Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak, právě mám asi nějakou hustou reakci na ATB, je mi zle jak nikdy, odpoledne jedu k mudr, ať mi je vymění, nebo opravdu chcípnu.
@kroutilka tak to je síla, jestli ten Luivac zabírá až po 2 letech.
No tak vydrž, ještě máš naději, že to zafunguje
Já mám teď pocit, že i kdyby mi ho mudr předepsala, tak chcípnu dřív než začne vůbec působit
![]()
@Gina108 jejda, tak at je brzy lip. Moje segra na vetsinu ATB reaguje zvracenim a je uplne zchvacena, taky vzdycky pomohlo jen vymenit. Drzim palce.
@kroutilka Díky.
Njn, to je nějaká zasraná náhrada za Biseptol, co teď beru, nějakej Cotrimaxozol, humus největší už jen těch reakcí, co píšou v příbaláku a nevolnost zvracení je tam dokonce „víc jak 1 z 10“
, ale chápu, že mudr na pohotovosti už nevěděl, co mi dát
![]()
@Gina108 Holka drz se. Ne nadarmo se rika, ze zenska musi vydrzet vic nez clovek. Muj chlap je z tech, co umiraj, kdyz maj rymicku, to ja si dovolit nemuzu. Tak se pak ozvi, co dr. vymysli.
AHoj, tak už jsem „fit“ v rámci možností, ty příznaky už odezněly a mám fungl nový ATB
. Mudr říkala, že postup by byl takový, že po týdnu od dobrání ATB bude kontrolní stěr a pokud bude negativní, tak odběr krve na imunologii (k tomu jsem jí dokopala, sama od sebe by mi to nenabídla
prostě jsem se zeptala co s tím, když to mám tak často ) A když bude stěr pozitivní, tak teda netuším, jestli furt jako budu žrát ATB či co.
![]()
Pak jsem byla u čarodějnice, ta mi dala asi tak kilo sena
tedy směs sušených bylinek na čaj, lichořeřišnici v lihu a pak si prý mám udělat výluh opět v lihu z větvičníku
a to pít 3× denně 1 lžičku, že to jako pozabíjí ty streptokoky, páč ty jsou na ATB zvyklí, tohle ještě nežraly
Si říkám, jestli by nestačilo chlastat čistou vodku
tohle vydá tak na půl panáka denně ![]()
Pak mi doporučila koupit i ten zinek v lékárně, jak píše @karyna1980, ale ne kvůli angíně, ale kvůli kůži (mám opar jak kráva
)
No a teď mám dilema, jestli trvat u mudr na té imunologii, nebo se na to vyprdnout a počkat jestli zaberou bylinky
Já doktory a nemocnice teda moc nemusím a ještě s sebou vláčet dvě děti, to se mi teda chce ![]()
@kroutilka jo a koukám teď, že tě viróza skolí při MS. No to mne teď zrovna taky
ale pravidlo to u mne asi nebude.
Tak je jasný, že při MS je tělo oslabenější, aspoň to moje teda jo, já to cítím jako zátěž a pak mě holt skolí kdejaká choroba daleko snáz. ![]()
ALe to není o tom nikam nelézt při MS, toho bacila jsem určitě chytla někde pár dnů před tím a až při MS se rozlezl a skolil mě. ![]()
Detoxikujte. Celé tělo. Postupně. Nějakou dobu to trvá. Chce to trpělivost. Ani detoxikace, ani bylinky nejsou pilulka, co je efekt do hodiny. I když někdy ano. A také to chce pohyb. A obejmutí. Dotyky léčí. A žít život radostí, ne starostmi. Chce to prostě změnu. Beze změny je to flikování.
@Gina108 Tu imunologii bych si nechala udelat, uz pro klid duse. Taky jsem pripravena si ji vydupat, kdyz budou vytery ciste a bude se to dal opakovat. Tak vidis, panaka denne a vypalis cerva, to je rozumny, minimalne budes veselejsi
ja jsem rozhodnuta vyzkouset dubovky a taky nejakou tu ocistnou kuru, jeste to musim nastudovat. Hlavni je, ze uz je Ti lip a ta akutni faze je pryc.
@poučená píše:
Detoxikujte. Celé tělo. Postupně. Nějakou dobu to trvá. Chce to trpělivost. Ani detoxikace, ani bylinky nejsou pilulka, co je efekt do hodiny. I když někdy ano. A také to chce pohyb. A obejmutí. Dotyky léčí. A žít život radostí, ne starostmi. Chce to prostě změnu. Beze změny je to flikování.
Mam z Tebe zvlastni pocit klidu a vyrovnanosti, pusobis na me hrozne prijemne
diky za kazdy komentar a doufam, ze dubovky zaberou, zase mi svitla nadeje, ze bude lip ![]()
@kroutilka píše:
Mam z Tebe zvlastni pocit klidu a vyrovnanosti, pusobis na me hrozne prijemnediky za kazdy komentar a doufam, ze dubovky zaberou, zase mi svitla nadeje, ze bude lip
@kroutilka @Gina108 holky, jak to dopadlo s vašimi angínami? Co nejvíc pomohlo? Mám teď třetí od ledna.
A jsem dost zoufalá.
@Tuliberka tak nějak samo to odeznělo, nikam na imunologii jsem nešla, i když už mě tam obvoďačka posílala a nic extra jsem taky nedělala, pokud nepočítám zoufalý pojídání všech možnejch i nemožnejch vitamínů
. Nakonec to bylo asi kvůli tomu, že syn byl prvním rokem ve školce a ačkoli on nemocný nebyl, tak domů natahal všechny možné bacily, co v dětském kolektivu pochytal. A nějakou dobu asi trvalo, než jsem se imunizovala.
@Gina108 děkuji za reakci. Syn je taky ve školce, s dcerkou chodíme do herniček, plavání, cvičení,… No nevím, kde to pořád chytám.
A ty bylinky jsi užívala? No snad mi to taky tak odezní, už mi z toho hrabe… ![]()
@Tuliberka já jsem lempl na užívání čehokoli. Ten větvičník měl asi za úkol zahubit bacily, ale dřív by asi zahubil mne. Čaj jsem pila asi týden a výsledek nic. Pak jsem si stříkala Bioparox a ten tu angínu v poč. stádiu i zastavil, ale někdy taky ne. Pozor, teď ale byla s Bioparoxem aféra, že má vedlejší účinky a že je to sajrajt, tak ani nevím, jestli je ještě na trhu.
Jako hnusnej byl, ale občas pomohl.