Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Silvie15 Ja byt tebou zajdu jeste na krev to by byla asi nejlepsi varianta, ale jestli je to 8 dni po planovane ms tak nevim myslim, ze by byl malinky jiz videt na testu, ale dokud nemas za sebou krevni test tak tezko posuzovat. ![]()
@Mazenka82 žádné prášky neberu a ovulaci jsem měla docela pozdě, ale cyklus mívám pravidelnou a právě zpoždění fakt nemívám. @jirinasimi asi dnes budu volat Hynkovi páč na testu včera nic nebylo a tak ať mi třeba píchne vyvolávačku a nebo vezme krev a uvidí páč fakt nevím čím by to teda mohlo být
@Silvie15 Helet bude to tak lepsi aspon budes mit jistotu.
Drzim ti palce.
@Silvie15 Napadlo mě, jestli jsi nemohla nastydnout nebo to můžou být nervy..v každým případě by bylo úplně nejkrásnější, kdyby ti potvrdili, že jsi těhule
moc držím palce ![]()
@radoskalu nachlazená výjimečně nejsem
děkujeme snad to výjde ![]()
Už jsem mluvila se sestrou a objednala mě na UTZ tak uvidíme
@Silvie15 To je vazne k nas.. Ach jo. Holka drz se a drzim pesticky do dalsiho boje. ![]()
@Silvie15 jeeežiši, tak to zamrzí, to známe. Nevzdávej to a mysli na to, že máš plán dopředu a na něco se těšíš, krůček po krůčku ![]()
@Lentilanek @radoskalu @jirinasimi děkuji, už jsme se těšili při takovém zpoždění. Tak snad příště. Teď se snažím soustředit na cvičení.
Ahoj, tak jak to čtu, už by to zase chtělo, aby na nás spadlo trochu štěstí, co… ![]()
Já jsem 6. den po KETu a řekla jsem si, že se nebudu pozorovat, ale ono ani jaksi není co pozorovat, nikde mě nepíchá, břicho není nafouklé, prsa nebolí… což mě jaksi moc neuklidňuje.
@Adra2
promiň ten smích, ale vážně se musím smát. Konkrétně tomu, jak jsme fakt všechny vždycky strašně zapálený do toho, jak se nebudeme pozorovat a úplně to všechno po pár dnech nejsme schopny dodržet. Já to mám totiž taky tak. zařekla jsem se a taky jsem o tom tady mlela, že to nebudu tentokrát prožívat a jako už asi od Pátku toho nejsem schopna a včera jsem i bulela. Břicho mě Teda střídavě zlobí, prsa taky, ale špiním už střídavě od čtvrtka minulého týdne a na KET jsem byla minulý týden v úterý. Takže jsem z toho rozpačitá a nějak se nemůžu přesvědčit, že mě nečeká další KET. A jobovka nakonec, včera jsem volala Uhrovou, že jsem si lupla už odpoledne celou denní dávku estrofemu, ale nejsem si jistá -mám to přichystané v dávkovači a jestli jsem tam dala o jednu méně nebo ji už snědla
takže jsem si lupla Po konzultaci večer ještě jednu
No a jako s crinone už jsem taky zoufalá, když pochoduju furt cítím že mi Teče ven, když si lehnu jsem nervózní, jestli dělam dobře, že nepochoduju, ale nic ven neuteče. Jako už jsem jako magor a to jsem dneska mluvila do břicha při dělání snídaně „ty mě ty jedna holka ušatá zlobíš“..
takže Prosím pěkně už mi hrabe
@radoskalu Všude stejný
To čekání je hrozně dlouhý, přijde mi, že člověk při IVF pořád na něco čeká.
Já mám teď Utrogestan, Crinone jsem měla jednou a to mi kladli na srdce, že se má po zavedení chodit nebo prostě běžně se pohybovat, aby se vstřebal, že to je přesně naopak než u Utroše, kdy se musí chvíli ležet
A Estrofem navíc snad nemůže uškodit ![]()
A kdy jdeš na krev? V úterý? Mně by vycházel příští pátek, ale jelikož je svátek, tak mi napsali až úterý po svátcích. Ale u mě vždy, když se transfer nepovedl, tak jsem dostala menstruaci, takže výsledek byl jasný ještě před odběrem krve. Je to na blázinec. Břicha jsem se jenom ptala „Haló, je tam někdo? Jestli jo, tak dej znamení“, ale nic
A představa dalšího KETu mě teda děsí, už mám poslední embryo a další IVF už nepřipadá v úvahu, jsem samoplátce.
@Adra2 tak to pohybování jsem asi 2 dny úplně nedodržela, spíš jsem měla větší klid, tak jsem to asi pohnojila. Mam jít v úterý a když se nezadaří, tak bych chtěla hned v dalším cyklu další ket, Máme ještě 4 mrazáčky, ale zkusíme uz jen jednoho a další na podzim třeba. Tohle bylo 3.IVF. Estrofem víc prý nevadí spíš míň je hůř. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď