Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane1010 píše:
@Bella277 holky maji pravdu. Kdy jsi naposledy volala do car? Rekni jim, ze ti testy neslabnou, nemuzou te odmitnout a zanedbat peci. Byt tebou si urcite zajdu na ultrazvuk, at se nic nepodceni (kdyz ne do car, tak ke gynekologovi). Nechceme te samozrejme strasit, ale mimodelozni je nebezpecne a je dulezite ho vyloucit![]()
Já vím, sama mám o sebe strach.
Ale bolesti už zase žádné nemám.
Kdybych měla mimoděložní, tak by to nejspíš bolelo pořád?
Já už nevím ![]()
Zítra tam zavolám.
@Bella277 bohužel podle bolesti se to úplně nepozná já sama když jsem to měla tak jsem měla velké bolesti jeden den a pak už nic a za pár dní jsem skončila v nemocnici za 5 min 12
Tak na sebe dávej pozor ![]()
@Mandra56 píše:
@Bella277 bohužel podle bolesti se to úplně nepozná já sama když jsem to měla tak jsem měla velké bolesti jeden den a pak už nic a za pár dní jsem skončila v nemocnici za 5 min 12
Tak na sebe dávej pozor
To jako vážně ![]()
A kolik si měla hcg?
Třeba s nízkým hcg nejsou komplikace?
@Bella277 jako to nedokážu říct zda to má vliv
já měla hcg 900 a pak na ultrazvuku už bilo i srdíčko i když to bylo jinde než mělo a než jsem z kliniky dojela do nemocnice tak už vejcovod prasknul a bylo zle
@Mandra56 píše:
@Bella277 jako to nedokážu říct zda to má vliv
já měla hcg 900 a pak na ultrazvuku už bilo i srdíčko i když to bylo jinde než mělo a než jsem z kliniky dojela do nemocnice tak už vejcovod prasknul a bylo zle
Tak to bude nejspíš tím, protože já měla hcg nízké 194, 174, 168 a pak už od pátku nevím.
Já jsem se k srdíčku ještě nedopracovala.
@Bella277
Určitě si zítra zavolej a zeptej se ať se něco nepodceni a vyšetří té nebo alespoň zkontrolují hladinu…já po potratu chodila furt na naberu dokud HCG nevyklesalo…držím moc palce ![]()
@Bella277 jasné neříkám že je to i tvůj případ jen ze je to nebezpečné no
Ale jak říkají ostatní nechej se znova vyšetřit nabrat krev a i kdyby to bylo jinde tak by to už měli vidět
Budu drežet palce a myslet na tebe ![]()
Ja mela kolem 2000, za 2 dny asi 2 200 a to uz mi krvacel vejcovod, tak jsem sla k hospitalizaci ![]()
@Bella277 já měla kolem 600 a ani jsem bolesti neměla ani mi nepraknul vejcovod
Holky, ale to se pořád bavíme o celkem vyšším hcg to jsem právě taky minule byla kontrolovaná.
Možná fakt tím, že je to dost nízké, tak proto to nechávají ![]()
Zítra tam určitě zavolám.
Moc Vám tu všem děkuji ![]()
@Bella277 Cauky, drzim ti moc palce. K tomu co tu holky psaly, je mi jasne ze to hcg urcuje, jak embryo roste a pokud ma nekdo ve vejcovodu uz embryo s bijicim srdcem, ze to je mega pruser. Ale i ty s nizkym hcg muzes mit ve vejcovodech zasekle embryo i kdyz ne tak narostle a nejsem se si uplne jista jestli je to embryo schopne se nejak z toho vejcovodu dostat samo, podle me spis asi ne. Samozrejme opravdu doufam, ze to neni MT, ale pokud by bylo, vcasnym resenim by se mozna jeste dal ten vejcovod zachranit.
@Barny20 @aluse1989
Holky a co u vas? Uz jste byly na utz k potvrzeni srdicka? ![]()
@Jane1010 píše:
@Bella277 ahojky, jak to dopadlo? Myslim na tebe
Ahojky, ráno jsem hned volala co Caru a dopoledne byla na vyšetření.
Na ultrazvuku doktor viděl žluté tělísko a váček, je to děs.
Prý mám čekat na menstruaci do středy a když nedorazí, tak hned ve středu na hcg a podle toho se uvidí co dál.
Mimoděložní vyloučil.
A že je nízké hcg, takže prý v klidu ![]()
Bohužel jsem po cestě domů zašla jako samoplatce na hcg, přišel šok hcg 420, takže už opravdu nevím 😭.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.