Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
25.9.23 15:29
@Aluše1989 píše:
@Bella277
Ahojky, tak jak si dopadla u toho Dr??? 🙂
Vím že si psala že se ti zvýšilo HCG ikdyz mělo klesat ale dál…? Si v pořádku?

Ahojky zkopíruji, co jsem včera psala holkám do jiné skupiny.

Ahoj holky, ve čtvrtek mě odvezla rychlá
Dostala jsem tak šílený bolesti, že jsem myslela, že umírám 😭 😭 😭.
Normálně jsem cítila, že omdlim.
Akorát přijel domů manžel a když mě viděl v jakém jsem stavu, tak okamžitě volal rychlou.
Jeli semnou snad 200.
Dorazili jsme do nemocnice a já najednou začala krvácet a bylo po bolesti, až když se ve mě začali štourat všechny ti doktoři, tak to zase bolelo.
Dorazil doktor na pokoj a říkal, že je tam volná tekutina a že v pravou je nějaký nález, že se jedná o mimoděložní.
Hned mi začal ordinovat laparoskopii, ale že prý pokavať chci vyčkat, takže můžeme do druhého dne podle dalšího nálezu a hcg, že to je na mě, ale že nezaručí, že mě večer nebudou akutně operovat.
Byla jsem vydešená a úplně zhroucená Řekla jsem, že chci počkat.
Takže teda nevím, co ve středu ten doktor viděl, mám ho plný zuby.
Nakonec začalo hcg klesat, ze 420 na 407, 211, 147.
Takže se prý embryo začalo vstřebávat, ale pořád mám u pravého vejcovodu nález.
Dnes mě pustili domů a v úterý musím na kontrolu, zda se to lepší nebo budu muset na revizi, ale doufám, že ne.
Holky tohle už býk vrchol všeho celý 4 dny jsem v nemocnici brečela a byla už psychicky úplně v háji.
Samozřejmě, že mě zase poslali na ultrazvuk, kde byly samé těhulky.
Už jsem fakt zoufalá a teď si dávám holky od všeho pauzu, protože tohle už je i o zdraví.
Do toho jsem urgovala imunologii, až potom mi doktorka posla výsledky s tím, že mám ukázkové hodnoty a že Metypredu ani imunologia na cestě k těhotenství nepotřebuji, to už pro mě byl vrchol, když výsledky byly po kortikoidech.
Jak imunologa nebudu potřebovat, když po vysazení zase hodnoty můžou být úplně jiné?
Jsem z toho všeho už úplně mimo a přestávám věřit všem doktorům.
Jdu nabrat sílu a snad se ještě někdy odhodlám k dalšímu boji.
Holky moc vám tu všem za vše děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.23 18:42

@Aluše1989 ty jo, takze kdyz si nechas udelat genetiku, tak ti reknou pohlaví vsech embryí? ja jsem nejak mela za to, ze tohle nesdeluji. Husty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.9.23 19:14

@Bella277 dej si čas. Musíš to všechno vstřebat. Tohle je zápřah pro tělo i zlomenou duši.
Věřím, že nabereš sílu do nového boje. Teď už ale uvažuj i o změně kliniky.
Posílám sílu a obejmutí 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 19:32
@Zuany píše:
@Bella277 dej si čas. Musíš to všechno vstřebat. Tohle je zápřah pro tělo i zlomenou duši.
Věřím, že nabereš sílu do nového boje. Teď už ale uvažuj i o změně kliniky.
Posílám sílu a obejmutí 🙏🏻

To rozhodně, teď si potřebuji odpočinout úplně od všeho.
Tohle bylo už opravdu moc.
Po třetí už tohle nedám.
Kliniku změním rozhodně.
Tam už nezůstanu.
Přemýšlím o Pronatalu.
Moc děkuji :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.23 20:00

@Aluše1989
A oni ti to řekli před co je to za pohlaví? Nebo až na utz? Nevím tedy kolikátý si týden…já myslela, že se to nesmí říct pohlaví 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.23 20:06

@Bella277
Ahojky tak to mě moc mrzí, jak to dopadlo a budu věřit, že nebudeš muset na revizi, ale klesá ti HCG tak by to mohlo být dobry :andel: jinak ti úplně rozumím, že máš všeho pokrk…já jak prvně potratila, tak to bylo taky hrozny čekala jsem jestli budu muset na revizi naštěstí ne…a pak další tři nezdary…ono se to vše hromadí a pak to na člověka padne…takže rozumím…vyplakej se, vykric se cokoli co ti uleví… :andel: ale určitě se nesmíme vzdát ono tam na nás určitě to embryjko čeká :srdce: :srdce: :srdce: posílám moc sil :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.9.23 20:58

@IvcaaC nesmi se to rikat, ale je to bezna praxe. Nam v heliosu doktor rekl, ze kdyz si nechame genetiku embryi, muzeme si pohlavi zvolit podle aktualni nalady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.9.23 21:06

@Bella277 hrozne me to mrzi, cim sis musela projit. Nechapu, jak mohl doktor mimodelzni vyvratit :pocitac: Uplne te chapu, ze si chces dat pauzu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.9.23 21:07

@Aluše1989 tak to ti miminko pekne povyroste. Ja jdu ke sve doktorce uz zitra, protoze je potom 2tydny na dovolene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.23 21:43

@Bella277 strasne moc Ti drzim palce! Odpocivej! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.23 08:36

@IvcaaC
Můžou, proč by nemohli?
Oni to jen většinou nechcou říkat, ať se na to ženy neupnou kdyby se cokoliv stalo… 🙂 a řekli mi to na ultrazvuku, pokud to doktoři ví tak není důvod neříkat ;)

@Olivaolivova2013
No ukážou ti to, a řeknou kolik máš holek a kluků… ale fakt záleží na Dr kterou máš a jak se sní domluvíš 🙂

@Jane1010 je ❤️ tak pošli pak fotečku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.23 08:56

@Aluše1989
Nevím, myslela jsem, že je to proti etice, ale tak je to fajn, že to víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.23 12:02

@Aluše1989 ahojky, tak na vcerejsi kontrole mimi v poradku. Od patku se miminko skoro zdvojnasobila a ted uz delka odpovida dni ketu 7+3tt :srdce: Bohužel v deloze i hematom, takze ted musim byt opatrna a dodrzovat klidovy rezim. Uz mam i tehotenskou prukazku, ale dalsi utz az za 5,5 tydne. To vazne nevim, jak vydrzim :think: Kdy mas dalsi ultrazvuk ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.9.23 14:32
@IvcaaC píše:
@Bella277
Ahojky tak to mě moc mrzí, jak to dopadlo a budu věřit, že nebudeš muset na revizi, ale klesá ti HCG tak by to mohlo být dobry :andel: jinak ti úplně rozumím, že máš všeho pokrk…já jak prvně potratila, tak to bylo taky hrozny čekala jsem jestli budu muset na revizi naštěstí ne…a pak další tři nezdary…ono se to vše hromadí a pak to na člověka padne…takže rozumím…vyplakej se, vykric se cokoli co ti uleví… :andel: ale určitě se nesmíme vzdát ono tam na nás určitě to embryjko čeká :srdce: :srdce: :srdce: posílám moc sil :kytka: :kytka: :kytka:

Moc ti děkuji, takže víš o čem mluvím :,(
Taky mě moc mrzí, že tě tohle potkalo, včera jsem byla na kontrole a po spuštěné šílené MS byla sliznice ze 14mm na 7mm, takže to vypadá nadějně.
Na výsledky krve se bohužel od rána nemůžu dovolat 😏.
Tak to vypadá s tebou dál, máte ještě nějaké mrazáčky?
Příčinu znáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.9.23 14:40
@Jane1010 píše:
@Bella277 hrozne me to mrzi, cim sis musela projit. Nechapu, jak mohl doktor mimodelzni vyvratit :pocitac: Uplne te chapu, ze si chces dat pauzu :hug:

Jo, děkuji :,( :hug:
Já to taky nechápu, ještě tam budu muset jít, tak se ho zeptám a příjemná už rozhodně nebudu :pocitac:
Pauza bude fajn, ale i tak mě to žere všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.