Čas do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2106
27.3.12 15:08

Tak tam zajedte a uvidis co vam reknou :) .Prinejhorsim vas poslou jeste domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.3.12 15:12

To máte kousek, já bych jela, i kdyby to mělo být zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
27.3.12 15:27

raději zbytečně než pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
27.3.12 15:46
@mimma.on píše:
A to si mela prvni dite?Protoze jako hodina od prvni kontrakce tak to mi prijde divny.Ale je pravda ze jsou i prekotni porody,ale jsou vyjimecne.Tak si asi k nim patrila.Ja jsem mela taky rychle porody,sice ne jako ty.Prvni trval cca 6 hodin a druhy 4,5 hod :palec:

Jojo první… naštěstí jsem byla zrovna v porodnici na kontrole a doktor už mě nepustil domů, že bych už to zpět nestihla… to jsem ještě kontrakce necítila (monitor už tedy něco málo ukazoval) a byla jsem, aniž bych něco tušila, otevřená na 8 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.3.12 18:31
@j.a.n.i1 píše:
Jojo první… naštěstí jsem byla zrovna v porodnici na kontrole a doktor už mě nepustil domů, že bych už to zpět nestihla… to jsem ještě kontrakce necítila (monitor už tedy něco málo ukazoval) a byla jsem, aniž bych něco tušila, otevřená na 8 cm.

Tyjo, to je mazec

• Citovat
  • Upravit
457
27.3.12 23:03
@j.a.n.i1 píše:

Ty jo, tak to je silene :-) Ja som tiez mala velmi rychle porod ale ne az taky extremny. O 11ej rano som sa pytala sestricky co to je kontrakcia a o 14:31 maly bol vonka. A mna vtedy zarazila sestricka, ked o 12ej hovorila ze na 14:00 pojdeme na sal. Jak to mohla vediet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
27.3.12 23:09
@monca114 píše:
Tyjo, to je mazec

Byl a já mu nevěřila… ono totiž od toho co mě nepustil domů uběhla ještě asi hodina a půl, kdy jsem ukecávala doktora, ať mě pustí domů, vyplnila všechny papíry, zavolala příteli ať přijede, zvládla přípravu a teprve pak kontrakce začaly…
Taky nechápu jak to poznal ale trefil se naprosto přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
28.3.12 12:40

Ahojky maminky :mavam: Jakpak to asi dopadlo Monice… :think: Vypadalo to včera nadějně,že by se mohlo už narodit miminečko.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
28.3.12 12:53

Uz se tady neobjavila,tak mimi asi uz je na svete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
28.3.12 13:08

Holky, mě tak strašně včera chytla bolest zad, a v noci mě šíleně bolely kyčle, tak jsem měla strach, že to už dnes přijde a zatím nic. Už mě nic nebolí, akorát ty záda. Stává se to někomu z vás?

• Citovat
  • Upravit
457
28.3.12 14:25
@j.a.n.i1 píše:
Byl a já mu nevěřila… ono totiž od toho co mě nepustil domů uběhla ještě asi hodina a půl, kdy jsem ukecávala doktora, ať mě pustí domů, vyplnila všechny papíry, zavolala příteli ať přijede, zvládla přípravu a teprve pak kontrakce začaly…
Taky nechápu jak to poznal ale trefil se naprosto přesně.

Tak to si mala fakt pohodovo, ja som sa za 2 hodiny otvorila od 0 na plnych 10, ale o to viac bol masakr, ja som tam lozila po podlahe a mne bolo fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.3.12 18:55
@eginka píše:
Tak to si mala fakt pohodovo, ja som sa za 2 hodiny otvorila od 0 na plnych 10, ale o to viac bol masakr, ja som tam lozila po podlahe a mne bolo fuk

no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
28.3.12 19:35
@mikky píše:
no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma :lol:

Jéé, vítej v klubu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.3.12 23:56
@mikky píše:
no já jsem se z 0 na 10 otevřela asi za 3 hodiny a nebolelo to skoro vůbec kdybych nejela do porodky jen tak pro jistotu tak bych rodila doma :lol:

To vam zavidim :-) Dneska som 37+3, tak uvidim ako bude druhy porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika88
30.3.12 20:52

tak ještě 27.3. se narodila ve 21:59 Adélka, 50cm a 3440g :) od 3h jsem rodila,takže masakr,bolesti neskutečný,neodloučila se mi hned placenta,atd.chci co nejdřív zapomenout..jsme stále v porodnici,zítra půjdeme domů pokud se nám zlepší žloutenka :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100