CAR v Motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
28.4.13 23:50
@justy82 píše:
JJ já jsem z Prahy z Řep, takže to mám do MOtola kousek. Kolik ti je, jestli se může zeptat? a snažíte se o první nebo druhý?

Já jsem ze západních Čech. Je mi 30 a snažíme se o první. Museli mí vzít oba vaječníky, takže už nás to je od začátku jen ivf. Je to 14 dní, co jsem přijela z lázní, tak doufám, že jsem nachystaná, aby se zadařilo. A kolik je Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.4.13 23:56

Taky mi je 30. Příteli 32. My jsme předtím problémy neměli s otěhotněním. Poprvý se zadařilo hned do 3 měsíců po vysazení antiko, ale dopadlo to UPT z důvodu vývojových vad ve 22 týdnu. A pak 2× samovlný potrat nebo biochemická gravidita, nevím v čem je rozdíl:-). To mě bylo řečeno, že to bylo asi brzy po UPT. No teďka se znovu snažíme skoro rok a nic. Tak doufám, že to mám jen v hlavě nebo jsme se netrefili ve srpávný den a pomůže nám IUI, ale uvidíme, co řeknou DR. Třeba se mohlo něco změnit za ty 2 roky. Gyn kdy mě prohlížel, tak říkal, že je vše v pořádku. Snažíme se taky o první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
28.4.13 23:59
@justy82 píše:
Taky mi je 30. Příteli 32. My jsme předtím problémy neměli s otěhotněním. Poprvý se zadařilo hned do 3 měsíců po vysazení antiko, ale dopadlo to UPT z důvodu vývojových vad ve 22 týdnu. A pak 2× samovlný potrat nebo biochemická gravidita, nevím v čem je rozdíl:-). To mě bylo řečeno, že to bylo asi brzy po UPT. No teďka se znovu snažíme skoro rok a nic. Tak doufám, že to mám jen v hlavě nebo jsme se netrefili ve srpávný den a pomůže nám IUI, ale uvidíme, co řeknou DR. Třeba se mohlo něco změnit za ty 2 roky. Gyn kdy mě prohlížel, tak říkal, že je vše v pořádku. Snažíme se taky o první.

Tak to mě mrzí, že jste přišli o „miminka“. Je to smutné. Ale já věřím, že se dočkáme obě :-) A jak říkáš, nejhorší je, že psychiku člověk moc neovlivní. Ale já se snažím být co nejvíc v pohodě a doufám, že to vyjde. Jdeme na 2. ivf. První bylo biochemické těhu a pak 2× KET bez úspěchu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.4.13 00:04

JJ taky v to doufám. Už jsem se srovnala s tím, co se stalo. Nic s tím člověk neudělá. No a teďka hurá znovu. Naštěstí bych měla být více hlídaná, tak snad to bude už tedka v pořádku. Neměli jsme to genetický, ale jen náhoda, což je lepší varianta. Tak snad nám to v Motole zařídí, aby jsme se těch prcků dočkali:-)
Tak snad tedka 2 IVF už vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.4.13 00:06
@justy82 píše:
JJ taky v to doufám. Už jsem se srovnala s tím, co se stalo. Nic s tím člověk neudělá. No a teďka hurá znovu. Naštěstí bych měla být více hlídaná, tak snad to bude už tedka v pořádku. Neměli jsme to genetický, ale jen náhoda, což je lepší varianta. Tak snad nám to v Motole zařídí, aby jsme se těch prcků dočkali:-)
Tak snad tedka 2 IVF už vyjde:-)

No jasně, člověk musí věřit! Proč by to nevyšlo, když to vyšlo tolika ženským před námi, viď? ;) Tak si budeme držet palečky. Jsem zvědavá, jestli se fakt v Motole potkáme, to je sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.4.13 00:09

JJ je to vtipný se takhle potkat:-) JJ vyšlo to tolika, tak nám prostě to vyjde taky nic jinýho si nepřipouštím:-) Omlouvám se, ale jdu spát, zítra vstávám, ale určitě se tu do tý doby snad potkáme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.4.13 00:11
@justy82 píše:
JJ je to vtipný se takhle potkat:-) JJ vyšlo to tolika, tak nám prostě to vyjde taky nic jinýho si nepřipouštím:-) Omlouvám se, ale jdu spát, zítra vstávám, ale určitě se tu do tý doby snad potkáme:-)

Neomlouvej se, taky půjdu. Hezké sny a hlavu vzhůru, to půjde… Opakuju si to každý den, tak to by bylo aby nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.5.13 16:48
@justy82 píše:
JJ já jsem z Prahy z Řep, takže to mám do MOtola kousek. Kolik ti je, jestli se může zeptat? a snažíte se o první nebo druhý?

Ahoj Justy, tak jak jste dopadli v Motole? Já už vím, že za 14 dní začínám se stimulkou a někdy v polovině června bude emryotransfér :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.5.13 22:20

Ahoj, paní Doktorka Stránská je strašně moc milá. Čeká nás hodně vyšetření, u mě odběry krve a UTZ, jestli probíhá obulka, přítel spermiogram, dále potom genetika a imunologie. Tak uvidíme, jak nám to všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.5.13 22:26
@justy82 píše:
Ahoj, paní Doktorka Stránská je strašně moc milá. Čeká nás hodně vyšetření, u mě odběry krve a UTZ, jestli probíhá obulka, přítel spermiogram, dále potom genetika a imunologie. Tak uvidíme, jak nám to všechno dopadne.

Tak to vám moc držím palečky. Jo paní dr. Stránská je taková usměvavá. Když jsem čekala v té čekárně, bylo tam spousta žen, tak jsem si říkala, jestli tam mezi nimi nejsi i ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.5.13 22:43

Určitě jsem tam byla :lol: Byla jsi sama nebo s přítelem (manželem)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.5.13 22:45
@justy82 píše:
Určitě jsem tam byla :lol: Byla jsi sama nebo s přítelem (manželem)?

Byla jsem s manželem, a ty také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.5.13 22:46

Jj s přítelem, seděli jsem hned u toho pultíku, jak je kartotéka a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.13 10:31

@justy82 @Nikaveru
Ahoj holky, víte, kdy je CAR v Motole v létě uzavřený? Děkuji. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.5.13 11:50
@Juddy26 píše:
@justy82 @Nikaveru
Ahoj holky, víte, kdy je CAR v Motole v létě uzavřený? Děkuji. J.

Bohužel to nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.