Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
4.9.23 09:27

@Mona-Liz napadlo mě to… ale moc se mi nechce… stejně to neovlivním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.9.23 09:35

@maplinka
Takhle jsem to měla předchozí ket asi na 4 testech a nic z toho třeba ještě vykoukne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.9.23 09:38

@maplinka
Teď je to desátý den? Uvidíš jestli ještě nezesili :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
4.9.23 09:55

@IvcaaC právě, že už 12.den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.9.23 11:31

Aj no uvidíš co krev…držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
5.9.23 13:49

@maplinka tak já si se rozhodla s krví? Nebo si zkoušela ještě jiný test? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
5.9.23 13:50

Je tady jeste někdo, kdo má teprve testovat? Já mám za sebou teprve 4. den od transferu a nějak to nemůžu vydržet, i když vím, že je brzy a je to k ničemu 🙈 ale jak ten transfer probíhal blbě, tak jsem z toho furt nějaká nesvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
5.9.23 14:37

@N89 ahoj, zítra budu 14.den. Tak testnu stejným testem (značkou) a pokud tam něco bude, tak si zajdu na krev. Pokud bude test negativni, tak na krev nepůjdu. Dle CAR mám ofiko testovat až v patek 8.9., takže kdyžtak ta krev zitra a v patek, abych jim to mohla rict. A naprosto chapu tve obavy, ale 4.den je opravdu brzy. Zkus ještě vydrzet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
5.9.23 16:22

@maplinka jj tak teoreticky ještě čas je, u někoho se opravdu druhá čárka objeví později, ale člověk už tomu pak tak těžko věří viď 🙈 každopádně držím pěsti 🙏
Jj je hrozně brzy, vůbec by to nemělo vypovídací hodnotu, i kdyby tam duch byl, tak bych nevěděla jestli je to ovitrell, a když tam nebude tak se furt může ještě objevit, takže zkoušet nemá smysl ale je to nekonečný 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
5.9.23 19:18

@N89 dekuji za naději, ale spis myslim, ze je to biochemko :zed: úplně chapu to testovani, já už to ten 4.den totiz zkoušela :oops: ale my nechali transferovat 2 embrya :) moc drzim pesti, aby test byl nakonec pozitivni a poradne dalnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
5.9.23 19:25

@maplinka děkuji ♥️… No u dvou embryí je i nějaká pravděpodobnost, že by na testu mohlo něco být, ale u jednoho asi ne 🙈.. mě by to asi tak nenutilo, kdyby ten transfer nebyl takový komplikovaný ☹️.. tak nevím jak dlouho to vydržím 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
5.9.23 20:19

@N89 zkus vydrzet, co nejdéle! Ale úplně chapu, ze je to téměř nadlidský úkol… ono to tím testováním stejně neurychlime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.9.23 21:57

@N89 ahojky, ja jsem mela transfer 2 embryi a stejne 4.den neslo nic videt. Test uuuuplne bilý. Az 5.den odpoledne se neco zacalo rysovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
6.9.23 10:53

Tak se hlásím, ze to bylo biochemko :? na krev jsem ani nesla… carka sice je, ale fakt slaboucka… ostatním drzim pesti, ať to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
6.9.23 12:17

@maplinka
To mě mrzí, ale člověk už to nějak i podvědomě tuší vid, že to neklapalo…já to tak měla teda…musíme věřit, že se na nás štěstí usměje :andel: kdy jdeš na další transfer/kontrolu? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.