Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane1010
V pondělí budu volat, jestli to bude středa nebo čtvrtek…nejsem na to zvědavá, nikde jsem se s tím nesetkala, tak snad to pomůže
trochu jsem si o tom načítala…modlím se aby to pomohlo a poslední pokus vyšel…samozřejmě, že do toho půjdu znova, ale upřímně se bojím, abych po tom odběru mohla fungovat ohledně malého, jelikož mi hrozí OHSS ![]()
@IvcaaC v heliosu to delali kamaradce a embryjko se chytlo
uplne ti rozumim, ze nechces na dalsi stimulaci. Ja mela poprve taky hrozny hyperstimulak a vim jak je to narocne ![]()
Dalsi ket bys tedy sla v rijnu? Ten uz musi vyjit! ![]()
@Jane1010
Jojo vypadá to tak na konec října cca s dlouhýma cyklama co mám
no kéž by to pomohlo i u nás ![]()
@Jane1010
Jo, zaplať pánbůh 🙏.
Zítra ráno půjdu na krev.
Dám určitě vědět.
Čauky holky ![]()
14 den HCG 360 a dneska 19 den HCG 3000… ![]()
Takže rosteme ❤️
@Aluše1989 wow to poskocilo krasne! Vse je na dobre ceste
Kdy mas ultrazvuk?
Ahoj holky rada se k vám přidám zda mužů ![]()
Příspěvek upraven 13.09.23 v 15:41
@nik442 s tim jsem se jeste nesetkala. Mela jsi ovitrelle? Ja mela treba dost vysoke hcg a stejne jsem na testu neco videla az 5.den. Podle me je brzo ![]()
@nik442 že testuješ moc brzy.
Myslím, že by si měla alespoň deset dní počkat (u ET se objeví pozitivní test později než po KET) a zbytečně netrápit sebe a svou hlavu
🙂
@Jane1010 píše:
@nik442 s tim jsem se jeste nesetkala. Mela jsi ovitrelle? Ja mela treba dost vysoke hcg a stejne jsem na testu neco videla az 5.den. Podle me je brzo
Jo jsem dnes 5 den, byla jsem ve čtvrtek, podívala jsem se blbe na datum ![]()
Ahoj holky,
jsem dnes 8 den po trasferu, minulou středu píchnutý Decapeptyl, nevydržela jsem a udělala test, myslíte že výsledek ovlivní decapeptyl? Výsledek mi vyšel mírně pozitivní jen čárka od včerejška stejná. Myslím, že ovitrelle už to být nemůzě ten byl před 15 dny, díky za zkušenosti 🙂
@Zlatino myslím ze to už nebude decapeptyl 💙
Hcg se nezvyšuje každý den ale ob den takže zítra zkus testnout ale krásná čárka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.