Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bella277 No to me podrz, to jak je mozne? Ja tomu vubec nerozumim. To se nedivim ze se ms nerozjela
@Bella277 jsem v soku. Hcg klesalo a ted zase roste? Neuveritelne. Hlavne, ze se nejedna o mimodelozni, ten vacek videl predpokladam v deloze? Hodne sil, tohle musi byt moc moc tezke ![]()
@Suzy8888 Já měla uplně mini ducha ještě 15. den po aplikaci.
@Jane1010 Čauky, tak ve čtvrtek krásně bylo vidět bijící srdíčko 🙂 a je to holčička ❤️
A co ty???
Ahoj holky, tak včera byla první oficiální kontrola, krásně už ťukalo srdíčko a podle MS mělo být 6+5 ale podle ultrazvuku máme 7+1 a 10 mm ![]()
@Aluše1989 Ahoj Aluše, ty jsi byla na KET v srpnu a uz vis pohlaví? Nebo mi neco uteklo? 😊 Kazdopadne moc gratuluji!! ![]()
@Mandra56 @Aluše1989 holky to je uzasne! Moc gratuluju! Ja taky uz mam srdicko, ale miminko je o 2 dny mladsi nez by melo byt podle ketu, snad to nevadi. Uz mate naplanovany screening?
@Jane1010 Ja byla na utz tento tyden, jsem 6+3, srdicko taky bylo, a doktorka rekla ze staří je 6+2, tak taky doufam, ze je vse OK. Snad jo ![]()
@Jane1010 zatím ještě ne e teprve ve středu jdu ke své doktorce
Dva dny nejsou takový rozdíl tak to bude určitě ok ![]()
@Olivaolivova2013 určitě někdy může být mimco větší o par dní někdy menší
jsou to odhady hlavně když to není o moc ![]()
@IvcaaC @Mandra56 @Olivaolivova2013 holky diky, snad mate pravdu a vse je ok. Celkem me to zarazilo vzhledem k tomu, jak vysoke jsem mela hcg 12.den po ket (1081) a ted najednou zpozdeni. Uvidim, jak dopadne navsteva u gynekolozky. Hodne stesti nam vsem 💪 :smiling_face_with3_hearts:
@Jane1010 já myslím, že to bude určitě v klidu.
Držím palce! ![]()
@Olivaolivova2013
Ahojky, ano, máme genetiku embryí 🙂
A já holčičku chtěla, kluka máme už doma 😅
Takže takhle to vím 🙂
A moc děkuji ![]()
@Jane1010
Já jdu teprve 5.10 ke své Dr, takže naplánovaného nemám určitě ještě nic, a co se týče těch dnů, taky jsme měla 6+4 a měla jsem,,být" 6+5 🙂
@Bella277
Ahojky, tak jak si dopadla u toho Dr??? 🙂
Vím že si psala že se ti zvýšilo HCG ikdyz mělo klesat ale dál…? Si v pořádku?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.