CAR v Motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
7.6.16 08:42

@Teri3553 Tak to jsme na tom stejně. Spermiogram nám hapruje od dobrého po hrůzostrašný… Co IUI, to jinak dobrý/špatný spermiogram. A buněčnou imunitu mám taky mírně pozitivní. Jen se nám tedy ani jedno iui nevydařilo.
A s těmi doktory je to taky fakt, třeba ani v užívání utrogestanu se neshodli. Jeden mi říkal, ať ho beru do MS, druhý se divil, proč ho beru tak dlouho, že stačí 10 dní. V Podolí nařídili striktní gumisex, v Motole si klepali na čelo, že během ovulace samozřejmě nechráněný a pak si vyber… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.6.16 08:45

@Lentilanek Ahoj zenska neztracej nadeji.Ja chodim do Motola a hodne nas drzi nad vodou. Prvni IVF nevyslo a ted jsem mela cystu takze Ket az nekdy v listopadu.Mela jsem hyperstimulak a doktor me kazdy den bud volal a nebo si me bral na kontrolu.Kdyz jsem chtela ket hned potom co to nevyslo tak i kdyz byla moje lekarka pryc vzal si me nastarost. Bohuzel cysta je cysta tak to nevyslo. :( Sestricka nas neuspech malem oplakala.Co se tyce UIU opravdu to co jsem. aspon cetla malokomu vyjde, ale zas naopak holciny, ktere jdou potom na IVF tak maji vetsi uspesnost. :srdce: Samozrejme uvidis pokud ti ro nebude sedet je lepsi jit dal. Hlavu vzhuru boji zdar holky :kytka:
@Teri3553 Zlaticko to me moc mrzi. :( Takova vec bohuzel hrozne zaboli mam vlastni zkusenost. Clovek se musi otrepat a pokracovat dal k vytouzenemu mimcu :nevim: Jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.6.16 08:55

@Mazenka82 @Teri3553 Musim rict naopak mate pravdu, ze co se tyce komunikace mezi genetikou a reprodukce tak mazec.Na imu nam rekly spat bez kondomu na gynde s kondomem :lol: ale co rikali holky je.to vsude stejne jedna ruka nevi co dela ta druha i kdzy sedi naproti sobe pres dvere :lol: Coz je dost smutne. U nas jsme si vzali z kazdeho neco.Po neuspechu spolu spime bez kondomu a jen pred transferem bude s gumou. Medrol beru od stimulky ted pauza protoze se.nic dit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.16 09:01

@jirinasimi Přesně, chce si to udělat vlastní názor a zapojit selský rozum :mrgreen: Ale jinak jsem s Motolem fakt spokojená, abych jen nenadávala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.6.16 09:02

@Mazenka82 s tím kondomsexem máme stejné zkušenosti. Madár byl striktní, ale v Motole mi Nedělková řekla, že během ovulace můžeme i bez. Já ale dala na Podolí. Jdu tam na konci června, ale jsem smutná, že Madár šel radši do důchodu, než aby jim trpěl jak tam s jeho oddělením zachází. Ta imunita je podle mě důvod zamlklých těhotenství co mám za sebou. Jen nechápu, proč léčba nezabrala. Jdeš po prazdninach na IVF? Prej je to oproti IUI šance pro páry, kde má chlap špatný spermie. Já si ještě počkám. Mě ještě asi čekají 2IUI.
@jirinasimi díky za podporu. Musíme všechny zvednout hlavy a bojovat dál. Ještě že máme v chlapech takový opory. Já pořád říkám, že ti co absolvujou léčbu neplodnosti jsou ti praví, strašně to zoceluje vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.6.16 09:07

Souhlasím. Bez diskuse bych CAR neměnila. Když jsem slyšela a četla jak to chodí jinde… Sice tě neberou jako jednu z mnoha (nebo se tak tváří), ale jediný o co jim jde, je tahat z lidí peníze. To se ti v Motole nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.16 09:13

@Teri3553 Na konci července mám poradnu, tak tam domluvíme další postup, ale předpokládám, že v září by se mohlo začít se stimulací. Chci si ještě užít léto a nepřekopávat plány kvůli kontrolám v CARu - ten měsíc nebo dva už mě opravdu nevytrhnou :mrgreen:
Chlap je taky zlato, občas tedy protáčí oči, ale to je v normě :-) Nejvíc mě pobavilo, když jsem měla strach, jestli mu nevadí, že každou chcíli musí do kabinky a on řekl, že raději bude chodit do kabinky každý den než jednou za 10 let na krev :mrgreen: Když mu měli brát krev kvůli genetice, tak to byla scénečka jak s malým dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.6.16 09:15

@Mazenka82 Presne ustalit myslenky a uvidis jak se rozhodnes. :palec: Pro nas byl Motol i nejlevnejsi jelikoz potrebujeme hodne veci navic. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.6.16 09:18

@Mazenka82 to mi si s partnerem děláme srandu, že to nebude dlouho trvat a on to bez plastovýho kelímku už ani nebude umět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.16 09:21

@jirinasimi Já taky předpokládám, že si připlatím co půjde, když už do toho půjdeme, tak chci mít tu šanci co nejvyšší a ideálně se vyhnout opakované stimulaci a se spermiogramem jak na houpačce je třeba PICSI dost reálné (překvapilo mě, že v Motole ten rozdíl mezi ICSI a PICSI není moc velký).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.6.16 09:22

@Mazenka82 hele tu celiakii, tak me Madar rikal, ze to je v souboru testu co delali v podoli, jsou to prave nejaky ty protilatky Ig(a nejaky pismenko)
@Teri3553 těhotenství si užívám co můžu, ale radši chodím do práce :) ja jsem hrozný aktiv, jinak bych se ukousala nudou.

Jinak jsem taky měla svoji krizi v Motole (mám to sepsany v dost dlouhym denicku, tak si ho muzete procist :), ale co mi nakonec pomohlo bylo si najit neco, kde jsem mela pocit, že sama aktivně tu lecbu podporuju. Asi nejvíc mi pomohla akupunktura. Ja jsem teda hrozny pragmatik, takže to byl pro mě dost velky krok :) Ale co mi na aku pomohlo uplne nejvic bylo, ze me konecne nekdo poslouchal :D a ja mu mohla rict vsehcno dohromady, vcetne nějákých mých závěrů :) prostě jsem mohla 20 minut kecat jen o sobě a pak ještě 40 minut ležet se zapichanyma jehlickama (coz u rpostřed pracovního dne je pro mě luxus) :) myslim, že tahle kombinace mě dost psychicky srovnala… A taky takovy ten pocit, ze pracuju na prapuvodu toho problemu a nejenom následku. Asi bacha při vyberu centra, ja měla štěstí :d kdyby někdo z Prahy chtěl kontakt tak klidně předám :) Pak jsem zkoušela i hormonální jogu, tam jsem ale měla zase smůlu na centrum a cvičitelku… Nedoporučuju centrum Karma Yoga a cvicitelku Fridu Gedeonovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.6.16 09:30

@Teri3553 Presne souhlasim nam dost usetrili. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.16 09:34

@ReTraktor No vidíš, to jsem ani nevěděla a evidentně to neví ani v Motole :mrgreen:
@Teri3553 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je přesné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.6.16 09:36

@Mazenka82 Helet nam vedouci imu rekla, ze PCISI je zbytecne jelikoz ori ICSI stejnak strukturu vajicka narusi i tak.Tak jsme do toho nesli.Nas to vyslo vsechno diky hodne vajicek cca na 30 000kc a nelituju verim ze jinde by to bylo drazsi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.16 09:37

Já třeba byla v šoku, když mi jiné holky říkaly, že platily za IUI 1000 Kč, prý za tu pipetu nebo co 8o My tedy úplně bídu s nouzí nedřeme, ale proč za něco, co hradí pojišťovna, platit. Navíc třeba jen za různé vitamíny už jsem taky dala tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.