Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj chtěla jsem se zeptat zdali máte někdo kladné ohlasy na motolské CAR. Četla jsem výborné referece na doktora hynka. Tak jsme se k němu objednali. Řekla bych že je dobrý. Komu nevadí horší prostředí ale příjemné jednání tak bude spokojený. Jen jsme se teď dozvěděla nové výsledky CAR Motol pro rok 2014 a mají ET-IVF čerstvé 19,5% a CAT 25%. Přijde mi to dost málo na to kolik mají ostatní centra. Moc děkuji všem za odpověď.
Ahoj jajinka, mne v motole pomohli po 5letech neuspechu v pronatalu. v motole jsme uz zkouseli jen nativy a vysel nam tam 1.ET a odleceni na imuno v podoli. chodila jsem k uhrove. ted uz jsme oslavili 1rok:). prostredi a pristroje horsi, to je pravda, ale jinak mne to tam vyhovovalo.
@jajinkaq Ahojky, prosím Tě, které CAR při hledání Ti vyšlo jako nejúspěšnější v roce 2014? Já teď začínám podstupovat všechna vstupní vyšetření, aby se našlo jádro našeho problému. Dr. Hynek je v pohodě, akorát mi příjde dost laxní. Tak jsme si říkali s manželem, že počkáme nějakou dobu, a když se nic nebude dít, přejdeme asi jinam. Uvažujeme o CAR Gest. Papa a ať se brzy zadaří!
Ahojky. Momentálně jsme se rozhodli zůstat v motoli a podstoupit vyšetření. Máme pocit že tam s námi aspoň něco dělají. Co se týká jiného Caru holky si dost chválí Cube já s nimi ale osobní zkušenost nemám.
Ahoj. Tak já jsem byla s CAR v Motole moc spokojená. Máme holčičku a přístup byl dobrý. Neměla jsem pocit, že z nás tahají peníze. Jen tedy pan dr. Hynek mi nebyl vůbec sympatický. Měla jsem s ním tu čest jednou a tedy nic moc. Za to paní dr. Uhrová super! Ale to záleží na každém, kdo mu sedne. Holky všem přeju hooodně štěstí. ![]()
Prosím o zachování anonymity…
Ahojky Anonymní, můžu se zeptat, jak ses dostala k pí doktorce Uhrové? Mě sestry automaticky objednávají k Dr. Hynkovi. Taky bych chtěla do budoucna asi spíš k ní. Děkuji za odpověď. A gratuluji moc k holčičce.. ![]()
@Anonymní píše:
@jajinkaq Ahojky, prosím Tě, které CAR při hledání Ti vyšlo jako nejúspěšnější v roce 2014? Já teď začínám podstupovat všechna vstupní vyšetření, aby se našlo jádro našeho problému. Dr. Hynek je v pohodě, akorát mi příjde dost laxní. Tak jsme si říkali s manželem, že počkáme nějakou dobu, a když se nic nebude dít, přejdeme asi jinam. Uvažujeme o CAR Gest. Papa a ať se brzy zadaří!
V čem ti přijde dr. Hynek laxni?
Mě prisel ze teda sam od sebe toho moc nenamluvi, ale na vsechny otazky mi dost vycerpavajicim zpusobem odpovedel. Vysetreni dost rozsahle navrhnul sam. Z profesniho hlediska mi prijde super.
@jajinkaq Ahojky, no pohovor byl s ním docela rychlovka, každopádně chápu, že chce první mít výsledky všech vyšetření, a pak bude stanovovat nějaký lékařský plán. Děkuji za ten odkaz na CAR CUBE. Mrknu na to. ![]()
Ahoj holky klidně se můžete přihlásit ať vím komu odpovídám. Myslím že je dobře že Mudr Hynek udělá všechny vyšetření než se do něčeho pustí. Když jsem napsala do této diskuze tak jsem si myslela že mi odpoví aspoň 30 holek že jsou z Motole těhotné. To byl můj cíl abych neměla pocit že dělám něco špatně. Myslím to tak že když jsme se dostali k výsledků úspěšnosti tak jsme se hodně lekly, ale nechtěli jsme IVF v Motoli poškodit. Mudr. Uhrovou vůbec neznáme a nemáme s ní zkušenosti. Dle recenzí na emiminku na ní nebyli moc dobré ohlasy proto jsme šli k Mudr. Hynkovi. V soukromých CAR ti nechtějí dělat imunologii ani genetiku. Na všechno dneska musejí být žádanky.
Oni v tom Motole jsou vsichni takovy dost ve spechu. Delaji totiz na vic pracovistich, maji sve pacienty, obcas neco akutniho, takze z toho plyne treba na prvni pohled neochota. Holt klasicka nemocnice. Ale my si ji namuzem vynachvalit, pro nas tam fakt udelali zazrak od poceti az po poporod
. Jen doporucuji resit imunologii jen a pouze v Podoli u Mudr. Madara. Zadanku v Motole dali bez problemu.
@barce Ahojky, máš pravdu, jde vidět, že jsou v jednom kole. Ale zas člověk má jistotu, že nemusí nic navíc zbytečně ve státní nemocnici platit. Každopádně jak píšeš o té Imunologii u Dr. Madara. Slyšela jsem, že snad skoro každý, kdo projde u něj vyšetřením dostává kortikoidy. To se mi upřímně moc nelíbí, jelikož trochu vím, co kortikoidy umí v těle člověka způsobit. Mám z toho obavy.
Ja jsem byla u dr. Madara - dostala jsem žádanku z Motola, ale výsledně nam tam vzali krev a pritel dal sperma a pak byl dlouhy pohovor. Ta cca 6 tydnu nam prisly vysledky domu s tim, ze to mam dat dr. v Motole a kdyz bude neco spatne tak uz to doresi tam… Ja mela vsechno v mezich, takze jsem kortikoidy nedostala… Nevim, pokud by ti vysledky nevysli, jestli by se te Madar pozval znova a lecil te a nebo uz by to nechal na Motole… Tot ma zkusenost, takze kortikoidy se tam opravdu plosne nerozdavaji…
Ahoj holky já tam jdu na začátku února, jsme taky zvědavý jak se to bude vyvíjet, a kam nás to posune dále.
Já tedy po kortikoidech tloustnu jen ze vzduchu.
Moc si vážím, toho že píšete své názory pocity a zkušenosti.
Mne Madar dal asi na 4mesice prednison, ale fakt male davka a ten sem brala az do 15.tydne tehot. Nam tam nasli dost zasadni protilatky a pritom nam na imunologii v Pronatalu ujistovali jak jsme oba ok a ze muzeme do dalsiho IVF a dalsiho a dalsiho…zadne nevyslo skrze problem s imuno, coz nam ale objevil az Madar po x letech, x pokusech a x utracenych tisic. Po odleceni nam to v MOtole uz klaplo na poprve
. U toho statniho mas proste jistotu, ze tam nejsou penize az na 1.miste
. Moc drzim palce at vam to klapne!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď