Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
1.9.23 16:31

@N89 Jojo, je to hodně brzo, ale já si nechala zavést 2 blastocysty, a před 4 lety jsem měla 7.den (při 2 embryiích) už krásné // :) tak jsem si říkala, že pokud se povedlo, tak už by ten 6.den určitě na testu něco bylo vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
1.9.23 19:25

@maplinka tak teoreticky se mohlo uchytit jen jedno, anebo trochu později a už to neudělá ani ducha :wink: naděje umírá poslední, držím pěsti a dej vědět 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.9.23 19:51

@Zuany ahoojky,tak to je supeeeer, urcite se cvrcek bude drzet :) Ja jdu 7.9 na prvni utz, to bych mela byt 5tt, tak snad. Zapasim s nevolnostma, ale to i u nasich deti tak bylo.Mame to v rodine 🤣 Kazdopadne drzim pesticky, at za 1r dni mate uz :srdce: :) Semnou jde bio tatulda, mamca bude v praci, tak nemuze ted.Snad bude vse v poradku :) a jak se jinak citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.9.23 20:40

@N89 děkuji :) samozřejmě doufám, ale raději počítám i s negativním testem… sama jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
2.9.23 07:05

10.den po KET

Ahoj holky, tak jsem zkusila test a samozřejmě v limitu negativní :? a jasně, že na něj chodím koukat a něco pidi midi možná i vykoukám… moje představivost teď jede jako nikdy dřív :mrgreen: ale kdyby to mělo být OK, tak tu čárku už nemusím lovit :roll: takže to beru, že je negativní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
2.9.23 08:28

@maplinka to mě mrzí, 10.den by už asi opravdu něco vidět bylo ☹️ jaký máš test?… a máš ještě nějaký embrya zamražený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
2.9.23 08:36

@N89 dělala jsem Dr.Max comfort, nehroutím se, i když to zamrzí. Ještě máme 2 pokusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
2.9.23 09:35

@maplinka to je dobře, zamrzí to, to je jasný ☹️… hlavně, že máš ještě mrazačky ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.9.23 11:51

@Simik1987 ahooj, budu vám moc držet palce 🍀 😊
Já se cítím docela dobře. Bolí mě prsa, občas mě chytne nevolnost a nejraději bych šla spát už v osm večer 😀 Ale oproti některým ženským mám zatím nevolnosti nula nula prd … takže se nerouhám 😁
Chtěla bych, aby to rychleji utíkalo … alespoň ten první trimestr. Je to taková bezmoc a obava, že se bude nezdar znovu opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
2.9.23 12:05

@maplinka
Tak to mě mrzí já také tomu už nevěřila když bylo bílo, ale vím že to mrzí, určitě se příště zadari :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
2.9.23 14:06

@IvcaaC dekuji :kytka: zadari se nám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.9.23 21:18

@maplinka Čauky, já jen k tomu testu co máš, tak ten mi ukázal sněhobílou barvu, pak jsem si koupila mamatest tam už vidět něco bylo a pak ten clean blu digital a ten rozhodl 🙂
Tak bych zkusila možná i jiný test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
3.9.23 08:54

@Aluše1989 ha, tak to jsi mě nahlodala :lol: a měla jsi negativní i 10.den? Myslím totiž, že 10.den už by opravdu alespoň něco vidět být mělo :think: podle CAR mám testovat 8.9. a poslat jim výsledek, takže určitě ještě testovat budu, ale víš jak, naději mám stále, i když rozum ví, že už je to tak strašně nepravděpodobné, aby se ty // ukázaly :? ale i tak děkuji za zkušenost!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
4.9.23 08:59

12.den po KET

Tak to vypadá na biochemko :roll: pokud teda nemám halucinace :zed: čárka by měla být o dost silnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.9.23 09:18

@maplinka
nepujdes na krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.