Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@N89 drzim palce, snad ti to vyjde. Uplne ti s testovanim rozumim. Jsou to nervy
Dej vedet ![]()
Ahoj holky prosím Vás byla jsem ve čtvrtek na ket a od včera mám strašně natekle prsa jsou tak o číslo větší, muže to být příznak nebo je to spíše s progresteronu, který zavádím? Děkuji za rady a
@N89 ještě bych nezoufala, ještě je celkem dost brzo a vyčkala bych ❤️ ❤️
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím Vás byla jsem ve čtvrtek na ket a od včera mám strašně natekle prsa jsou tak o číslo větší, muže to být příznak nebo je to spíše s progresteronu, který zavádím? Děkuji za rady a
@N89 ještě bych nezoufala, ještě je celkem dost brzo a vyčkala bych ❤️ ❤️
Ahoj 🙂… Tohle mívám po progesteronu a po hormonech, myslím, že na příznaky je brzy, ale můžeš už mít vyšší hcg a může to být příznak
… Test si nezkoušela?
Děkuji, no obávám se, že duch by už být měl 🙄
@Anonymní píše:
"
Ahoj.. i mě tohle děla progesteron, ale klidně to může být obojí@N89
Ještě nezoufej muže se stát ze na tebe vykoukne později
@N89 to je mi moc lito, ze zatim bilo, ale jak psaly holky, jeste nadeje je
.Mas jeste nejake mrazacky?
Děkuji za naději ♥️ mrazačky mám 3 pokusy ještě, 1× je jedno embryo a 2× jsou po 2 embryích. Takže celkem 5 embryi, ale jen 3 pokusy 🙄… A po posledním transferu, mám docela strach jít do dalšího, aby to nedopadlo stejně, i když vím, že důvodů může být hodně, tak ty komplikace při transferu jsou pro mě tím hlavním důvodem, proč to nevyšlo ☹️
@N89 a u predchozich transferu problem nebyl? To je super, ze mas jeste 5embryi 💪
Drzim palce do dalsiho testovani, dej vedet ![]()
@Jane1010 nikdy nebyl problém, ale 2 transfery jsem měla na obilnaku v Brně a teď dva ve Ferticare. Ale bohužel každý dělala jiná doktorka, první bez problémů a druhý hrůza 🙄 tak nevím, jak to tam teď udělat, jestli lze trvat na transferu s určitou doktorkou, nebo převést embrya jinam, ale zase člověk neví, jak to bude jinde 🙈… Je to hrozný ☹️
@N89 pokud bys sla znovu, tak si normálně vyzadej jineho doktora. Ja jsem to tak po transferu, po kterem jsem zacala krvacet, udelala. Nikdo mi na to nerekl pul slova ![]()
Ja jsem si taky vyžadala sveho doktora. Porad si za to doplacime SVE nemalé penize. Takze nejakou vahu tvoje prani by melo mit ![]()
@N89
Nezkousela jsi ještě dnes testovat? Třeba ještě vykoukne
![]()
@IvcaaC rano jsem si nevzpomněla, a teď si říkám, že už by to zase nemuselo ukázat, nebo myslíš, že i přes den se dá?… Mám teď doma poslední test, tak nevím 🙈
@Jane1010 jj v pátek bych se tam zkusila domluvit, vysvětlím svoje důvody a snad se přizpůsobí 🙄
@Embryjka to máš pravdu, tolik peněz, tak by na tom měli brát ohled 🙂
Ono třeba to nebyla chyba ty doktorky, ale já už k ní nemám důvěru, když jenom ji to nešlo, a jinak vždycky v pořádku ☹️
@N89 jj nejspis to byla jen blba nahoda, ale proste kdyz uz nemas tu duveru a priste bys sla s obavama, tak to neni uplne dobre
.
Me transferoval muj doktor, kteryho jsem chtela, ale zase mu doktorka, ktera asistovala ztratila na ultrazvuku mou delohu, takze vkladal embryo uplne naslepo, ale zadarilo se
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.