Časový odstup krmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.23 17:30

Dobrý den maminky nevím jestli už tento dotaz tady nezazněl ale zeptám se jelikož tato konverzace se týká krmení na umělém mléce. Máme 3 a půl měsíce malému dávám také na základě tabulky uvedené na krabici dávky ale nevydrží interval 3 hod. někdy prostě nedodržuji, neboť malej chce mít pořád něco v puse. Ale rozhodně po hodině mu nedávám bývá to kolem těch 2 - 2,5 hod. Co mě ale ovšem zajímá je to pití čaje. Já už nekojím dávám jenom uměle mléko máme 3 a půl měsíce a tak se chci zeptat jestli už by mohl teda pít čaj a popřípadě kolik ml za den. Jsem matka prvorodička a tak by mě ještě zajímalo jak poznám kdy má miminko hlad a kdy jen žízeň. A také by mě ještě zajímalo kdy ten čaj podávat jestli maximálně hodinu před umělým mlíkem nebo 10 min. před umělým mlíkem ale zase aby se mi ho nepřepil a následně to mlíko neodmítal, že už nemá hlad… Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.7.23 10:31

Já krmila, kdy si syn řekl (ale min. po 2h).
Teď mu jsou 3 a půl měsíce a jí 135-170ml (prostě kolik potřebuje, tolik vypije), 5-6× denně (má okolo 7kg, možná už trošku více), tlustý není, doktorka je spokojená 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.7.23 10:36

@Maaakynaaa91
Mám stejně starého syna a čajík dávám od doby, co začaly vedra (ale ne každý den, jen pokud je fakt vyloženě vedro a on je jen v plínce). Doktorka se mě ptala snad od 2 týdnů, jestli nedávám čaj, to mi ale přišlo zbytečné 😀
Nachystám mu asi tak 50ml, vypije kolik chce a do doby než mu to přestane chutnat. Dávám tak hodinu po krmení.
Ale říká se, že miminko čaj nepotřebuje, dokud nezačne s příkrmy…tím se neřídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová