Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
17.8.23 08:10

@Kruberka je to na zamyšlení. Ta poslední čárka se mi zdá silnější, než den předtím 🤔
A docela jste mě dostaly do rozpaků. Já doma nemám ani jeden těhotenský test a ani nevím, kdy si je zajdu koupit 😂
Bydlím na vesnici, mám teď homeoffice a do města se mi nechce 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.8.23 08:18

@Zuany když teď na ty fotky znovu koukám, tak je to hrozná kvalita v jaký se sem nahrály :lol:…a to je dobře, aspoň neprocházíš testovací mánií jako já :D ale já jsem strašně zvědavá a nemůžu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.8.23 08:33

@Kruberka když si je rozkliknu, tak ta kvalita zase tak hrozná není. Ale počkala bych a udělala test za dva dny. To už bude podle mě jednoznačné 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.8.23 08:47

@Kruberka A jak se cítíš? 🙂
Mě pobolívají prsa. Přisuzují to ale spíše Progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.8.23 08:56

@Zuany nic extra nepociťuji. Občas píchne v podbřišku, většinou večer to citim, jak jsem v klidu. Přes den to neregistruju, protože furt něco dělám. Prsa vůbec. Vlastně úplně stejné jako minulý pokus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.8.23 12:48

@Nicky383
Ahojky tak to jsme na tom podobně máme chlapecka s druhého KET a teď jsem měla tři ket jednoho embrya neúspěšně ( první pokus teda potrat) a teď jsem po zavedení dvou blastocyst… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.8.23 12:50

@Nicky383
Souhlasím je to stále psychicky náročné i když už miminko máme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.8.23 12:54

@Kruberka
Já neměla u ket dvou blastocyst při prvním tehu vysoké HCG…a to se nejspíš chytly obě a jedno potom odešlo…začala jsem krvácet a naštěstí malej to ustal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.8.23 12:57

@Clarisa7
Držím palce ohledně vyšetření a ať se brzy zadari :andel: dej vědět až budeš vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.23 19:03

@Ivca963 ahojky, to jsi musela mit hoodne blastocyst z 1IVF! To musi dopadnou! Kolikaty den jsi po KeT? Proc ses rozhodla pro zavedeni dvou blastocyst? Ja jdu zitra na utz pred ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.23 19:06

@Zuany tak to je super, ja na to nedokazu nemyslet :D Jak se citis? Uz se ti blizi testovani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.8.23 06:48

@Nicky383 cítím se dobře, netěhotně 😀
Pobolívají mě trochu prsa … ale to může třeba dělat ten Progesteron 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
18.8.23 08:02

Ahojky holky :)

Můžu se vtírnout mezi vás? :D Ode dneška beru Amelgen a ve středu 23.8. mě čeká KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.8.23 09:43

@Nicky383
Při odběru mě odebraly 33 vajíček z toho 5dennich blastocyst zůstalo 13, které zamrazili (mám PCOS), ale transfer mi nedělali, protože mi hrozil OHSS, pak jsem měla první ket nic a při druhém jsem zavedla dvě a je z toho synek…měla jsem problém i s růstem sliznice…takže jsem zkusila dvě…a teď po dvou rokach necelých jsem začala chodit znova a za tu dobu jsem měla tři KET po jednom embryu (první potrat, druhý nic a třetí také nic) u třetího ket jsem měla embrya po dvou a vybralo se jedno…a teď mi tam zbyly dvě „jímky“ nebo jak se to píše po trech, takže jsme se z Dr domluvili, že zkusíme 2 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.8.23 11:00

@Ivca963 tak to mas hodne podobne jako ja. Taky mam po diteti za sebou 3×ket. 1. Biochemlo a pak 2×nic. Celkem mam 6×ket. Kolik ti teda jeste zbyva mrazacku? Nemuzu se dopocitat :D Jinak jsi mela super urodu!! Ja vzdy neco malo pres 10vajicek.

Kolikaty den jsi po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.