Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
26.8.23 08:16

@Sarka81293
Jojo je to peněžně náročné a znám i případy, kteří by chtěli miminko a nemají na to, což je hrozne…:-( vlastně embryoglue jsem že 6pokusu neměla jen jednou, někdo řekne placebo, ale já si vždy řeknu, alespoň něco jsem pro to mohla víc udělat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
26.8.23 09:55

@N89 ahojky. V heliosu delaji jen zakladni imunologii. Texl na vliv imunologie neveri, veri pouze v silu kvalitniho embrya :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 09:58

@Sarka81293 to je super, ze mas testována embrya! Muzu se zeptat, kolik jsi na testovani posilala a kolik se vratilo v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 10:01

@IvcaaC takze z 10 blastocyst mas jedno ditko. To je stejne strasne malo :zed: vsude tvrdi jak je sance na 1transfer vysoka, ale pak ty cisla neodpovidaji. U me to zatim vychazi na 16% na jeden transfer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.8.23 10:15

@Nicky383 jasně, posílalo se 6 šestidenních embryí. 5 je v pořádku, jedno ke konzultaci. Konzultaci jsme ještě neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
26.8.23 12:23

@Nicky383
No dvě se netransferovali takže 8 vlastně, jedno jsem podepisovala, že se nebude už mrazit transferovalo se jedno a teď ztech třech vybrali dvě…neměli jsme genetiku embryí no…ale stejně na těch pokusu se chytl jen malej zatím…takže jsem vděčná za nej :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 15:01

@Sarka81293 tak to je nadhera! Urcite to brzo klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 15:03

@IvcaaC aha uz chapu. To je vazne hrozny postup mrazit po trech. Dnes jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.8.23 15:05

@Nicky383 děkuji, no snad nám to brzy klapne všem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
26.8.23 15:12

@Nicky383
Už jsem netestovala.9,10den nic tak už si myslím že to nedopadlo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.8.23 15:32

Holky, jak se tu bavíte o tom testování embryí…
My tam taky máme genetiku, a v 3 měsíci těhotenství mě strašili doktoři že malý bude mít patauův syndrom :zed: vše tomu odpovídalo…
Holky ta bezmoc a nepochopení toho jak je to možné byla šílená…
Mohla jsme jít na odběr plodové vody, nebo klů nebo krev( která stojí 10 000).
Nakonec jsme byla na krvi a malý je zdravý 🙏
Nikomu tenhle zážitek nepřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 18:56

@Aluše1989 uff to je hrozny. Takze prestoze jste meli embryjko vysetrene, museli jste si projit takovym stresem :( To si vubec neumim predstavit. Hlavne ze to dobre dopadlo a mas zdraveho prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.23 19:00

@IvcaaC hrozny, to me mrzi :(. Cely tento proces je desne psychicky narocnej. Planujes hned dalsi ket nebo si das pauzu? Mne hrozne pomaha, ze uz mam jedno dite, ale presto je to priserne. Myslela jsem si, ze druhe pujde bez ivf a ono nic. Pak jsem doufala ze to brzo vyjde pres ket a ono 3×nic. Kolikrat bych to nejradeji vzdala, ale dokud to jde, musime bojovat, abychom jednou nelitovaly :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.8.23 22:23

@Nicky383
Ju to jo, on to ten doktor vysvětloval že když se vyšetřovalo mělo 5-6 buněk…
A tím pádem se,,nedalo předvídat" co bude nebo nebude…
Jo jsme ráda, ale fakt to nikomu nepřeju 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.8.23 07:24

@Aluše1989 ahojky ja jsem si to prozila, prirozene otehotneni, bohuzel u me se Patau opravdu potvrdil a nakonec to miminko vzdalo samo v 16tydnu..bylo to hrozne…nepreju nikomu..proto jsem sla na ivf, aby se to neopakovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.