Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No a má ty bolesti nějak pravidelné?Třeba po 20 minutách nebo jí jen „bolí záda“?
Pokud má bolesti pravidelné, tak bych do porodky jela.Pokud jí to bolí pořád tak bych tam brnkla, co má dělat, zas ať se zbytečně netrápí s bolestma oni ji poradí jestli má přijet nebo co s tím ![]()
Stále jí bolí v kříži, je na prst otevřená říkal dr. na prohlídce před týdnem.
ahoj me začel porod bolením v kříži a potom me píchalo v bříšku po 4 hodinach my praskla plodova voda ja rodila prasne ve 38 tydnu ad si zajede do nemocnice a uvidi
No být jí jela bych do porodky oni jsou zvyklí že jim tam maminky jezdí i když třeba ještě nerodí
a lepší jet jednou zbytečně než rodit v autě
![]()
taky bych raději jela… říká se raději několikrát a zbytečně než jednou a pozdě…
ať si zkusí dát horkou vanu, pokud bolesti odezní, tak to byly jen poslíčci. ![]()
no mě teda poslíčci neodezněli..měla jsem i 5h vkuse neustávající bolest..celkem i velkou..chvílema jsem nemohla ani mluvit..
ale když si neni jistá, tak ať radši jede.. lepší je tam prudit, než něco zanedbat..
Měla by určitě jet do porodnice a nečekat…Bude po kontrole vědět více
Třeba už o víkendu porodí
Všichni ji budeme držet palečky aby jí to dobře dopadlo ![]()
Tak sestra leží na porodním,miminko má vysoký tep srdíčka necahli si jí tam aby na miminko dohlíželi kdyby něco. Jinak dr.říkal že se jí možná už dnes rozjede porod. Tak uvidíme ![]()
Klarka5 píše:
Tak sestra leží na porodním,miminko má vysoký tep srdíčka necahli si jí tam aby na miminko dohlíželi kdyby něco. Jinak dr.říkal že se jí možná už dnes rozjede porod. Tak uvidíme
tak držim palečky ![]()
Ahoj Maminky
Chtěla bych se zeptat(týká se to moji sestry). Celou noc nespala protože měla křížové bolesti,teď od rána to pořád pokračuje šílené bolesti jde to ze zad do podbřišku a chvilema to píchá. Taky říká že má těžký nohy. Jinak je 37+3tt Myslíte že je čas? že se chystá na porod?
Díky za jakékoliv příspěvky