Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mona-Liz napadlo mě to… ale moc se mi nechce… stejně to neovlivním ![]()
@maplinka
Takhle jsem to měla předchozí ket asi na 4 testech a nic z toho třeba ještě vykoukne ![]()
@maplinka tak já si se rozhodla s krví? Nebo si zkoušela ještě jiný test? 🙏
Je tady jeste někdo, kdo má teprve testovat? Já mám za sebou teprve 4. den od transferu a nějak to nemůžu vydržet, i když vím, že je brzy a je to k ničemu 🙈 ale jak ten transfer probíhal blbě, tak jsem z toho furt nějaká nesvá…
@N89 ahoj, zítra budu 14.den. Tak testnu stejným testem (značkou) a pokud tam něco bude, tak si zajdu na krev. Pokud bude test negativni, tak na krev nepůjdu. Dle CAR mám ofiko testovat až v patek 8.9., takže kdyžtak ta krev zitra a v patek, abych jim to mohla rict. A naprosto chapu tve obavy, ale 4.den je opravdu brzy. Zkus ještě vydrzet ![]()
@maplinka jj tak teoreticky ještě čas je, u někoho se opravdu druhá čárka objeví později, ale člověk už tomu pak tak těžko věří viď 🙈 každopádně držím pěsti 🙏
Jj je hrozně brzy, vůbec by to nemělo vypovídací hodnotu, i kdyby tam duch byl, tak bych nevěděla jestli je to ovitrell, a když tam nebude tak se furt může ještě objevit, takže zkoušet nemá smysl ale je to nekonečný 🙈 🙈
@N89 dekuji za naději, ale spis myslim, ze je to biochemko
úplně chapu to testovani, já už to ten 4.den totiz zkoušela
ale my nechali transferovat 2 embrya
moc drzim pesti, aby test byl nakonec pozitivni a poradne dalnice ![]()
@maplinka děkuji ♥️… No u dvou embryí je i nějaká pravděpodobnost, že by na testu mohlo něco být, ale u jednoho asi ne 🙈.. mě by to asi tak nenutilo, kdyby ten transfer nebyl takový komplikovaný ☹️.. tak nevím jak dlouho to vydržím 🙏
@N89 zkus vydrzet, co nejdéle! Ale úplně chapu, ze je to téměř nadlidský úkol… ono to tím testováním stejně neurychlime ![]()
@N89 ahojky, ja jsem mela transfer 2 embryi a stejne 4.den neslo nic videt. Test uuuuplne bilý. Az 5.den odpoledne se neco zacalo rysovat.
Tak se hlásím, ze to bylo biochemko
na krev jsem ani nesla… carka sice je, ale fakt slaboucka… ostatním drzim pesti, ať to klapne ![]()
@maplinka
To mě mrzí, ale člověk už to nějak i podvědomě tuší vid, že to neklapalo…já to tak měla teda…musíme věřit, že se na nás štěstí usměje
kdy jdeš na další transfer/kontrolu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.