Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Můžou,já osobně bych počkala trochu na pravidelnost.A pak bych jela.
A jake mas intervaly mezi kontrakcema?Kontrakce co se tyce intenzity rastou postupne.
Ahojky
To vypadá,že by jsi nemusela zítra na indukci…možná ti porod dopadne už dnes večer a nebo pak k ránu…
Držím ti moc palečky ![]()
Me rikali ze mam prijet kdyz budu mit kontrakce po 5ti minutach a to uz trvajici 2 hod.
já mám takové bolesti už několik dní, ale nijak se nestupnují, takže to mohou byt a nemusi byt kontrakce. Vždycky když začnou stupnovat, jdu si dát sprchu prý by se porod rozjel. Ale nic. Já jsem 39+2. A jinak nám taky říkali , že mame prijet az pri kontrakcích po 5-ti minutách trvajících 2 hodiny .
to určitě se ještě nechystám do porodnice,jen sem potřebovala vědět,jestli by tato bolest mohla být kontrakce a tim pádem bych pak sledovala pravidelnost..četla sem právě,že kontrakce mají být do celého břicha a mě bolí jen podbřišek ![]()
jinak sem za celý těhotenství nic takového neměla,neznám co jsou to poslíčci či kontrakce
jinak děkuji pavučince,taky bych ráda porodila normálně
Těžko říct, může to být porod a nemusí… já kdybych se měla řídit tím, že mají být kontrakce po 5 minutách trvající 2 hodiny, tak se malý narodí doma… byl venku do hodiny od první mnou zaznamenané kontrakce… tak si vyber ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Těžko říct, může to být porod a nemusí… já kdybych se měla řídit tím, že mají být kontrakce po 5 minutách trvající 2 hodiny, tak se malý narodí doma… byl venku do hodiny od první mnou zaznamenané kontrakce… tak si vyber
A to si mela prvni dite?Protoze jako hodina od prvni kontrakce tak to mi prijde divny.Ale je pravda ze jsou i prekotni porody,ale jsou vyjimecne.Tak si asi k nim patrila.Ja jsem mela taky rychle porody,sice ne jako ty.Prvni trval cca 6 hodin a druhy 4,5 hod ![]()
@monika88 píše:
tak bolí to čim dál tim víc,sprcha nepomohla
tAK TO VYZERA ZE DNES PRIBUDE TADY MIMINKO
![]()
@monika88 píše:
tak bolí to čim dál tim víc,sprcha nepomohla
Drzim palecky at je to rychle za tebou ![]()
Já jsem se cítila jako ty, tak jsem jela, v porodnici mi řekli, že se nic neděje a poslali mě domů, další 4 hodiny jsem se cítila stejně, tak jsme jeli znova a otevřená na 5 cm … kdyby nebylo přítele, tak bych zůstala doma a bůh ví, kde bych rodila, protože ty kontrakce byly jako bolesti při menstruaci, to nesnesitelné nastalo asi 20 min před samotným porodem
. Byla jsem 41+0. Jak máš porodnici daleko?
porodnici mám 10min autem,takže v pohodě
ale začíná to bolet pekelně,ale tak nějak zas vkuse,kurňa já nevim
ale jestli to bude bolet třeba ještě hoďku dvě,tak tam zkusim zajet,při nejhoršim mě vyhoděj nebo nechaj,když mám zítra nástup…prostě nevim,co by to mohlo být ![]()
ahoj holky,jsem 41tt přesně,zítra mám jít na vyvolání..dnes mě začalo bolet v podbřišku,taková tupá bolest,předtim sem to zažila jen jednou a v kuse,teď to chvílema i povolí a zase se objeví,ale čekám,že to bude bolet jako nějak víc,můžou to být už kontrakce???