Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám 8m po porodu a pořád mi vlasy padají z vlasů dlouhých po lopatky jsem šla na hodně krátké mikádo a taky mi přijde, že to pomohlo, ale vlasy si byrvím pořád na blond asi tak po měsíci a půl až dvou měsících
tak jsem nakonec neodolola a po tétu diskuzi jsem si opět dobarvila kořínky a musím se pochlubit, že mi můj milovaný můž pomáhal a na to, že to dělal po prvé byl moc šikovný
No já se na to zítra taky chystám,tak snad už to dopadne dobře ![]()
No holky ja se snad picnu.Včera jsem se po necelém týdnu teda nabarvila znovu,ale ZNOVU to nechytlo.Pry jeste tak 5× a pak to chyti.No ale ted uz pockam poctive aspon ty 3mesice.Vůůůbec nejde poznat,že bych to barvila.Teda nevim,co to dnes vyrabeji za barvy,ale Londu a Palette už teda nebrat
Jen tahají z lidí peníze.Kdysi dáávno,asi 4roky zpátky jsem si koupila barvu blond a chytla v pohodě na hnědé vlasy na poprvé,a ted tu odrostlou červenou Palettackou nemuzu dostat z hlavy ![]()
Ahoj holky, jsem přebarvená na blond a včera jsem si obarvila svoje odrosty, ale byla to barva sunny blondes, takže to mám takové do žluta. Nevím proč jsem si vybrala jinou barvu než používám jindy. Dnes jsem si koupila barevný šampon bez amoniaku, chci se zeptat za jak dlouho si ten šampon můžu na vlasy dát? Jde o zesvětlovač.
Ahoj holky, jsem přebarvená na blond a včera jsem si obarvila svoje odrosty, ale byla to barva sunny blondes, takže to mám takové do žluta. Nevím proč jsem si vybrala jinou barvu než používám jindy. Dnes jsem si koupila barevný šampon bez amoniaku, chci se zeptat za jak dlouho si ten šampon můžu na vlasy dát? Jde o zesvětlovač.
Máte někdo zkušenost - po barvení u kadeřníka na blond jsem si obarvila vlasy doma sama na tmavší blond - chytlo to moc pěkně jak na odrosty, tak i po délce na odbarvené vlasy. Barva Syoss. Po cca 8 týdnech už mi ale barva docela slezla, vylezla zase ta původní blond, ještě v takovém podivném odstínu, tak jsem se chtěla znovu doma obarvit, ale koupila jsem tentokrát zn Garnier a byť byl odstín na krabičce podobný, tak mám vlasy tmavé, šedohnědé. Fakt se mi to nelíbí. Kdy můžu znovu obarvit a nevíte jak chytne světlá barva? Resp světlejší? Přemýšlím, jestli to teda nenechat raději na kadeřníkovi. ![]()
Já barvím vlasy co 3 týdny, někdy dřív, je to ok, používám regenerační kosmetiku a jde to
tak do toho!
@Kapaz podle toho jak mas zdrave/znicene vlasy. ja bych to alespon tyden nechala byt… A zadna barva nebarvi podle obrazku, vzdycky beru svetlejsi nez chci mit vysledek
Zdravím,
potřebovala bych poradit jako barvu na vlasy si koupit, teda od jaké značky, aby to bylo ok. A i vydrželo. Své vlasy mám černé, nikdy jsem se nebarvila až teď cca 3 týdny z5 jsem byla u kadeřnice, a mám je obarvené na (červený kaštan), barvu mou nejprve sesvětlila na hnědou a pak mi až nanášela barvu. Chci se zeptat jak to mám třeba udělat doma,… nechci už dávat tolik pěnez u kadeřníka. Tak mě napadlo že sem napíšu a snad mi někdo dá rady.
Barva,,červený kaštan,, mi příjde moc dohnědočervená, chci jít ted do trochu vice červenější… díky za odpovědi ![]()
Ahoj holky mám dotaz barvim jse už 5 rokem mám dlouhé a tenke vlasi… o to ani tak nejde ale chci se zeptat před 6 měsíci jsem si dala šampon palette červený pak za dva měsíce černý teď mám 2 apul měsíce četnou ale chtěla bych splátky hnědou bez barvení existuje čistý odbarvovac nebo musím dát hnědou zpět a pak měli a zajk dlouho a myslíte ze bCh mohla dát hned melír bílí když chytne rezavý nevadí pak bych ho ajela ještě jednou šlo by to děkuji za rád ![]()
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, po jaké době jít idělálně znovu na barvu. Už to bude měsíc a týden, co jsem byla u kadeřnice. Problém je v tom, že jsem si nechala hodit červeno-hnědo-fialový odstín (vložím obrázek-ne můj
), ale ta červená se tak strašně rychle vymývá…je to skvělá barva, ale už po měsíci nebyla skoro poznat a zůstala jenom tmavě hnědá
tak si říkám, že bych se k ní na pátek nahlásila?