Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak tam zajedte a uvidis co vam reknou
.Prinejhorsim vas poslou jeste domu ![]()
@mimma.on píše:
A to si mela prvni dite?Protoze jako hodina od prvni kontrakce tak to mi prijde divny.Ale je pravda ze jsou i prekotni porody,ale jsou vyjimecne.Tak si asi k nim patrila.Ja jsem mela taky rychle porody,sice ne jako ty.Prvni trval cca 6 hodin a druhy 4,5 hod
Jojo první… naštěstí jsem byla zrovna v porodnici na kontrole a doktor už mě nepustil domů, že bych už to zpět nestihla… to jsem ještě kontrakce necítila (monitor už tedy něco málo ukazoval) a byla jsem, aniž bych něco tušila, otevřená na 8 cm.
@j.a.n.i1 píše:
Jojo první… naštěstí jsem byla zrovna v porodnici na kontrole a doktor už mě nepustil domů, že bych už to zpět nestihla… to jsem ještě kontrakce necítila (monitor už tedy něco málo ukazoval) a byla jsem, aniž bych něco tušila, otevřená na 8 cm.
Tyjo, to je mazec
@j.a.n.i1 píše:
Ty jo, tak to je silene
Ja som tiez mala velmi rychle porod ale ne az taky extremny. O 11ej rano som sa pytala sestricky co to je kontrakcia a o 14:31 maly bol vonka. A mna vtedy zarazila sestricka, ked o 12ej hovorila ze na 14:00 pojdeme na sal. Jak to mohla vediet?
@monca114 píše:
Tyjo, to je mazec
Byl a já mu nevěřila… ono totiž od toho co mě nepustil domů uběhla ještě asi hodina a půl, kdy jsem ukecávala doktora, ať mě pustí domů, vyplnila všechny papíry, zavolala příteli ať přijede, zvládla přípravu a teprve pak kontrakce začaly…
Taky nechápu jak to poznal ale trefil se naprosto přesně.
Ahojky maminky
Jakpak to asi dopadlo Monice…
Vypadalo to včera nadějně,že by se mohlo už narodit miminečko.. ![]()
Holky, mě tak strašně včera chytla bolest zad, a v noci mě šíleně bolely kyčle, tak jsem měla strach, že to už dnes přijde a zatím nic. Už mě nic nebolí, akorát ty záda. Stává se to někomu z vás?
@j.a.n.i1 píše:
Byl a já mu nevěřila… ono totiž od toho co mě nepustil domů uběhla ještě asi hodina a půl, kdy jsem ukecávala doktora, ať mě pustí domů, vyplnila všechny papíry, zavolala příteli ať přijede, zvládla přípravu a teprve pak kontrakce začaly…
Taky nechápu jak to poznal ale trefil se naprosto přesně.
Tak to si mala fakt pohodovo, ja som sa za 2 hodiny otvorila od 0 na plnych 10, ale o to viac bol masakr, ja som tam lozila po podlahe a mne bolo fuk
@eginka píše:
Tak to si mala fakt pohodovo, ja som sa za 2 hodiny otvorila od 0 na plnych 10, ale o to viac bol masakr, ja som tam lozila po podlahe a mne bolo fuk
no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma ![]()
@mikky píše:
no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma
Jéé, vítej v klubu ![]()
@mikky píše:
no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma
To vam zavidim
Dneska som 37+3, tak uvidim ako bude druhy porod
tak ještě 27.3. se narodila ve 21:59 Adélka, 50cm a 3440g
od 3h jsem rodila,takže masakr,bolesti neskutečný,neodloučila se mi hned placenta,atd.chci co nejdřív zapomenout..jsme stále v porodnici,zítra půjdeme domů pokud se nám zlepší žloutenka ![]()