Časté angíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
19.2.13 10:38

Tak, právě mám asi nějakou hustou reakci na ATB, je mi zle jak nikdy, odpoledne jedu k mudr, ať mi je vymění, nebo opravdu chcípnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.13 10:43

@kroutilka tak to je síla, jestli ten Luivac zabírá až po 2 letech. 8o No tak vydrž, ještě máš naději, že to zafunguje :kytka: Já mám teď pocit, že i kdyby mi ho mudr předepsala, tak chcípnu dřív než začne vůbec působit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
19.2.13 10:44

@Gina108 jejda, tak at je brzy lip. Moje segra na vetsinu ATB reaguje zvracenim a je uplne zchvacena, taky vzdycky pomohlo jen vymenit. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.13 10:49

@kroutilka Díky.
Njn, to je nějaká zasraná náhrada za Biseptol, co teď beru, nějakej Cotrimaxozol, humus největší už jen těch reakcí, co píšou v příbaláku a nevolnost zvracení je tam dokonce „víc jak 1 z 10“ 8o, ale chápu, že mudr na pohotovosti už nevěděl, co mi dát :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
19.2.13 11:03

@Gina108 Holka drz se. Ne nadarmo se rika, ze zenska musi vydrzet vic nez clovek. Muj chlap je z tech, co umiraj, kdyz maj rymicku, to ja si dovolit nemuzu. Tak se pak ozvi, co dr. vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.13 20:38

AHoj, tak už jsem „fit“ v rámci možností, ty příznaky už odezněly a mám fungl nový ATB :roll:. Mudr říkala, že postup by byl takový, že po týdnu od dobrání ATB bude kontrolní stěr a pokud bude negativní, tak odběr krve na imunologii (k tomu jsem jí dokopala, sama od sebe by mi to nenabídla :cert: prostě jsem se zeptala co s tím, když to mám tak často ) A když bude stěr pozitivní, tak teda netuším, jestli furt jako budu žrát ATB či co. 8o :nevim:

Pak jsem byla u čarodějnice, ta mi dala asi tak kilo sena :mrgreen: tedy směs sušených bylinek na čaj, lichořeřišnici v lihu a pak si prý mám udělat výluh opět v lihu z větvičníku 8o a to pít 3× denně 1 lžičku, že to jako pozabíjí ty streptokoky, páč ty jsou na ATB zvyklí, tohle ještě nežraly :mrgreen: Si říkám, jestli by nestačilo chlastat čistou vodku :think: tohle vydá tak na půl panáka denně :mrgreen:
Pak mi doporučila koupit i ten zinek v lékárně, jak píše @karyna1980, ale ne kvůli angíně, ale kvůli kůži (mám opar jak kráva :pocitac: )

No a teď mám dilema, jestli trvat u mudr na té imunologii, nebo se na to vyprdnout a počkat jestli zaberou bylinky :think: :nevim: Já doktory a nemocnice teda moc nemusím a ještě s sebou vláčet dvě děti, to se mi teda chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.13 20:48

@kroutilka jo a koukám teď, že tě viróza skolí při MS. No to mne teď zrovna taky :pocitac: ale pravidlo to u mne asi nebude. :nevim: Tak je jasný, že při MS je tělo oslabenější, aspoň to moje teda jo, já to cítím jako zátěž a pak mě holt skolí kdejaká choroba daleko snáz. :pocitac:
ALe to není o tom nikam nelézt při MS, toho bacila jsem určitě chytla někde pár dnů před tím a až při MS se rozlezl a skolil mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
19.2.13 21:00

Detoxikujte. Celé tělo. Postupně. Nějakou dobu to trvá. Chce to trpělivost. Ani detoxikace, ani bylinky nejsou pilulka, co je efekt do hodiny. I když někdy ano. A také to chce pohyb. A obejmutí. Dotyky léčí. A žít život radostí, ne starostmi. Chce to prostě změnu. Beze změny je to flikování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
19.2.13 23:32

@Gina108 Tu imunologii bych si nechala udelat, uz pro klid duse. Taky jsem pripravena si ji vydupat, kdyz budou vytery ciste a bude se to dal opakovat. Tak vidis, panaka denne a vypalis cerva, to je rozumny, minimalne budes veselejsi :-) ja jsem rozhodnuta vyzkouset dubovky a taky nejakou tu ocistnou kuru, jeste to musim nastudovat. Hlavni je, ze uz je Ti lip a ta akutni faze je pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
19.2.13 23:41
@poučená píše:
Detoxikujte. Celé tělo. Postupně. Nějakou dobu to trvá. Chce to trpělivost. Ani detoxikace, ani bylinky nejsou pilulka, co je efekt do hodiny. I když někdy ano. A také to chce pohyb. A obejmutí. Dotyky léčí. A žít život radostí, ne starostmi. Chce to prostě změnu. Beze změny je to flikování.

Mam z Tebe zvlastni pocit klidu a vyrovnanosti, pusobis na me hrozne prijemne :-) diky za kazdy komentar a doufam, ze dubovky zaberou, zase mi svitla nadeje, ze bude lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
20.2.13 01:03
@kroutilka píše:
Mam z Tebe zvlastni pocit klidu a vyrovnanosti, pusobis na me hrozne prijemne :-) diky za kazdy komentar a doufam, ze dubovky zaberou, zase mi svitla nadeje, ze bude lip :-)
:) NADĚJE :)
Víra, naděje a láska. A pak přišli andělé, když už žít nešlo. Andělé jsou všude, kde je radost. Dělat si radost je práce jako každá jiná. Radost se musí zasít, zalévat, sluníčkem se na ní usmívat a pak si jí radostně užít. A pak člověk najde v duši mír, klid a vyrovnanost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.4.16 22:34

@kroutilka @Gina108 holky, jak to dopadlo s vašimi angínami? Co nejvíc pomohlo? Mám teď třetí od ledna. :cert: A jsem dost zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.16 22:19

@Tuliberka tak nějak samo to odeznělo, nikam na imunologii jsem nešla, i když už mě tam obvoďačka posílala a nic extra jsem taky nedělala, pokud nepočítám zoufalý pojídání všech možnejch i nemožnejch vitamínů :mrgreen:. Nakonec to bylo asi kvůli tomu, že syn byl prvním rokem ve školce a ačkoli on nemocný nebyl, tak domů natahal všechny možné bacily, co v dětském kolektivu pochytal. A nějakou dobu asi trvalo, než jsem se imunizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.4.16 22:33

@Gina108 děkuji za reakci. Syn je taky ve školce, s dcerkou chodíme do herniček, plavání, cvičení,… No nevím, kde to pořád chytám. :roll: A ty bylinky jsi užívala? No snad mi to taky tak odezní, už mi z toho hrabe… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.16 22:50

@Tuliberka já jsem lempl na užívání čehokoli. Ten větvičník měl asi za úkol zahubit bacily, ale dřív by asi zahubil mne. Čaj jsem pila asi týden a výsledek nic. Pak jsem si stříkala Bioparox a ten tu angínu v poč. stádiu i zastavil, ale někdy taky ne. Pozor, teď ale byla s Bioparoxem aféra, že má vedlejší účinky a že je to sajrajt, tak ani nevím, jestli je ještě na trhu. :nevim: Jako hnusnej byl, ale občas pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí