Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluše1989 testík by zmizel🙈 Nejde mi teď vůbec nahrát. Zítra na tebe budu myslet a napiš jak si dopadla. 🤩
@maplinka teď se cítím úplně v pohodě. Vlastně nic necítím 😀
Ani blížící pms. A to jsem vždy trpěla. Bolesti hlavy, záda. A teď vůbec nic.
A buď pozitivní. Ony vylezou. ![]()
@Mona-Liz mám do konce týdne dovolenou, tak budu odpočívat, ale teda necítím vubec nic. Ty odpočíváš? A napsali ti neschopenku? Mě ji v CAR nabízeli, ale uvidím, jak mi bude příští týden..
Mely jste prosim některá bolest v podbrisku jakoby pichani na jednom miste? Zacalo mi to v den transferu, a opakovalo se to pak skoro kazdy den parkrat a dnes to citim skoro cely den, ale intenzita je slabší… co jsem si vsimla, tak holky spis popisujou menstruační bolest. Tak snad to neni spatne ![]()
@Barny20 to jsi me povzbudila, ze jsi v pohode
ze vlastne žádné příznaky nemáš
mnoooo Kez by ty // opravdu vylezly!! Ale mám 2 embrya, tak uz by určitě bylo něco videt, pokud by se chytly ![]()
@Olivaolivova2013 Ahoj, ano, já taky hned v den transferu bolesti podobné ms bolestem a píchání na jednom místě a od cca druhého, třetího dne ms bolesti přešly do takového jakoby tlačení, ale občasné píchání cítím stále. Včera jsem v obchodě píchnutím úplně poskočila
Já to vychytala komplet
bolí mě od druhého dne i prsa, hlavně teda po ránu. Jak dlouho si po KET? Já 7 dni, ještě týden do kontroly
@Nickyy123 tak u tebe to zní nadějně.
Něco jako menstruační bolesti jsem malinko cítila párkrát, den po trasferu mě možná ta bolest vzbudila ráno, ale spíš mam furt to divný píchání na jednom místě, tak uvidíme, co z toho vyleze… Já byla na KET 26.8., takže jsem dneska jen 4. den po. Myslela jsem, že budu v pohodě, že mám dost práce a zabavím se, ale myslim na to pořád! Kontrola krve až 8. 9.
navíc jsem měla ovitrelle, takže asi ani dřívější testování nemá cenu v mém případě…
@Olivaolivova2013 já taky na nic jiného skoro nemyslím. Včera jsem dokonce zapomněla, ze mám mamku vyzvedavat z večírku, pripomnela se mi po hodině, co už jsem tam měla byt
Taky jsem měla Ovitrelle a 3.-4. den po KET mi úplně vyprchal, poctivě jsem to sledovala
jsem takový ten testovací maniak
Ale to te nechci navádět na testování, čím déle člověk vydrží, tím lip, je to pak akorat vždycky trosku stresik - bude silnější, nebude? Teď bych brala ten čas dopředu posunout ![]()
@Nickyy123 Ja jsem taky testovací maniak, ale tentokrat jsem se rozhodla, ze to hecnu, ale nejde to vydrzet
dnes me napadlo, ze sem udelala chybu, ze sem si nezkontrolovala, jestli mi ten ovitrelle nevyprchal. Kdyz sem byla naposled na iui, tak sem z ovitrelle mela nano ducha jeste 15. den po. No a dneska jsem nasla nejaky ovulacni test,(těhotenskej nemam
) a mam na nem 11. den po ovitrelle docela dost zřetelnou druhou carku, takze pocitam, ze to budu zase odbouravat dva tydny … :roll těhotenskej si nezkousela? ![]()
@Sarka81293
sem na materske dovolené, po prvnim ET 30.4.2021 mám syna a nyní se snažíme o sourozence-syn ma 20 měsíců-i tak se snažím ho moc nenosit…nyni byl KET se „stejné várky“ jako syn-treba nám to přinese štěstí ![]()
@Mona-Liz jee, aha. To je super
držím moc palce, aby vyšlo i druhé miminko
![]()
@Mona-Liz anoo, měla jsem první transfer. Do šestého dne vydrželo 6 embryí, 5 zdravých a jedno horší (ke konzultaci). Jedno mi dnes vkládali a 4 zdravé čekají v mrazáku.
(zralých vajíček odebrali 20, 18 se podařilo oplodnit, ale do konce zbylo jen 6, ale jsem ráda i za to
)
@Mona-Liz
Ahojky já mám také syna z prvního IVF 2.KET a teď jsem byla na 4 Ket pořád z prvního IVF a zatím se nedaří mám tam embryjka na poslední pokus
kéž by to vyšlo ![]()
@Sarka81293
to je krasný počet vajíček, měla sem to podobně, zavedli mi jedno a 4 zbyly (ted uz jen 3) není důležitá kvantita, ale kvalita
kdy budeš testovat?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.