Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
30.8.23 13:38

@Aluše1989 testík by zmizel🙈 Nejde mi teď vůbec nahrát. Zítra na tebe budu myslet a napiš jak si dopadla. 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.8.23 13:40

@maplinka teď se cítím úplně v pohodě. Vlastně nic necítím 😀
Ani blížící pms. A to jsem vždy trpěla. Bolesti hlavy, záda. A teď vůbec nic.
A buď pozitivní. Ony vylezou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.8.23 13:56

@Mona-Liz mám do konce týdne dovolenou, tak budu odpočívat, ale teda necítím vubec nic. Ty odpočíváš? A napsali ti neschopenku? Mě ji v CAR nabízeli, ale uvidím, jak mi bude příští týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.23 14:09

Mely jste prosim některá bolest v podbrisku jakoby pichani na jednom miste? Zacalo mi to v den transferu, a opakovalo se to pak skoro kazdy den parkrat a dnes to citim skoro cely den, ale intenzita je slabší… co jsem si vsimla, tak holky spis popisujou menstruační bolest. Tak snad to neni spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
30.8.23 14:18

@Barny20 to jsi me povzbudila, ze jsi v pohode :D ze vlastne žádné příznaky nemáš :D mnoooo Kez by ty // opravdu vylezly!! Ale mám 2 embrya, tak uz by určitě bylo něco videt, pokud by se chytly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.8.23 14:42

@Olivaolivova2013 Ahoj, ano, já taky hned v den transferu bolesti podobné ms bolestem a píchání na jednom místě a od cca druhého, třetího dne ms bolesti přešly do takového jakoby tlačení, ale občasné píchání cítím stále. Včera jsem v obchodě píchnutím úplně poskočila :D Já to vychytala komplet :D bolí mě od druhého dne i prsa, hlavně teda po ránu. Jak dlouho si po KET? Já 7 dni, ještě týden do kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.23 14:54

@Nickyy123 tak u tebe to zní nadějně. :-) Něco jako menstruační bolesti jsem malinko cítila párkrát, den po trasferu mě možná ta bolest vzbudila ráno, ale spíš mam furt to divný píchání na jednom místě, tak uvidíme, co z toho vyleze… Já byla na KET 26.8., takže jsem dneska jen 4. den po. Myslela jsem, že budu v pohodě, že mám dost práce a zabavím se, ale myslim na to pořád! Kontrola krve až 8. 9. :D navíc jsem měla ovitrelle, takže asi ani dřívější testování nemá cenu v mém případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.8.23 15:14

@Olivaolivova2013 já taky na nic jiného skoro nemyslím. Včera jsem dokonce zapomněla, ze mám mamku vyzvedavat z večírku, pripomnela se mi po hodině, co už jsem tam měla byt :D Taky jsem měla Ovitrelle a 3.-4. den po KET mi úplně vyprchal, poctivě jsem to sledovala :D jsem takový ten testovací maniak :oops: Ale to te nechci navádět na testování, čím déle člověk vydrží, tím lip, je to pak akorat vždycky trosku stresik - bude silnější, nebude? Teď bych brala ten čas dopředu posunout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.23 15:27

@Nickyy123 Ja jsem taky testovací maniak, ale tentokrat jsem se rozhodla, ze to hecnu, ale nejde to vydrzet :D dnes me napadlo, ze sem udelala chybu, ze sem si nezkontrolovala, jestli mi ten ovitrelle nevyprchal. Kdyz sem byla naposled na iui, tak sem z ovitrelle mela nano ducha jeste 15. den po. No a dneska jsem nasla nejaky ovulacni test,(těhotenskej nemam :D ) a mam na nem 11. den po ovitrelle docela dost zřetelnou druhou carku, takze pocitam, ze to budu zase odbouravat dva tydny … :roll těhotenskej si nezkousela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.8.23 17:05

@Sarka81293
sem na materske dovolené, po prvnim ET 30.4.2021 mám syna a nyní se snažíme o sourozence-syn ma 20 měsíců-i tak se snažím ho moc nenosit…nyni byl KET se „stejné várky“ jako syn-treba nám to přinese štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.8.23 17:47

@Mona-Liz jee, aha. To je super :) držím moc palce, aby vyšlo i druhé miminko :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.8.23 18:25

@Sarka81293
ty si prvni transfer? kolik si měla vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.8.23 18:33

@Mona-Liz anoo, měla jsem první transfer. Do šestého dne vydrželo 6 embryí, 5 zdravých a jedno horší (ke konzultaci). Jedno mi dnes vkládali a 4 zdravé čekají v mrazáku. :) (zralých vajíček odebrali 20, 18 se podařilo oplodnit, ale do konce zbylo jen 6, ale jsem ráda i za to :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
30.8.23 18:57

@Mona-Liz
Ahojky já mám také syna z prvního IVF 2.KET a teď jsem byla na 4 Ket pořád z prvního IVF a zatím se nedaří mám tam embryjka na poslední pokus :andel: kéž by to vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.8.23 19:30

@Sarka81293
to je krasný počet vajíček, měla sem to podobně, zavedli mi jedno a 4 zbyly (ted uz jen 3) není důležitá kvantita, ale kvalita :srdce: kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.