbec tomu nerozumím a už jsem ze všeho úplně marná.
Holky moc Vám všem děkuji :,( :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.9.23 10:32

@Bella277 zajdi si ještě jednou na krev.
Drž se 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
15.9.23 11:45

@Bella277 Ahoj, moc mě to mrzí čím si prochazis :( Chápu tě, je to moc moc těžké. Zkoušela jsi volat do car? čarka mi přijde tak nějak stejná. Měla by buď sílit nebo slábnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
15.9.23 22:20
@Zuany píše:
@Bella277 zajdi si ještě jednou na krev.
Drž se 🙏🏻

Ahojky :hug:
Dnes jsem si zašla na krev, ale šla jsem pozdě, tak nevím, kdy budou výsledky.
Rovnou jsem si nechala udělat AMH hormon, tak jsem zvědavá, už před dlouhou dobou jsem měla nižší hodnotu.
Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
15.9.23 22:29
@Jane1010 píše:
@Bella277 Ahoj, moc mě to mrzí čím si prochazis :( Chápu tě, je to moc moc těžké. Zkoušela jsi volat do car? čarka mi přijde tak nějak stejná. Měla by buď sílit nebo slábnout :nevim:

Volala, ale ne kvůli tomu, ale že jsem si už dupla s tím, že chci okamžitě udělat kontrolní odběr NK buněk, doktor mi řekl, ať vysadim Metypred, tak to se mi nelibilo a hned jsem urgoval imunologii, že chci žádanku, že když přestanu brát kortikoidy, že už pak těžko zjistí, zda se NK buňky nezvýšily.
Takže v pondělí jdu na krev.
Už se s tím mazat nebudu, už mám toho všeho plný zuby, jsem úplně na dně.
Každopádně imunoložka řekla nevysazovat.
Nechápu už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
15.9.23 23:19

@Bella277 chapu, taky jsem ted zvazovala, ze pokud se nepodari, podstoupim dalsi vysetreni a hned dalsi 3.IVF. Bude mi 36, takze i vajicka uz nejsou co driv :nevim: Od ledna jsem vycerpala 5blastocyst a ted se teprve zadarilo a to jeste neni nic jiste. Tentokrat jsem jela poprve rizeny cyklus a do toho preventive clexane. Muz to se mnou uz ani doma nechtel resit. Je to vazne moc moc tezke a preji ti hodne sil :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.9.23 13:18

Tak holky už fakt nevím, co si mám o tom myslet :,(. Čárka neslábne, MS nikde.
Teď jsem zkoušela i odpoledne test a nerozumím už ničemu 🥵 🥴.
Jsem už ze všeho zoufalá :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.9.23 13:19
@Jane1010 píše:
@Bella277 chapu, taky jsem ted zvazovala, ze pokud se nepodari, podstoupim dalsi vysetreni a hned dalsi 3.IVF. Bude mi 36, takze i vajicka uz nejsou co driv :nevim: Od ledna jsem vycerpala 5blastocyst a ted se teprve zadarilo a to jeste neni nic jiste. Tentokrat jsem jela poprve rizeny cyklus a do toho preventive clexane. Muz to se mnou uz ani doma nechtel resit. Je to vazne moc moc tezke a preji ti hodne sil :kytka: :hug:

Držím moc palečky, ať je vše v pořádku a máte obrovské štěstí :hug:
Pro mě je to už úplně nedosažitelný zázrak.
Bublinku už nemáme žádnou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.9.23 13:36

@Bella277
A už máš vyloučené to mimoděložko?
Nevím zda jsi už to nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.