Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maplinka
Teď mu byli v srpnu dva roky ![]()
Dnes jsem 8.den po KET, ty vedra jsou mazec no
a jak transfer proběhl v pořádku? Jedno embryo? ![]()
@Nickyy123 jee, taky už se moc těším. Mě čeká KET někdy příští týden.
Už když jsem byla na odběru vajicek, tak mi řekli, ať beru vitamíny pro těhotné, tak jsem si koupila MAMAVIT prefolin +DHA.
@Ivca963 S doktorkou jsme se shodly, že vložíme 2. Měla jsem je totiž zamražené společně. Tenkrát jsem nechala taky vložit dvě a mám 1 dítě
ano ano, vše v pořádku, vše jsem sledovala a modlila se, ať už je to za mnou… mám endometriozu, tak mi je to dost nepříjemné
ale jinak vše v pohodě, sledovala jsem UTZ ![]()
@Nickyy123 Ahojky, jsme na tom stejně, tak jsem dnes byla na KET ![]()
@maplinka Jee, taky jsem chtela 2 (chtela jsem vždycky dvojčata
)ale řekli mi, ze už 2 nezavádí. Tak přeji ať se zadari a čekání 2 týdny na test uběhne ![]()
@Sarka81293 joo, je to doják. Šel se mnou i manžel
Mrknu na to, kys. listovou už budu mít dozobanou, tak poridim už taky takový. Ať čekání utece ![]()
@Nickyy123 děkuji, taky přeji, ať čekání rychle uteče a za chviličku je pozitivní testík
taky se mnou půjde partner, tak jsem zvědavá i na jeho reakci ![]()
@maplinka
Tak to chápu…já měla mražené po třech a vybrali dvě a malý je také že dvou ![]()
@Ivca963 jeeee tak to máme stejně, a tentokrát transferovali 1 nebo 2? A omlouvám, nečetla jsme zpětně… kdy budeš testovat?
@maplinka
Tentokrát dvě…no možná zítra to bude devátý den, ale bojím se po těch nepovedených transferech
@Ivca963 neztrácej ještě naději!
Pokud se chytlo jedno, pozitivní test může být opravdu až později
ale vím, jak to bolí ![]()
@maplinka děkuji za podporu
počítáš při testování i den transferu? Bolí to hodně no…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.