Čas do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monika88
27.3.12 13:12

ahoj holky,jsem 41tt přesně,zítra mám jít na vyvolání..dnes mě začalo bolet v podbřišku,taková tupá bolest,předtim sem to zažila jen jednou a v kuse,teď to chvílema i povolí a zase se objeví,ale čekám,že to bude bolet jako nějak víc,můžou to být už kontrakce???

• Citovat
  • Upravit
5misa6
27.3.12 13:15

Můžou,já osobně bych počkala trochu na pravidelnost.A pak bych jela.

• Citovat
  • Upravit
2106
27.3.12 13:15

A jake mas intervaly mezi kontrakcema?Kontrakce co se tyce intenzity rastou postupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
27.3.12 13:18

Ahojky :mavam: To vypadá,že by jsi nemusela zítra na indukci…možná ti porod dopadne už dnes večer a nebo pak k ránu… :think: Držím ti moc palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.3.12 13:18

Me rikali ze mam prijet kdyz budu mit kontrakce po 5ti minutach a to uz trvajici 2 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
27.3.12 13:26

já mám takové bolesti už několik dní, ale nijak se nestupnují, takže to mohou byt a nemusi byt kontrakce. Vždycky když začnou stupnovat, jdu si dát sprchu prý by se porod rozjel. Ale nic. Já jsem 39+2. A jinak nám taky říkali , že mame prijet az pri kontrakcích po 5-ti minutách trvajících 2 hodiny .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika88
27.3.12 13:44

to určitě se ještě nechystám do porodnice,jen sem potřebovala vědět,jestli by tato bolest mohla být kontrakce a tim pádem bych pak sledovala pravidelnost..četla sem právě,že kontrakce mají být do celého břicha a mě bolí jen podbřišek :think:
jinak sem za celý těhotenství nic takového neměla,neznám co jsou to poslíčci či kontrakce
jinak děkuji pavučince,taky bych ráda porodila normálně

• Citovat
  • Upravit
101678
27.3.12 14:22

Těžko říct, může to být porod a nemusí… já kdybych se měla řídit tím, že mají být kontrakce po 5 minutách trvající 2 hodiny, tak se malý narodí doma… byl venku do hodiny od první mnou zaznamenané kontrakce… tak si vyber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.3.12 14:29
@j.a.n.i1 píše:
Těžko říct, může to být porod a nemusí… já kdybych se měla řídit tím, že mají být kontrakce po 5 minutách trvající 2 hodiny, tak se malý narodí doma… byl venku do hodiny od první mnou zaznamenané kontrakce… tak si vyber :-)

A to si mela prvni dite?Protoze jako hodina od prvni kontrakce tak to mi prijde divny.Ale je pravda ze jsou i prekotni porody,ale jsou vyjimecne.Tak si asi k nim patrila.Ja jsem mela taky rychle porody,sice ne jako ty.Prvni trval cca 6 hodin a druhy 4,5 hod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika88
27.3.12 14:29

tak bolí to čim dál tim víc,sprcha nepomohla :)

• Citovat
  • Upravit
2106
27.3.12 14:30
@monika88 píše:

tAK TO VYZERA ZE DNES PRIBUDE TADY MIMINKO :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.3.12 14:30
@monika88 píše:

Drzim palecky at je to rychle za tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.3.12 14:32

Já jsem se cítila jako ty, tak jsem jela, v porodnici mi řekli, že se nic neděje a poslali mě domů, další 4 hodiny jsem se cítila stejně, tak jsme jeli znova a otevřená na 5 cm … kdyby nebylo přítele, tak bych zůstala doma a bůh ví, kde bych rodila, protože ty kontrakce byly jako bolesti při menstruaci, to nesnesitelné nastalo asi 20 min před samotným porodem :) . Byla jsem 41+0. Jak máš porodnici daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika88
27.3.12 15:05

porodnici mám 10min autem,takže v pohodě :) ale začíná to bolet pekelně,ale tak nějak zas vkuse,kurňa já nevim :nevim: ale jestli to bude bolet třeba ještě hoďku dvě,tak tam zkusim zajet,při nejhoršim mě vyhoděj nebo nechaj,když mám zítra nástup…prostě nevim,co by to mohlo být :idea:

• Citovat
  • Upravit
monika88
27.3.12 15:05

jo a přítel by jel nejradši hned :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení