Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
25.8.23 15:56

@IvcaaC
Uvidíš, ještě máš čas 🙂 ☺️
Jasný, chápu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.8.23 18:17

@IvcaaC embrya se mohou zahnizdit i pozdeji, takze nadeji mas. Na druhou stranu je pravda, ze uz jsou pozdejsi implantace mene uspesne. A tys byla na transferu embryí ve stádu blastocysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
25.8.23 19:26

Ahojky 🙂 doufám, že nevadí, že se přidám. Po neúspěšném Ketu v dubnu jsem měla pauzu a v pátek 1.9. jdu na další pokus. Jde někdo příští týden? Jsem z toho nervózní. Dvakrát jsem měla pozitivní test, ale bylo to biochemické a jednou se vůbec embryo neuchytilo ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.8.23 19:37

@N89 ahooj, já to měla úplně stejně jako ty. ET se neuchytil vůbec a teď dva kety po sobě biochemko :(. Máme ještě 4 mrazaky, ale chci nechat udělat imunologii a pak až na další pokus. Snad to do konce roku ještě stihneme. Tak ti budu držet palce 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
25.8.23 19:42

@Clarisa7 ahoj 🙂 na imunologii se zjišťuje to jestli tělo třeba nevytváří protilátky proti spermií atd. nebo si to pletu? Asi jsem na imuno nebyla. To se jezdí někam na speciální pracoviště nebo je to v rámci Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.8.23 19:50

@N89 ahojky, já jdu na KET ve středu. Taky jsem hrozně nervózní, ale bude to můj první transfer. Je mi líto, každého neúspěchu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.8.23 19:56

@N89 záleží jak, který car.. my jezdíme do Olomouce Ivf clinic a tam odběry dělají… berou krev oboum, partnerovi ještě spermie.. a zjisti z toho hodně, i jestli vlastně tvoje tělo to nevyloučí to embryo.. jinak máme veškeré vyšetření udělané včetně genetiky nás obou.. teď mě zpětné štve, ze jsme neposlali všechny embrya tenkrát po odběru na genetiku. Meli jsme jich 7.. případně si teď jako testovací králík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
25.8.23 19:56

@Sarka81293 ahoj 🙂 jj bohužel i ty neúspěchy k tomu někdy patří, proto jsem si dala i teď pauzu, abych se dala trochu dokupy 🙄
První transfer, budu držet pěsti 🙏 Mas zjištěný nějaký konkrétní problém? U nás je to bohužel azoospermie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
25.8.23 20:04

@Clarisa7 já si teď právě vůbec nejsem jistá, jestli tu imuno máme. Byli jsme původně v Heliosu a teď jsme ve Znamed ve Znojmě a nemám u sebe ty papíry z Heliosu 🙈… No asi ten transfer teď už nechám a kdyby to nevyšlo, tak bych pak zkusila požádat o doplnění vyšetření…
Genetiku párovou máme, ale genetiku embryí taky ne.. takže taky v podstatě testujeme ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.8.23 20:13

@Nicky383
Já mela 13 embryí zamrazeno ve stádiu blastocyst…takže jsou to všechny Vlasty, ale nějak se nedaří no…teď mi ještě nabírali před tímhle KET hladinu progesteronu, jestli ho mám dostatek, tak uvidíme no…ale myslím si, že tenhle KET nedopadl, dle předchozího testování no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.8.23 20:16

@N89
Držím palce :kytka: ljá ted byla na 4KET a vypadá to, že zase nic…prvně se chytlo, ale potrat v 7tt a pak nic…kdyby tak člověk věděl, proč se ty embrya nechytaji :zed: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
25.8.23 20:25

@IvcaaC děkuji :srdce: přesně, kdybychom věděli, proč 🙏… U mě v caru berou hladinu progesteronu vždycky dvakrát před ketem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.8.23 20:34

@N89 přítel má horší spermio a snažíme se uz hrozne dlouho a pořád to nějak nešlo, tak jsme si řekli, že už čekat nechceme.. my máme geneticky testovaná embrya, tak snad to k něčemu bude. :? Budeme teda zkoušet rovnou i embryoglue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.8.23 20:41

@Sarka81293
Embryoglue dávám pokaždé :) neměla jsem ho prvně a pak druhý pokus ket ( to se povedl malej ze dvou embryí jsem měla) a teď 4ket také… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.8.23 20:48

@IvcaaC děkuji za uklidnění, že to za to stojí :). Už je v tom ivf dost peněz na to, abychom něco (co můžeme ovlivnit) podcenili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.