Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane1010
Přesně…jako fakt je to masakr…
Je tak to já mám doma malého co bude mít v prosinci 2 ![]()
@Bella277
Jo, věř mi že toho primáře nemůžu ani cítit…
A věřím ti že máš už vůči doktorům nedůvěru…
Ale teď vypni, jeďte někam na víkend alespoň, uvolni se a pak to bude určitě lepší
![]()
@Jane1010
Moc děkuji
také mám doma maleho dvouletaka, takže chápu, že to úplně nejde ![]()
@IvcaaC jsou to divosi 😀Nas musi porad chodit ven a neumi jen tak sedet, takze je to celkem narocne. Nastesti zatim nespinim, tak se modlim, aby bylo vse v poradku. Zacatkem listopadu mam utz, tak snad to do ty doby vydrzim
Ty mivas ket taky rizeny, ze?
@Aluše1989 tak to je jeste malinky chlapecek
Aspon budes mit deticky blizko sebe. Planujes pak jeste dalsi detatko, kdyz mas tolik mrazacku?
@Jane1010
Jo za to jsem ráda ale je to celkem náročné 🙏
Mám nařízený celkem dost klidový režim takže nemám zvedat malého… tak tu trošku máme takovou překážkovou dráhu 😅 🤣
Nene další už fakt ne, myslím že dvě na dnešní dobu bohatě stačí 🙏 🙂
@Aluše1989 to mi povidej… taky bych mela byt v klidu, ale copak se to da? Muz v praci, takze se pohybu a obcasnemu zvednuti prcka nevyhnu
Snad to bude v pohode.
Proc ty mas narizeny klidovy rezim?
@Jane1010
Já kvůli tomu že jsem krvácela, jak jsem tu psala právě…
Jako musím říct, že malého naštěstí zvedat díky té překážkové dráze nemusím…ho to baví lozit po židlích atd ![]()
A když jdeme ven tak jdu vždycky s někým… manžel má jeden den 12 ranní a druhý noční chodí na 17:45. A pak má 3 dny volno takže jsem ráda že nepracuje každý den 🙏
@Aluše1989 ahojky, jak se dari? Neco noveho? To je super, ze mas doma manzela takto casto. Alespon muzes odpocivat. Muj prcek je taky aktivni. Malej neposeda ![]()
Mne se ted v tydnu stalo, ze jsem zacala krvacet. Nastesti vse ok, ale hematom se zvetsil
Musis se ted hodne lezet, aby se vstrebal.
Ahoj holky, u mě to bohužel dodpadlo blbe, na první kontrole v 8tt mi zjistili ZT někdy v 7tt. Byl to muj prvni transfer z prvniho IVF a blastocysta byla dle jejich slov „luxusni“ kvality. Jeste mi zbyva jedna takova a pak dve „lepsi“. Nenechali jsme si delat genetiku embryi, tak se obavam, ze se neuspech bude opakovat… myslite, ze je mozny jit rovnou do dalsiho cyklu s genetikou a ty tri zbyvajici embrya nechat zatim byt? ![]()
@Olivaolivova2013 mě se stalo to stejné.
Doktor mi řekl, že se to stává a peníze za genetické vyšetření si mám raději nechat na kočárek.
Druhý pokus se zatím drží (mám teď čerstvě po Covidu, takže mě gynekolog pro jistotu vyšetřil). Za dva týdny končím první trimestr. Tak snad už to bude dobré 🍀
Dej na svou intuici. To jediné ti mohu poradit. Já jsem nakonec nedělala genetické vyšetření a nechala jsem to na přírodě. Zamlklá těhotenství se stávají i u přirozeného početí. V nemocnici mi dokonce říkali, že tohle si prožije dvě třetiny žen, což je velmi vysoký počet.
@Zuany Děkuju moc za sdílení tvých zukšeností, moc mě to povzbudilo
já jsem měla ve 4tt - 5tt osklivý opar a doktorka rikala, ze to bylo v nejchoulostivějším období a z 50% to mohlo zaniknout i díky němu. Tezko rict. Nezbývá než doufat, ze to priste klapne
at ti ty dva tydny hezky utečou! ![]()
@Olivaolivova2013 Moc mě mrzí co se Ti stalo
Musel to být na tom ultrazvuku šok. A jak to teď budeš řešit? Musíš na revizi nebo plod nějak odejde? A měla jsi předtím příznaky těhotenství? Krvácela jsi? Omlouvám se, že se tak vyptávám, ale mám před prvním ultrazvukem a tohle mě teď trošku straší…
@Olivaolivova2013 pri opakovanych potratech mas narok na genetiku hrazenou pojistovnou. Jen platis treba 10 tisic za provedeni odberu bunek. Urcite do toho bez.
@Olivaolivova2013 vím, že je to bolestivé. Já jsem byla úplně mimo snad měsíc. Užila jsem si ale krásné léto díky partnerovi a v polovině srpna jsem šla vyrovnaná na druhý pokus.
Určitě ti to vyjde 🍀 Teď si tu bolest prožij, smiř se s ní a naber sílu na KET ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.