Časté barvení vlasů

smutná
20.2.11 21:44

časté barvení vlasů

Holky pred par dny jsem si nabarvila vlasy z cervene na hnedo,ale barva chytila jen nahore,a ja vypadam jako zebra.Pouzivam barvu Londa uz par let,vlasy si jinak barvim 4× do roka.Znicim si je moc kdyz si je ted po par dnech znova nabarvim,abych nevypadala jako pruhovana zebra nahore svetle hneda,horni vlasy cervene a ty spodni zase svetle hnede?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
20.2.11 21:47

Asi bych doporučila kadeřníka nebo nějakou dobu vydržet. Vlasy by se neměly barvit dřív, jak za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.11 21:47

Já si obarvila vlasy načerno (měla to být hnědá dle krabičky, nějak se nezdařilo…)
Po měsíci odbarveno a ihned nabarveno „šamponem“ - palette, co vydrží těch 24 umytí nebo kolik… a za další měsíc pak zas normální barva, osvědčený odstín :twisted:

Zkusila bych taky možná nejdřív ten šampon, bude to šetrnější… i když jednorázově se myslím nic nestane, i když použiješ normální barvu.
Pak používat šampon na barvené vlasy a taky balzám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
20.2.11 21:50

Já myslím,že to klidně můžeš přebarvit…taky se mi to stalo,hned 2.den jsem se přebarvila a vlasy mi neslezly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
20.2.11 21:53

Tak pokud to budeš přebarvovat na hnědo a ne zesvětlovat,tak se nic stát nemůže.Já jsem si kolikrát barvila vlasy po sobě i v ten samý den a nikdy se nic nestalo ..a to jsem to brala i zesvětlovačem s 12%peroxidem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.2.11 21:59

Ahoj, radši bych to nedělala a nechala je aspon 2 týdny v klidu - minimálně. Já teda použila hnědou a nepovedla se, tak jsem za dva dny použila spíš blond odstín a spálila jsem si hlavu, až jsem měla strupy… Takže bych radši nechala pokožku zregenerovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.2.11 22:05

Neriskovala bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785

Já bych s flekatou hlavou fakt ven nevylezla,takže bych to radši riskla.
Pokud budeš dávat fakt jen tu hnědou vůbec se neboj,nic se stát nemůže.
Kadeřnici když se nepovede barva,tak taky dá klidně hned další,třeba tmavší odstín atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172

Pokud máš silné vlasy a nepadají ti, tak to můžeš znovu přebarvit. Doporučuji ale koupit spíš přeliv a nějaký kvalitnější např. Lorea. Ale vždycky je nejlepší dobrý kadeřník, i když mě trvalo hodně dlouho než jsem vůbec nějakého našla a to jsem byla i v pěkně drahém salonu, kde mi vlasy zničili a vypadala jsem děsně…nakonec jezdím za svojí kadeřnicí, ke které jsem chodila než jsem se přestěhovala do Prahy 100 km. Zní to hrozně, ale jsem naprosto spokojená a oproti cenám v Praze mě to i s benzínem vyjde levněji:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
20.2.11 22:09

normálně to přebarvi znova a šupni tam pak výživnou masku… a hotovo.
Ale musíš zvážit sama - možná bych i šla ke kadeřníkovi, aby se to neobarvilo ještě zase nějak jinak…

Já to párkrát udělala, z hnědé na oříškovou, z karamelové na nevim co… a normálně vlasy přežily bez újmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 22:20

Já si je obarvila blond po 3 dnech. Původně jsem si koupila nějakou oříškovou, ale připadla jsem si příšerně, tak jsem se vrátila ke své peroxidové blond a napatlala jsem to po 3 dnech. Samozřejmě to ještě nebylo ono a bylo to flekaté, tak jsem na to po dalších 3 dnech prdla ještě znovu jednu blond a v pohodě. Když to uděláš jednou, nic se ti nestane, to se neboj. Kamarádka obarvovala z černé na blond snad během dvou týdnů a nic jí to s hlavou taky neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
20.2.11 22:23
gabi.design píše:
Já si je obarvila blond po 3 dnech. Původně jsem si koupila nějakou oříškovou, ale připadla jsem si příšerně, tak jsem se vrátila ke své peroxidové blond a napatlala jsem to po 3 dnech. Samozřejmě to ještě nebylo ono a bylo to flekaté, tak jsem na to po dalších 3 dnech prdla ještě znovu jednu blond a v pohodě. Když to uděláš jednou, nic se ti nestane, to se neboj. Kamarádka obarvovala z černé na blond snad během dvou týdnů a nic jí to s hlavou taky neudělalo.
… taky oběť oříškové… :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 22:35
Zlatuska píše:
gabi.design píše:
… taky oběť oříškové… :mrgreen: :lol:

Přesně tak. :mrgreen: Ta barva mě nemá ráda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
20.2.11 22:43

Hplky tak ona ta oříšková sluší málo komu :wink:
Já jsem byla 12let peroxidblondýna ,nakonec jsem šla na zlatou hnědou.K oříškové to má teda hodně daleko,ale vypadá to ok.Mam dlouhý vlasy a při představě,že bych to měla stahovat znova na blond to by ty vlasy asi nevydržely:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.2.11 22:46

ahoj, tak já myslím že bys to klidně mohla přebarvit, já teda barvu používám co 1.5 - 2 měsíce, ale říkám si, že když neutrácím za kadeřníka, koupím si alespoň kvalitní barvu, takže kupuju loreal a žádnej problém jsem s ním nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová