Tmavě zelená stolička u UM

462
12.1.13 15:44

tmavě zelená stolička u UM

Ahoj Holky prosím poraďte mám 2 měsíčního synka a jsme na UM má tmavě zelenou stoličku. Již dříve jsem se ptala, jestli to není špatné, někdy po ránu a to mu musím pomoct rekt, rourkou, protože trpí na větry z něho vyjde něco málo hlenu a potom řídká stolička, nevím jestli to má páchnout, protože mnohé říkají, že hodně páchne, ale někumu nevoní ani stolička, když jedítě plně kojené. Jak mám poznat, že to tomu miminku nesedne popřípadě má nějakou alergii. Teplotu nemá a spinká mi po uvolnění rekt, rourkou i 5 hodin. To by musel asi řádit neustále že ano? Děkuji za každou radu nemám zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
12.1.13 16:06

@vojti Myslim ze mu nic neni, nas malej taky mel ridke stolicky hnedozele, nekdy jen zelene jak kdy…Byla bych byt tebou v klidu, ale s tou rourkou opatrne, nas malej taky trpel na prdiky ne zas tolik ale brisko bolelo, pomahala jsem mu ze jsem mu krcila nozicky na brisko, a davala ho na brisko a hladila/masirovala mu brisko..jen jednou jedinkrat jsem mu pomohla teplomerem do zadecku..Pry se detem moc pomahat nema rourkou, aby tlacili sami, a vykadili se sami, muze si na to zvyknout ze mu pomahas a tim padem se bez te rourky nevykadi!!!Pozor na to!!! :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.1.13 16:14

Na rourku si děti nezvyknou toho se nebojím a dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
12.1.13 16:18

Co dáváš za UM? malá měla po bebě sensitive taky zelenou stoličku a smrděla :zed: ale na prdy ji pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
12.1.13 16:19

:nevim: @vojti No co ja vim tak maminky tady kolikrat psali ze bacha na to! Ze si muzou zvyknout na to a ze pak se sami nesnazi tlacit-kadit. nevim ja to radsi nedelala a pomohla mu jinak. A psali tady i maminky ze si jim deti i na to zvykly.. A nekadili sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.1.13 16:24

Pokud má malý UM s probiotiky, je to naprosto normální.

• Citovat
  • Upravit
462
12.1.13 16:53

Jsi hodná já mu jí zavádím tak 2× denně a u mého prvního jí měl zkoro stále a kaká sám naopak on při tom zavedení tlačí sám já spíš říkám jaké dítě si nechá dobrovolnězavést rekt. rourku.toho se nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.1.13 21:08

První syn na rource vyrostl a druhej to samy a nemyslím že by měli problém. Je to jen utkvělá představa. Takže rourky se určitě nebojte :) Někdo rourku nikdy nepoužíval a děcko má s kakáním problémy. Je to o jídle, o pití o dědičnosti. Nechci dělat chytrou, ale je to tak :-)

A jinak malej měl zelenou stoličku po Bebě. Je tam prej víc železa nebo co, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová