Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
N89
209
11.9.23 13:52

@Embryjka no mě zase tvrdila, že moje děloha nejde vidět na ultrazvuku, že vyzařuje něco, co ten ultrazvuk neprosviti, nikdy jsem to neslyšela a že už jsem byla na hodně vyšetřeních 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 17:20

Ahoj holky, tak se dnes hlásím po krvi.
Dřív jsem neměla odvahu sem napsat, ale stejně nevím i teď, co si o tom mám myslet. Až od 8 dne jsem měla na testu ducha, který sílí.
Ale jak už víte to jsem měla i v prosinci, kde mi naměřili hcg 328 a za 2 dny to skončilo potratem.
Teď jsem se modlila, aby byla hodnota vyšší, ale bohužel dostala jsem zase přes palici.
Hcg 194.
Sestra mi říká je to pozitivní, takže vás objednám na ultrazvuk za 14 dní.
Tak se ptám jaká je hodnota, prý 194, tak jí říkám, ale to není dobrý a ona, že hodnoty můžou být různý, že i s nízkou hodnotou můžu donosit dítě.
Po předchozí zkušenosti tomu moc nevěřím a mám strašný strach, co zase bude, tak moc jsem dneska brečela, už tohle prostě nedávám, jsem úplně hotová.
Jinak, žádné špinění, to poprvé bylo, ale teď ne.
Holky co si o tom myslíte?
Myslíte, že mám nějakou naději?
Já už fakt nemůžu 😭.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.9.23 18:21

@Bella277
Ahoj… já sem už někde od holek četla ze měly hodnotu i nižší a bylo to ok. Testy máš pěkné a divím se ze si tě nepozvali na kontrolní odběr za pár dní, já bych si asi zašla sama jako samoplatce než cekat dva týdny.
Moc držím palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 18:24

@Mandra56
Ahojky, já se taky právě divím, ale i tenkrát poprvé si mě nepozvali.
Vůbec to nechápu.
Určitě zajdu ve středu jako samoplátce.
Tak myslíš, že nám nějakou naději? :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.9.23 18:39

@Bella277
Jako naděje je zatím pořád? rozhodující bude pokud to bude stoupat.
Ale úplně tě chápu já teď řeším něco podobného za dva týdny mě čeká ultrazvuk ale po předchozím mimoděložku přemýšlím ze si zajdu dřív ke své doktorce ať vím na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.9.23 19:16

@Bella277 Prostě se mimi zahnizdilo o něco později, to nic nemusí znamenat. Hlavně aby HCG rostlo jak ma. Zajdi si na tu krev a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.9.23 19:34

@N89 Určitě bych zkusila trvat na jiné doktorce. Je ale možné, že ti vyjde transfer na víkend a bude tam jenom jeden konkrétní doktor :nevim: Nevím jak je tvoje IVF centrum velké, ale třeba v Heliosu měl v neděli službu taky jenom jeden doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
11.9.23 19:58

@Jane1010 obávám se, že i v týdnu to bude problém, protože v ten den tam byla taky jen ta jedna doktorka. Je tam jeden sál a myslím, že dvě doktorky + pak samozřejmě embryolog, anesteziolog atd..
Teď jsem začal špinit, termín má mám ve čtvrtek tak už je asi jasno ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.9.23 20:07

@Bella277
Ahojky, já měla úplně poprvé 1250 tuším, a nevyšlo to…
Podruhé jsme měla 320 a mám doma prcka ☺️
Teď jsem měla ve čtvrtek hodnotu 360 (po 14 dnech) a Dr chce zítra kontrolní odběry… každopádně říkala že kdybych měla 100 tak to spíše nevyjde ale takhle že jo… takže bych za tebe ještě neházela flintu do žita :) já dneska zkusila digitální clenblue co ukazuje ty týdny a ukázal 2-3…
Jako taky se bojím jestli to bude zítra dobrý…
Ale musíme věřit :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
11.9.23 20:09

@N89
To mi mrzí nestihla jsem přes den odepsat, když by ses nerozkrvacela tak bych zkusila ještě testovat ráno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
11.9.23 20:12

@Bella277
Určitě bych neházela flintu do žita, ale chápu že se bojíš…ale divím se že tě nepozvali na kontrolní krev :andel: ale já jestli si pamatuji tak u malého jsem neměla úplně vysoké HCG a teď u toho potratu asi 300 co jsem měla pozitivní krev, důležité je aby ta hodnota dominantně rostla…číslo není uplne důležité, každý má HCG jinak vysoké…Drzim palce :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.9.23 21:09

@N89 to me moc mrzi :( vim jak moc kazdy neuspech boli :,(
Pokud bys zvazovala prevoz embryi, kam? V kazdem centru se muze najit podobny doktor :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.9.23 21:11

@IvcaaC ahojky, kdy te ceka ten scratching sliznice? Posledni pokus musi vyjit! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.9.23 07:37

Já Vám holky strašně moc děkuji, trošku mě to uklidnilo, ale dneska jsem totálně hotová, není mi vůbec dobře z toho včerejška.
Pořád doufám 🙏.
Dneska test zase silnější ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
12.9.23 07:41

@Bella277
To vypadá dobře zesilil :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.