Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarmila 2 Míša mě předběhla, je to jak říká. Je pravda, že některé věci dokážou člověku vadit, ale zase na druhou stranu, když jsou tam profesionálové, chtějí pomoct a ne jen z člověka tahat peníze, tak se i na tím dá zamhouřit očko. JJ, ten ceník asi bude po novém roce.
Přeji Ti, aby se dobře rozhodneš a brzy se všechny dočkáte miminka. ![]()
@jarmila 2 Nevím, co všechno si budete nechat dělat, ale IUI vycházela cca na 1500, ale to nevím. Nepodstupovala jsem. A komplet IVF cyklus vycházeel na 19 500. ICSI do 7 oocytů, kryokonzervace embryjí, prodloužená kultivace..
@misulka123 V Motole je IUI zdarma, hradí jí pojišťovna 6× do roka
V jiných CARech, soukromých, se za ní platí ![]()
@snailka aha…tak to jo..uz vim takze jdu sopro do statniho.:-) Jelikoz j i kdyz to velkou sanci nema bych chtela zase nejdrive tech, alespon hrazenych IUI a pak bych se domluvila s muzem jestli si tech 1500 zaplatime nebo jestli pujdeme do IVF.
@snailka To jsem nevěděla. Nikdy jsem se s doktorem o tom nebavila, tak jsem brala od kamarádky z jiného CARu.
@misulka123 v soukromých CARech si za to účtují, ale normálně to hradí pojišťovna, jak jsem psala. V Motole jsem na IUI byla několikrát. Teď nás asi čeká už IVF, tak uvidíme.
@Nikaveru ahoj.Vsechno nej do Noveho roku a krasme zdra
ve miminko.
@jarmila 2 píše:
@Nikaveru ahoj.Vsechno nej do Noveho roku a krasme zdrave miminko.
Děkuju
Já Tobě zase přeji, aby ti štěstíčko a zdravíčko jen nahrávalo a brzy jsi se dočkala vytouženého miminka. ![]()
Jojoj asi bud si tam pristi tyden dojedu podivat. A nebo zitra zavolam.:-)Na kdy je lepsi v dobe ms aby mohly nabrat i krev nebo v dobe ovu aby mohly treba udelat hned Uz a treba i IUI.?
@Nikaveru Ty jsi mela endometriozu? Nevis je to velka prekazka? Pro uzpesnost IVF? Mam od operace 2,7r.
@jarmila 2 píše:
@Nikaveru Ty jsi mela endometriozu? Nevis je to velka prekazka? Pro uzpesnost IVF? Mam od operace 2,7r.
Bohužel v tomto ti neporadím, já endometriózu nemám. Ale jednou jsem se o tom bavila s doktorem a říkal, že i s tím se dá něco dělat ![]()
@jarmila 2 píše:
Supr.:-):-):-):-):-)
Hlavu vzhůru, ono to půjde. Pořád mi zní v hlavě slova sestřičky, když jsem odcházela po nevydařeném ET, KEt… Říkala, nebojte, pomůžeme skoro každému, jen u někoho to trvá déle u někoho méně… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď