Časový interval mezi jídlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
1.6.11 16:04

Ahojky.Tak mi měly uplně stejné problémy.Pro jistotu jsme koupily váhu,abych věděla kolik vypil ode mě a pak jsem se mrkla na netu kolik by měl baštit a zbytek jsem dodělala UM,ale pak mi jiná-nová dr.řekla,že nepláče hlady,ale že je to bolení bříška,nebo kolika.Měla pravdu.Jsou mu tři měsíce a řve po každém jídle,takže hlady to není.Uplně zbytečně jsem ho přejídala a pak ho strašně bolelo bříško,takže pozor,at není přepapanej.Ten můj si na větší dávky zvykla,a pak jsem měla problém ho ukočírovat aby s tím bříškem netrpěl.Myslím,že váha je nejlepší řešení,tak nám nic jiného nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.6.11 16:07
Radka1112 píše:
Ahojky.Tak mi měly uplně stejné problémy.Pro jistotu jsme koupily váhu,abych věděla kolik vypil ode mě a pak jsem se mrkla na netu kolik by měl baštit a zbytek jsem dodělala UM,ale pak mi jiná-nová dr.řekla,že nepláče hlady,ale že je to bolení bříška,nebo kolika.Měla pravdu.Jsou mu tři měsíce a řve po každém jídle,takže hlady to není.Uplně zbytečně jsem ho přejídala a pak ho strašně bolelo bříško,takže pozor,at není přepapanej.Ten můj si na větší dávky zvykla,a pak jsem měla problém ho ukočírovat aby s tím bříškem netrpěl.Myslím,že váha je nejlepší řešení,tak nám nic jiného nezbylo.

takze tech 60ml pri kazdym kojeni je optimum?a vahu tedy porizovat?kolik ti pil v tech tydnech co mame mi?promin jestli se zminuji v blbem osloveni necetla jsem jestli mate kluka ci holku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.6.11 16:20

Taky kloučka. :-) Měly jsme to jak kdy.Ode mě většinou vypil kolem 50 a pak jsem mám pocit přdělávala UM kolem 70.Měla jsem to napsané,ale už nevím.On by ode mě pil,já měla mlíčka na kojení hastrmanů,ale blinkal,takže se pak špatně měřilo kolik vypil ze mě,po cestě na váhu šlo hodně ven.Ale když jsem poznala,že má ještě hlad,tak jsem hodně krát přidělávala.Jestli má ještě hlad mi bylo doporučeno zkusit mu při pláči strčit prst do pusy a jestli bude tahat,tak má ještě hlad.Když to bylo bříško,tak netahal,protože měl jiné starosti.Někdo proti tomu možní bude namítat,ale nám to klaplo.Ber to tak,že by měl jíst mám pocit 120,takže podle váhy zjistíš kolik vypil a zbytek do 120 DÁŠ UM,KDYŽtak přiděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.6.11 16:23
Radka1112 píše:
Taky kloučka. :-) Měly jsme to jak kdy.Ode mě většinou vypil kolem 50 a pak jsem mám pocit přdělávala UM kolem 70.Měla jsem to napsané,ale už nevím.On by ode mě pil,já měla mlíčka na kojení hastrmanů,ale blinkal,takže se pak špatně měřilo kolik vypil ze mě,po cestě na váhu šlo hodně ven.Ale když jsem poznala,že má ještě hlad,tak jsem hodně krát přidělávala.Jestli má ještě hlad mi bylo doporučeno zkusit mu při pláči strčit prst do pusy a jestli bude tahat,tak má ještě hlad.Když to bylo bříško,tak netahal,protože měl jiné starosti.Někdo proti tomu možní bude namítat,ale nám to klaplo.Ber to tak,že by měl jíst mám pocit 120,takže podle váhy zjistíš kolik vypil a zbytek do 120 DÁŠ UM,KDYŽtak přiděláš.

no dobra…tohle taky zkousim s tim malickem do pusinky dle saciho reflexu a to mam pocit,ze taha porad…no uvidime,zkusim splasit vahu jelikoz nemame…a zitra po porade s Dr.jdem do poradny pisnu jak jsme dopadli…a jak bojujete Vy? :-D :-D pribliz mi to ve zkratce…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.6.11 17:07

No my už jsem jen na UM,TAKŽE DOBOJOVÁNO. :-D EX dr.byla kráva,takže proto jsme na um,takže tak. :-D Jinak kromě věčného bolení bříška a blinkání je naprostá pohodička.Naštěstí i s noční spinkáním uplně ok. Jinak nevím,jestli jsem tvoji otázku pochopila dobře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
2.6.11 11:43

My jsme přikrmovali už od porodnice první měsíc tak 30ml (stříkačkou) ode mě si vzala tak 30ml z obou prsou takže byly na těch 60ml do nějakýho mesíce a půl a pak se najednou začala pít 90ml - tak už jsem vůbec s kojením nestíhala, (pořád tahala max 30ml z obou) a teď skoro budeme končit 4měsíc tak pije 120-160ml po 4h i v noci :lol:
Jinak koupeme vždy mezi 19:30-20:00 nejpozději ve 20H kdyžtak ještě dám trochu mlíka (podle posledního krmení, když to vychází míň jak 3h tak nedávám) a jde spát.
Jinak jsme na tenhle režim najeli po očkování ve 3m, protože byla spavá, tak se to hodilo :lol: :mrgreen: a zatím musím zaklepat jí to tak asi vyhovuje už ani moc neuspáváme - jen si chvilku poskáču na míči a pomazlim si jí, zazpívám ji ukolíbavku a když vidím, že má „težký víčka“ tak jí šoupnu do postýlky - ale musím jí utemovat pod peřinu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.6.11 12:02

Ty jo,tak si říkám,jestli nemám žrouta. :-) Nám jsou čerstvoučký 3 měsíce a už dlouho papá 180.Po 3hod. Co je mi ale divný,že to vždy sní do 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
2.6.11 15:00

mě sní těch 120-140 tak cca do 10-15min. taky to záleží na tom jakou jí dám lahev a savičku. Každý mímo je jiný - navíc máš kluka tak bude mít apetit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.6.11 15:22

NO tak to abych šla radši do práce. :-D Papá za dva.Asi po tatínkovi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.6.11 16:02

Ahoj holky,
nebojovaly jste s těmi 3 hodinami? Mám 6-týdenního chlapečka, který ty tři hodiny téměř nedává - má hlad -a to vypije tak mezi 80 - 160 (jíme cca 8× denně :zed: ). A jí Vám děti v pravidelnou dobu? Ten můj mrňousek jí každý den jinak - je to celkem na zbláznění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.6.11 20:41

Jééé,to mám taky.Můj chtěl od začátku jíst pořád,ale to nešlo,tak jsem kojila každé dvě hod.Pak mi ale dr.řekla,že i proto ho pořád bolí bříško,tak jsem to musela nechat na 3 hod.Bylo to šílený.Pořád jen řval a řval,ale musela jsem to holt vydržet jen kvůli němu.Pak si ale nějak asi zvykl.Pak jsme musely přejít na UM,ale chtěl i tak každé 3 hodiny.Ikdyž toho sní celkem dost.Myslím,že nejsme jediný.Já to mám ještě ted.Snažím se ho nějak zabavit,aby prostě vydržel,ale zrovna dnes před koupáním chudinka vydržel řvát asi půl hodky a já se jen modlila aby už to nějak uteklo.A jinak mě jí taky ne pravidelně,což mě štve,protože si nemůžeme nic naplánovat.Ale prý se to časem srovná.Takže nezbývá než doufat.Jediné plus co máme je,že spinká třeba od 19.30 do 6.30. :palec: Kdyby člověk ty prcky tak nemiloval… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
3.6.11 10:05

My to mame taky,každý den v jinou dobu a to vyčkaní do tří je někdy neunosné.Jee to máš super,že ti tak pěkně spíu nás je to tak jednou za týden že usne do osmi a vstane kolem 5 ráno. Jinak u nas je veselo min do desiti večer.Včera dokonce až do jedne a to vstava vzdy kolem pate :-( S jídlem sme na tom pořád stejně kolem 100 vypije a když se podaří tak i 135.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
3.6.11 12:37

malý jsou už 4měsíce, ale teď jí po 4hod pořád i v noci - občas si teda hodí v noci mezeru 5hod a tím pádem se nám jídlo posune o hodinu, ale díky tomu, že jsem si pořídila termosku a dávkovač, tak když někam jedem tam vozím sebou teplou vodu a v dávkovači mlíko, tak už nás to tolik nepřekvapí, ale dřív jak pila po 3h tak jsme taky ze začátku moc nikam nechodili a nejezdili. A šestinedělí ani nemluvím - řvaní, málo mlíka, prdíky (fenyklový čaj nechtěla) no hrůza :zed: když jsem spala půl hodiny připadala jsem si vyspalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.6.11 14:18

Vy těm prckům můžete dát alespon jídlo venku,nebo jinde,ale mi ne,má reflux,takže blije a blije a blije.Prostě je to :pankac: . :-D A to že spí tak dlouho mě je teda divné,říkám si,jestli nejsem zlá matka,že ho v noci nevzbudím na jídlo.Ale říkám si,že když si řekne přes den,tak snad by si řekl i v noci.Taky mě štve,že nikdy nevím v kolik se dostaneme ven,dokud si nedá první ranní jídlo.No a od toho se pak odvíjí celý den i koupání.NO ASI MI HRÁBNE…NO FAKT :zed: :pocitac: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.6.11 15:49
Boo píše:
malý jsou už 4měsíce, ale teď jí po 4hod pořád i v noci - občas si teda hodí v noci mezeru 5hod a tím pádem se nám jídlo posune o hodinu, ale díky tomu, že jsem si pořídila termosku a dávkovač, tak když někam jedem tam vozím sebou teplou vodu a v dávkovači mlíko, tak už nás to tolik nepřekvapí, ale dřív jak pila po 3h tak jsme taky ze začátku moc nikam nechodili a nejezdili. A šestinedělí ani nemluvím - řvaní, málo mlíka, prdíky (fenyklový čaj nechtěla) no hrůza :zed: když jsem spala půl hodiny připadala jsem si vyspalá :mrgreen:

Ahoj Boo,ja jsem v 6 nedeli a prozivame to stejne…nikdy nevim jestli se vzteka,nebo ma hlad…a prosim jaka je uschova MM? v lednicci tusim
24 hod a asi nejlepe ve sklenene nadobe,ze?diky za radu…budu se pokouset odsavat,u prsa se vzteka a moc nevytaha …a tak dokrmujem Nutrilonem a to je boj kolik toho udelat aby mi to vypil…Kata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová