Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
27.9.23 14:45
@Jane1010 píše:
@Aluše1989 ahojky, tak na vcerejsi kontrole mimi v poradku. Od patku se miminko skoro zdvojnasobila a ted uz delka odpovida dni ketu 7+3tt :srdce: Bohužel v deloze i hematom, takze ted musim byt opatrna a dodrzovat klidovy rezim. Uz mam i tehotenskou prukazku, ale dalsi utz az za 5,5 tydne. To vazne nevim, jak vydrzim :think: Kdy mas dalsi ultrazvuk ty?

Teda to je krásný :hug:
Moc gratuluji, to je štěstí tohle vidět 💘.
Hematom se může vstřebat, hlavně nožky nahoru a odpočívat :hug:
Držím moc palečky ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.9.23 15:02

Ti doktori jsou hrozni patlalove, me taky jednu dobu na ultrazvuku rikal kazdej Dr neco jineho.

I u toho mimodelozniho mlada doktorka nic nevidela, pak prisel zkusenej doktor a ten videl, ze vejcovod uz i krvaci. :zed: Jeste ze jsem se nenechala odbyt v tu dobu

Snad se z toho brzo oklepes a nacerpas silu na nove ivf. Zkus najit fajn lekare, asi nejsi ze stredu moravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.23 15:07

@Bella277
Já mám anovulacni cykly a polycysticke vaječníky + horší spermií…teď čekám až to dostanu a začnu stimulovat tenhle cyklus jsem byla na tom endoskratchingu…jinak tam mám poslední tři mrazacky, ale pospolu…pak budu muset znova celý kolotoč a toho se bojím kvůli hrozicimu OHSS…tak se modlím, aby se zadařilo..jinak to že krásně klesla sliznice tak to je dobrá známka…uvidíš výsledek krve, ale pevně věřím že to bude bez revize :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.23 15:10

@Jane1010
Moc držím palce ať je vše v pořádku já měla při malim také nejspíše kvůli tomu jak jedno ze dvou odešlo a krvácela jsem, ale pak se vstřebal tak věřím, že to bude i u tebe a vstřebá se hlavně se šetři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.9.23 15:29

Ahoj holky jdu za váma pro radu, v pátek jsem byla na klinice podle utz 7+1 dnes jsem byla u své doktorky a ta mi řekla ze srdíčko vidí ale ze to nedokáže změřit ze mám přijít za týden. Moje otázka teda zní čím to muze být když na klinice to bylo ktasně vidět? Jedine co mě napadlo tak kvalita utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.23 16:01

@Mandra56
Může být ultrazvukem…některé nemají úplně dobre Soňa a může to být hůř vidět…držím palce ať je příště krásně videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.23 19:27

@Mandra56 ahojky, sama jsem se presvedcila, ze v tomto obdobi jsou ty mereni miminek hodne odlisne a zalezi na kvalite utz i poloze miminka. Urcite se tim nestresuj. Mas srdicko a to je hlavni :dance: Kdy mas dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.23 19:33

@IvcaaC moc dekuji. Snazim se byt v klidu, ale s dvouletakem to moc nejde :nevim: Takze te ceka posledni pokus, tak preji, aby vysel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.23 19:34

@Bella277 Moc dekuji. Neboj se, i tobe se podari. Musis nas prubezne informovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.9.23 19:34

@IvcaaC @Jane1010
Další kontrola za týden tak uvidíme.
Asi jsem potřebovala slyšet že se to muže stát. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.23 20:40

@Jane1010
No já jdu toho 5.10 právě teprve… tak jsem zvědavá…
Jsem tak pročítala konverzace, ty máš 2 leteho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.23 20:45

@Bella277
Ty jo 8o 8o 8o
Tak to je masakr toto…
To si mi připomněla jak jsem čekala malého.
Zacala jsme krvácela tak jsem jela na pohotovost.
Doktor( dokonce primář) mi řekl, že je to zamlkle těhotenství že uděláme vyškrab, tě při tak vysoké hodnotě HCG musí jít vidět srdíčko…
Já to odmítla
Původně si mě tam chtěli nechat ale že když se krvácení zastavilo tak že mám přijít v pondělí a uvidíme teda co dál…
Byla sobota…
No v neděli jsme šla do caru a tam ejhle bylo vidět srdíčko.

Takže kdybych poslechla pana primáře tak doma nemám malého prdolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.23 21:33

@Aluše1989 tak to je sila, co se ti prihodilo. Radeji nevedet, kolik maminek timto zpusobem prislo o miminka :zed:
A kdyz uz jste meli srdicko, tak zase straseni s Patauůvym syndromem. Hruza. Snad to bude tentokrat vzorove tehotenstvi :kytka:
Ja mam doma uz 2,5letyho synka. Od ledna jsme transferovali 5blastocyst a az ted se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.9.23 21:40
@Jane1010 píše:
@Bella277 Moc dekuji. Neboj se, i tobe se podari. Musis nas prubezne informovat :srdce:

Není zač, je krásný to vidět :hug:
Jo, neboj až se vyhrabu, tak budu dávat průběžně vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.9.23 21:43
@Aluše1989 píše:
@Bella277
Ty jo 8o 8o 8o
Tak to je masakr toto…
To si mi připomněla jak jsem čekala malého.
Zacala jsme krvácela tak jsem jela na pohotovost.
Doktor( dokonce primář) mi řekl, že je to zamlkle těhotenství že uděláme vyškrab, tě při tak vysoké hodnotě HCG musí jít vidět srdíčko…
Já to odmítla
Původně si mě tam chtěli nechat ale že když se krvácení zastavilo tak že mám přijít v pondělí a uvidíme teda co dál…
Byla sobota…
No v neděli jsme šla do caru a tam ejhle bylo vidět srdíčko.Takže kdybych poslechla pana primáře tak doma nemám malého prdolu

Tak to už je vrchol úplně všeho :zed: :,(
Já už doktorům absolutně nevěřím a spíš z nich mám strach.
To je vážně zvláštní,,, to byl úplný zázrak, ve většině případů to nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.