Ket srpen 2023

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
11.8.23 14:57

@Kruberka teeeda,tak toho teda mas :o Drzim pesticky, aby se zadarilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.8.23 15:14

@Ivca963 ahojky, mně přijde, že záleží na lékaři, který to dělá…teď jsem nabyla tohoto dojmu poté, co jsem si uvědomila, že ty zásadní zákroky mi nedělal můj lékař v CAR, ale vždy někdo jiný a ještě že tak…že ti jiný jsou zkušenější a vidí za roh…proto mi teď vyšel 1. KET. Už to, že mě právě můj lékař i po potvrzenem tehotenstvi chce vidět až po 1 měsíci od KET a ten, s kterým jsem něco konzultovala dnes po telefonu, mě chce vidět co nejdřív a daný termín mým lékařem se mu zda pozdě, mluví za vše. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.8.23 18:08

@JJ88
Jako, že ti transfer dělal jiný doktor z CARU? Jestli tě dobře chápu? Já mela teď tři a každý mi dělal někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.8.23 20:04

@Ivca963 ano, samotné KET mi neprovadel můj ošetřující lékař, u kterého jsem začala. Stimulaci tedy mám od mého lékaře, ale stejně mi ti jiní lékaři něco upravili. A jsem za to hodně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.8.23 20:12

@Zuany
Tak co tvůj dnešní KET? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.8.23 21:22

@Kruberka proběhl v pohodě. Embryjko se rozmrazilo ve stejné kvalitě, jako bylo před zamražením 🙏🏻
Celý den po KETu jsem proležela. Docela jsem cítila podbřišek. Ne, že by mě to bolelo, ale nepříjemně to občas píchlo. Tak uvidíme za 14 dní. Zatím se držím nohama při zemi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.8.23 08:46

@Zuany tak drzim pesticky, aby byla za 14 dni dobra zprava a dalnice :) :) Ja si dnes budu delat test, jsem 3 dny po zavedeni, tak se chci podivat, zda ovitrelle uz vyprchava a za 10 dni prvni test, zda se neco rysuje, tak uvidime. Meli jsme 5 denniho mrazacka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.8.23 12:17

Ahoj, já byla na svém prvním KET 8.8, všem vám držím palce 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.23 14:50

Sedmy ket

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Mam uz za sebou 6ketu (3.ket - dite) a sourozenec se nam nedari :think: Posledni 3kety pouze jedno biochemicke. Ted planujeme ket poprve v rizenem cyklu a rovnou 2blasty. V patek pujdu na utz, tak snad bude sliznice ok a naplanujeme ket :) Snad se miminka dockame :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.23 16:42

Ahoj holky,
tak mně bohužel test nesílí, spíše slábne :( takže bohužel stejně jak minuly měsíc biochemko. Zítra jdu na krev, ale už nedoufám :,(

Dejte vědět co vy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.23 17:13

@Clarisa7 to mě mrzí. Nezoufej ale…ono se jednoho dne otočí štěstěna na tvou stranu :srdce:
Já jsem třetí den po KET a upřímně nějak na to vůbec nemyslím. Jen mi to připomene občasné píchnutí v podbřišku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.23 18:49

@Nicky383 držím moc palce 🍀 Je to taky tak psychicky náročné i když víš, že už jedno vysněné miminko máš nebo už si to tak moc nebereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.8.23 11:29

@Zuany Ahojky, bohužel je to pořád psychicky náročné, každý neúspěch ořvu. O to víc si ale vážím toho, že jedno mimi uz máme. Už mi bude 36let, takže ty embrya z 2ivf nejsou nejvyšší kvality - horší B. Pokud máš samá A+, určitě se brzo zadaří 😍Hlavně abys uz nemusela projit potratem. Ja mela jen jedno biochemicke a to byla taky hruza i kdyz to brzo skoncilo.

Kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.8.23 12:56

@Nicky383 nejdříve v neděli, den před MS. Ale nijak to neplánuji. Nejsem úplně stavěná na honění duchů na testech. Chápu, že někdo potřebuje vědět, na čem je. Mě to naopak na psychice moc nepřidává, takže to nechci nijak uspěchat a možná počkám až do příštího týdne 🤷‍♀️

Kolik máš ještě mrazáčků? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.8.23 13:25

@Zuany z druheho ivf 4mrazacky a zbyvaji posledni 2, ktere chci dat ted spolecne. Kdyby to nevyslo, dalsi IVF v rijnu :,(

Chapu, ze testujes pozdeji. Ja mela minule pididucha 8.den po ket a byl to ovitrelle. Zbytecne nervy :zed:

A mas nejake priznaky? Ja mela vetsinou az tak 8.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.