CAR v Motole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
19.11.16 23:06

Motol

Ahoj holky. Omlouvam se ze jsem takhle vpadavam. Take chodim do Motola a take jsem se jiz setkala ze maji stop stav. Co jsem se dozvedela od kamaradky co pracuje v Motole tak nase Car vydelava dle vedeni malo penez tak se je snazi presunout na jine patro. :roll: Rizikove dokonce presunuli k onkologickym pacientum, aby bylo vetsi misto pro plastiku, ktera vydelava vice penez a potrebuje vice mista a lepsiho vybaveni. Co se tyce personalu jelikoz je v nemocnici male sester nuti setry z Car chodit pomahat na jina oddeleni cim samozrejme trpi cele oddeleni. Dokonce tam uz jedna setra dala vypoved :,( Moc me mrzi tehle stav co tam nastal neb jsem se tam citila vazne super a setry byli uzasne. Za nas pokus IVF jsme dali cca 40 000 jen za to ze potrebujeme vse co se da neb je problem ze strany muze. Stve me ze oddeleni z techto penez nema skoro nic. :cert: Vazne mne to stve konecne uzasne misto kde se snazi najit prvotni pricinu a do niceho se nehrnou vez hlave za vidinou peneze :(.
Jsem Vam to holky musela napsat, protoze me to vuci presonalu co se o nas stara prijde dost nefer.

Jinak vsem moc drzim pesticky at se dockate vysneneho maleho stesti :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.11.16 21:41

@jirinasimi
Ahoj :)
děkuji za bližší objasnění já tam taky byla moc a moc spokojená my jsme celkem platili cca 30 tis…pokaždé když jsem byla ráno na utz měli narváno opravdu nechápu jak muzou vydělávat málo… :think: no snad se to tam časem zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 14:20

Holky, můžete mi prosím napsat kolik jste v Motole za IVF zaplatili? Myslím léky (injekce)? A pak přímé oplodnění tou spermií? Z gen. hlediska budeme mít asi zdarma vyšetření embriek, takže i hatching. Na netu je sice ceník, ale popravdě se v něm moc nevyznám. Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4155
21.11.16 14:44
@Anonymní píše:
Holky, můžete mi prosím napsat kolik jste v Motole za IVF zaplatili? Myslím léky (injekce)? A pak přímé oplodnění tou spermií? Z gen. hlediska budeme mít asi zdarma vyšetření embriek, takže i hatching. Na netu je sice ceník, ale popravdě se v něm moc nevyznám. Předem moc děkuji.

Ahoj to je hrozne inviduali zalezi jake mnozstvi leku (hormonu) budes potrebovat kolik budete mit embryi…ja davala za injekce celkem cca 6000 zalohu 15000 a pak jsme jeste 9 000 doplaceli…pokud budete mit icsi nebo picsi…tak ten asistovany hatching je zbytecny! Obal je jiz narusen a sela se to hlavne u starsich zen ktere maji tvrdsi obal vajicek…zlom vaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.11.16 21:23

@Lentilanek Ani me nemluv. Hlavne, ze jde pan reditel do vlady… Holt holka snad to s nama dopadne dobre. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.11.16 21:28

@jirinasimi Ja teda ani nerozumim te logice stopnout ivf, ze ktereho maji podle me mnohem vic penez nez z inseminace. Ale jako ekonom nejsem, tak tomu asi nerozumim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.1.17 07:31

Motol

Ahoj holky. Jak to s Vama vypada? :kytka: Jak pokracujete? U nas jsme se rozhodli, ze pro mrazacka zajdeme az tento rok. Snad uz to bude v Motole lepsi. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.1.17 07:43

Ahoj holky, preji vam vsem, aby byl rok 2017 plny zdravi, stesti, lasky a radosti :srdce:
Volala jsem v polovine prosince do Motola a pry od ledna zase plne funguji, tak snad se uz nic nepo… a konecne se vrhneme fo ivf. Ted cekam na schvaleni zadosti od pojistovny, tak jsem napnuta, jestli driv bude schvalena a nebo driv dorazi MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.1.17 08:41

@jirinasimi ahoj tak prosím pak sem napis jak to vypadá…docela by me to zajímalo…já napíšu…jdu tam 4.1. na závěrečnou :dance: genetiku. @Mazenka82 to jsou super zprávy :potlesk: no mám VZP a schválení mi trvalo cca 3 týdny…nevím jestli je to poj nebo Motolem… :nevim:

Jinak u nás je ted super skvělé nádherné období kolem Vánoc jsem začala cítít pohyby to je vám nádhera no byla jsem na 2 screeningu tak věe jak má být prý tabulkové miminko po tech stresech a tak uffff
A nejspíš je to holčička :dance: :dance: :dance:

Přeji vám at je pro vás ten rok 2017 tím správný a úžasným rokem a zadaří se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.1.17 13:06

Holky, dneska jsem to dostala, myslite, ze mam jit zitra na utz pred ivf i bez objednani nebo tam zitra radeji nejdriv zavolat a jit az v utery - to uz budu 3dc. Navic ani nevim, jestli uz mam schvalenou zadost od pojistovny, davala jsem ji v pulce prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.1.17 16:22

@Mazenka82 ahoj mela jsi dnes zavolat…nevim jestli stihnes zitra rano volat (vetsinou se dovolam po 9…a to tam dojet na utz nestihnes..ja musela stihnout 2DC kvuli injekci…no tezko rict si myslim ze by me meli vzit i bez objednani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.1.17 16:44

@Lentilanek On tam prave o vikendu nikdo neni, zkousela jsem to a nikdo to nebral. V nejhorsim me poslou domu asi, snad nebudou neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.1.17 16:56

@Mazenka82 :think: to je na prd ze prez vikend neberou tel…ja tusim volala v patek co a jak..no neprijemne mozna ale na to se vykasly…jde o tebe pak zase mesic cekat…jinak je to pry uz v 5 patre byla jsem tam ve ct na posledni genetice (o nicem) a uz to tam meli vyklizene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
9.1.17 08:14

@Mazenka82 Ahoj kocko bud v klidu dneska tam zajdi be objednani na ut a nebo klidne az zitra. Helet oni to zas tak moc nehroti neboj.Nebo aspon u me to nehrotili. 8) Ja mam treba pri ket jen prvni den ms volat a jdu tam az za 7 dni. ;) Problem bude ta pojistovna dokud nebudou mit schvaleni tak do toho nejspis nepujdou. :(

@Lentilanek
No to gratuluji jsem rada, ze se Vam zadarilo a no prat jedine zdravicko. :kytka: Po jake dobe se Vam zadarilo? U nas pujdeme na Ket nejspis konec unora mame tam jedinacka tak jsem zvedava 8o

Dejte holky vedet co a jak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.1.17 08:20

@jirinasimi ahoj :mavam: u me tohrotili trochu vic kvuli pichnuti zastavovavi injekce…nam se nastesti zadarilo hned prvni ET jsem ted ve 23tt…no a s manzelem chceme 3-4 deti mame jeste 5 mrazacku hathujicich blastocyst v extra kvalite tak snad se zadari ale je mi uz 32 tak doufam ze aspon 2-3 deti celkem stihneme :mrgreen:
Jinak jak rikas to zdravi je nejvic jak uz mala kope tak jsem vic v klidu konecne od nalezeni // jinak je to stres. Udu v unoru moc a moc drzet palce a to maz z prvniho ivf? A co mas zamrazeno?? @Mazenka82 dej vedet jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.