Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicky383
Mám to úplně to samé…také si říkám, že jedno dítě už mám a jsem za to moc vděčná, ale stejně to hodně prožívám :-/ chci jít do dalšího oni mi říkali, že je to vhodné, když to tělo už je rozjeté…hlavně jsem zvyklá cvičit a teď i furt vynechávámpo ket takže i takový ten psychicky relax nemám…a váha už se také ozývá…ale kdyby to alespoň mělo uspech, ale ty nezdary člověka srazí vzdy
@Sarka81293 nám doktorka řekla, že bychom testovali až v dalším cyklu, kdyby se teď nezadarilo 🙄 embryoglue taky dávám pokaždý, jednou se ze tří pokusu vůbec nechytlo. Vůbec nevím jestli to má efekt, ale raději to dát než si pak říkat, že jsem si to měla připlatit 🙄
@Jane1010 ahojky, no pan doktor Texl mě odradil hned po dvou schůzkách 🙈… Jj tak možná bych si měla nechat dovysetrit tu imunologii, jestli mám jen základní..
@March293
Ahojky, ty jo…upřímně vím že to zjištění muselo být strašné 😔A ty už máš miminko? Nebo kdy si byla na ket 🙂
@N89 jedinej dobrej je starej texl, zbytek hruza. Na utz je na kazdou pacientku max 1minuta, neni cas se ani zeptat na otazky. Takto by se to delat nemelo. Nechapu kde berou ty kladne recenze 😜
Ahoj holky, měla jste některá od ketu lehké bolesti v podbřišku? Na ketu jsem byla 24.8. a od té doby mne furt pobolívá. ![]()
@Aluše1989 bohuzel nemam, nekolikrat se povedlo otehotnet ale nedopadlo to dobre, pak jsme zkusili ivf, takze jednou neuspesny ket a ted zkousime dalsi pokus, ale ket se odklada kvuli cysty..
@Barny20 Ahoj, já byla 23.8. a 2 dny jsem cítila jakoby ms bolesti a teď občas takový zatlačení nebo jak to nazvat, ale to fakt jen občas. Jinak cítím prsa, ráno víc, a to asi od 2. dne. Tak snad ms nedorazí. To budou dlouhé 2 týdny, co? ![]()
@Nickyy123 Ahoj, tak to mám podobné jako ty. Až na ty prsa. Ty vůbec necítím. Ale to pobolívání mám v kuse. To čekání je šílené. I když psychika je v pohodě. Věřím, že na potřetí už to vyjde. Snad vydržím ještě aspoň pár dní, abych netestovala ![]()
@Barny20 ja jsem taky docela ok a to jsem si myslela, ze budu magorit
Je to můj první KET. Na potřetí to už musí vyjít!
Já určitě dlouho nevydrzim, testy už čekají v Alza boxu ![]()
@Barny20
Ahoj, já byla ve středu 23.8. a teda až na občasný tlak v podbřišku, mi není nic… a to jsme nechali transferovat 2 embrya ![]()
Ahojky holky ![]()
Snad se k Vám můžu přidat.
Zítra mě čeká Ket 🙏.
Minulý rok jsem byla na punkci, kde nám zůstala 3 embrya, měla jsem hned čerstvý transfer a hned napoprvé se zadařilo, bohužel v 5 týdnu jsem skončila v nemocnici a potratila.
Pak jsem měla v únoru Ket, který neměl žádný úspěch.
Po všech těch šíleností jsem si trvala na imunologii a genetice.
Genetika v pořádku, ale na imunologii mi přišli na zvýšené NK buňky proti trofoblastu
.
Nasadili mi Metypred a zítra jdeme zkusit poslední štěstí 🍀.
Jsem strašně nervózní.
Jak jste na tom holky, zadařilo se některé z Vás?
Kam chodíte na kliniku?
@Bella277
Ahojky já mám jedno dítě z druhého KET, čerstvý ET se nedělal kvůli riziku OHSS, nyní chodím znovu od března a byla jsem už na 4 KET a zatím nic… ![]()
@Barny20
Ahojky, no občas jakoby tlaky a prsa no…
Ale spíše se mi v pátek a dneska zatočila hlava…
To fakt neznám no… ![]()
@Bella277
Ahojky, já mám taky zvýšené nk buňky, mě nasadili intralipidy.
Díky tomu se mi před dvěmi lety podařil syn, teď zkoušíme znovu, už podruhé. Poprvé nic, a na ket jsem byla teď ve čtvrtek. Tak uvidíme.
Já jsem z Ostravy tak do Reprofitu 🙂 a ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.