Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
včera jsme s manželem navštvíli reprodukční centrum v Motole. Byli jsme tam odesláni mou gynekoložkou, jelikož u mne nedochází k žádné ovulaci ![]()
Byli tam velmi příjemní. Už jsme oba objednáni na vyšetření, ale nějak si to neumím představit. Vím, že nás čeká zkouška spermatu a u mne hormonální profil. Nemůžete mi některá říci co dále následuje?
Díky ![]()
Ahojky naša jsem až teď tvuj příspěvek.Já chodila do CAR v Motole a mam doma 6ti týdení mimčo.Jak jsi nakonec dopadla? ![]()
Ahoj.
Ja mám s Motolom len tie najlepšie skúsenosti.Máme doma 8 mesačného chlapečka-)
Ahoj ![]()
Nevíte holky kolik vyjde IVF v Motole?Jsem samoplátce a v soukromých CAR mi to vyjde tak na 70.OOO.A Motol soukromej není ne?
Taky by mě zajímala cena v Motole, slyšela jsem, že ceník se bude aktualizovat. Jsem objednananá k Mudr. Stránské. Víte o ní někdo něco.
@sykubinka ahoj, já také chodím do CARu v Motole, jednou jsem byla u paní doktorky Stránské. Teď chodím k dr. Hanulíkové. Ničeho se neboj, všichni tam jsou moc příjemní a milí. Paní doktorka Stránská je moc sympatická.
@sykubinka píše:
Taky by mě zajímala cena v Motole, slyšela jsem, že ceník se bude aktualizovat. Jsem objednananá k Mudr. Stránské. Víte o ní někdo něco.
Ahoj, jak jsi dopadla u doktorky Stránské, jaký na Tebe udělala dojem?
Ahoj Já jsem do CAR v Motole chodila rok a půl byla jsem u pana doktora Hynka. Setkala jsem se i s paní doktorkou Stránskou, jak už je tady uvedeno. Strašně příjemná paní, za mě jedině doporučuji. Paní doktorka mi prováděla ultrazvuky a nakonec mi zaváděla oplozené vajíčko. CAR v Motole bych jedině doporučila. Snažili jsme se o miminko 2 roky až Motol nám pomohl.Cca mě to celé stálo 20.000,– Jak se tu píše, Motol od 1.1.2013 zvýšil ceny. Ale myslím si že to bude v každém centrum. V soukromém to bude určitě dražší.
Takže bych se Motola ani trošku nebála, sestry a všichni kolem jsou velké zlatíčka.
@Svitka píše:
Ahoj Já jsem do CAR v Motole chodila rok a půl byla jsem u pana doktora Hynka. Setkala jsem se i s paní doktorkou Stránskou, jak už je tady uvedeno. Strašně příjemná paní, za mě jedině doporučuji. Paní doktorka mi prováděla ultrazvuky a nakonec mi zaváděla oplozené vajíčko. CAR v Motole bych jedině doporučila. Snažili jsme se o miminko 2 roky až Motol nám pomohl.Cca mě to celé stálo 20.000,– Jak se tu píše, Motol od 1.1.2013 zvýšil ceny. Ale myslím si že to bude v každém centrum. V soukromém to bude určitě dražší.
Takže bych se Motola ani trošku nebála, sestry a všichni kolem jsou velké zlatíčka.
Ahoj, děkuji za tvojí reakci. Jsem ráda, že někdo do Motole tady také chodil. Příjemné zprávy se dobře poslouchají. Já jsem chodila k paní doktorce Hanulíkové, odešla a jsem předána do péče paní doktorce Stránské. Čeká mě druhé IVF, tak doufám, že už se zadaří.
Ahoj, tak to ti budu držet moc palec. Určitě to tentokrát dopadne. Motol je na toto úplně úžasný, vůbec se toho neboj. Paní doktorka Stránská je strašně příjemná paní. Povídali jsme si kolikrát spolu i o oblečení. Je to supr ženská
Paní doktorka Hanulíková šla na mateřskou že?
@Svitka píše:
Ahoj, tak to ti budu držet moc palec. Určitě to tentokrát dopadne. Motol je na toto úplně úžasný, vůbec se toho neboj. Paní doktorka Stránská je strašně příjemná paní. Povídali jsme si kolikrát spolu i o oblečení. Je to supr ženskáPaní doktorka Hanulíková šla na mateřskou že?
Děkuju moc. Doufám, že se s paní doktorkou Stránskou padneme do oka. Dr. Hanulíková byla úžasná, dokonce jsem měla na ní mobil, když bylo potřeba něco projednat i o víkendu. Já si myslím, že šla na mateřskou, neřekla mi to, bylo jí to asi trapné, ale moc jí to přeju.
Teď jsem si zažádala o lázně, tak doufám, že mi pomůžou…
Já jsem chodila v roce 2011 taky do Motola k p. doktorce Hanulíkové. Všichni jsou tam moc příjemní. V lednu 2012 jse nám po IUI zadařilo a doma mám již 5 měsíční holčičku a dokonce 4 měsíční mimi v bříšku. Gynekolog se divil, že co tam se mnou udělali, když to předtím nešlo a hned po šestinedělí samo. Všem Vám držím moc palce a určitě je dobře že chodíte do nemocnice než do soukromého centra, kde jim jde jen o vydělávání a ani neudělají pořádné vyšetření.
@Luciana82 Děkuju za tvojí zkušenost. Já jsem s Motolem opravdu moc spokojená. Akorát teď se nemůžu dovolat dr. Stránské… psala jsem email… nic. V práci je. Tak nevím… Holky, měli jste na své doktorky mobil, když bylo zapotřebí..?
Ahoj m jsme taky chodili do motola. Předtím jsme chodili do soukromého a bylo to děsný. Až v Motole nám pomohli po 5ti letech
Udělali všechny potřebná vyšetření a našli příčinu.
Na svou dr. jsem kontakt neměla ale když jsem něco potřebovala volala jsem na recepci tel:224434215 tam mi poradili sestřičky, nebo jsem věděla kdy moje tam moje dr. je a to mě k ní přepojili.
@len089 píše:
Ahoj m jsme taky chodili do motola. Předtím jsme chodili do soukromého a bylo to děsný. Až v Motole nám pomohli po 5ti letechUdělali všechny potřebná vyšetření a našli příčinu.
Na svou dr. jsem kontakt neměla ale když jsem něco potřebovala volala jsem na recepci tel:224434215 tam mi poradili sestřičky, nebo jsem věděla kdy moje tam moje dr. je a to mě k ní přepojili.
Díky moc. No to je právě věc, kterou mi sestřičky neřeknou… a Když mě přepojí doktorka řekne, že se na to podívá… jenže pak už jí nezastihnu, něco vzkáže přes sestřičky a jsem tam, kde jsem byla…psala jsem email, ale asi má toho hodně.
Holt jsem byla zvyklá mít mobil (nezneužívala jsem ho) a v případě potřeby volat… mám specifický problém, se kterým se musím domlouvat průběžně… a bydlím 150 km od CARu..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.