Čárka na TT slábne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.8.12 15:34

Čárka na TT slábne

Ahoj, chci se zeptat, zda máte zkušenosti se slábnoucí čárkou na tt. Den před očekávanou menstruací jsem měla slabou čárku, za dva dny stějně slabou a za další 2 dny už téměř neznatelnou. Jsem realista a vím, že zdravé těhotenství to nebude. Bojím se spíš mimoděložního. Nevím, co mám dělat. MS jsem nedostala, je mi špatně od žaludku jako bych těhotná byla. Přeji si, aby to bylo „pouze“ biochemické těhotenství. A ještě nevím, jestli se mám jít k dr., pokud MS přijde. Předem děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
9.8.12 15:40

Zdravím, toto jsem měla letos v dubnu. Nejprve čárka sílila a pak slábla, MS jsem dostala o 9 dní později. K Dr. jsem šla, protože jsem krvácela cca 9 dní a dostala jsem léky na zastavení krvácení. Další měsíce jsem si pro jistotu testy nedělala a trpělivě čekala jestli MS dorazí. Je to lepší než se nervovat s testíkama.
Ale u každého to může být jinak, hcg v moči je jedna věc a hcg v krvi je věc druhá, já bych ty testy nebrala úplně na 100%. Každopádně Dr. to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
9.8.12 16:37

Ahoj, taky jsem to měla a né jednou. Bohužel to znamenalo biochemické těhotenství. Když čárka začala slábnout, ms se dostavila tak do týdne :?

• Citovat
  • Upravit
5436
9.8.12 16:43

Osobně si myslím, že u mimoděložního by neslábla, ale nesílila, resp. sílila málo. Viděla bych to na to biochemické. Taky jsem to měla letos v dubnu. Protože jsem do té doby neměla MS (kojila jsem), šla jsem po skončení krvácení k dr., aby mi řekl, jestli už normálně „funguju“. A dle uz jsem měla čekat za 2 až 3 dny ovulaci, takže jsme na to doma vlítli a teď jsem v 17.tt :mrgreen: Takže přeji, ať to taky brzo vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.8.12 18:11

Ahojky mě neslábla, ani nesílila a přesto to bylo ZT. :? MS přišla po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.12 18:38

Mimoděložní to nebude, tam čárka sílí, ikdyby to bylo mimoděložní, když čárka slábne, těhotenství je mrtvé a neohrožuje ani vejcovod, muselo být malinké, nic ti nehrozí. Posílám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 20:30

Děkuji za reakce. Hodně jste mě uklidily. Budu tedy čekat na MS a pak se snad zadaří.

• Citovat
  • Upravit
69235
9.8.12 20:32

HODNĚ ŠTĚSTÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.8.12 11:15

Ahoj, jak už tu holky psaly, doiagnoza bude nejspíše biochemické těhotenství, MS by měla dorazit sama a bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
19.10.17 18:16

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Stalo se mi něco podobného, každopádně byl test pozitivní, ale po pár dnech začala čárka slábnout. Dneska jsem začala trochu krvácet, takže očekávám že to bude biochemické těhotenství. Chci se zeptat byly jste pak na kontrole u dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
19.10.17 18:27

Jednou se mi stalo to samé. Cítila jsem, že jsem těhotná (asi tak 3 dny před očekávanou MS, ano, skutečně jsem to cítila), udělala jsem test. Čárka byla slabá. Další den slabší… Další den vůbec. Asi dva dny po termínu mi přišla MS opožděná, silnější než obvykle. K doktorce jsem nešla. Asi dva měsíce poté jsem otěhotněla a zatím je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty