Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daniella82 píše:
Hplky tak ona ta oříšková sluší málo komu
Já jsem byla 12let peroxidblondýna ,nakonec jsem šla na zlatou hnědou.K oříškové to má teda hodně daleko,ale vypadá to ok.Mam dlouhý vlasy a při představě,že bych to měla stahovat znova na blond to by ty vlasy asi nevydržely:-)
Dani a po té blond ti to drželo? Nebo sis tu blond stahovala? Já když jsem si dala na blond jakoukoliv jinou, ne jen oříškovou, ale třeba světle plavou nebo medově zlatou, tak se mi ihned vymyla. Prostě tmavší barva mi nevydržela. Tak jsem odsouzena k tomu být blondýna.
Né že by mi to vadilo, stejně se v té barvě cítím nejlíp, takže já už nic měnit nebudu. ![]()
Jo a makadamový oříšek mi chytl zeleně.
Jsem byla jak Rákosníček. ![]()
gabi.design píše:Daniella82 píše:Dani a po té blond ti to drželo? Nebo sis tu blond stahovala? Já když jsem si dala na blond jakoukoliv jinou, ne jen oříškovou, ale třeba světle plavou nebo medově zlatou, tak se mi ihned vymyla. Prostě tmavší barva mi nevydržela. Tak jsem odsouzena k tomu být blondýna.
Hplky tak ona ta oříšková sluší málo komu
Já jsem byla 12let peroxidblondýna ,nakonec jsem šla na zlatou hnědou.K oříškové to má teda hodně daleko,ale vypadá to ok.Mam dlouhý vlasy a při představě,že bych to měla stahovat znova na blond to by ty vlasy asi nevydržely:-)Né že by mi to vadilo, stejně se v té barvě cítím nejlíp, takže já už nic měnit nebudu.
No na tu blond mi to chytlo perfektně hned napoprvé,žádné fleky,nic.
Je jasný, že se každým mytím ta barva trochu vymývala,ale nebylo to nijak hrozný.Po další přebarvení už se to ani nehnulo,drží krásně.
Akorát se mi ted víc mastí vlasy,jak to neodbarvuju a nejsou tak zničené.
Já mám hnědé oči,takže se v té dohněda cítím rozhodně líp než v té blond i bych řekla, že to vypadá líp.
holky, já mám teda kamarádku kadeřnici, a nevím v jakém stavu jste, ale říkala mi, že málokterá kadeřnice si troufne barvit těhotnou, natož těhotnou blondýnu, že těhotným ty barvy můžou chytit vlivem hormonů jinak …
Já bych se taky nabarvila znova! Já jsem taky přeborník v častém barvení. Z blond na tmavo až černá,pak chci změnu,tak kadeřnice zesvětlí hodí melírek a do měsíce už se barvím na tmavo
. Teď jsem dala na melír zářivě zlatou čokoládu Palette Brilanc (nebo tak nějak) a jsem max. spokojená-krásný odstín světle hnedě s odlesky do měděna
. Jo a i přes mé neustálé barvení mám krásné lesklé vlasy po lopatky. Je dobré používat dobrou kosmetiku (mám balzám=masku z kadeřnictví a ta umí zázraky
).
nulu86 píše:
holky, já mám teda kamarádku kadeřnici, a nevím v jakém stavu jste, ale říkala mi, že málokterá kadeřnice si troufne barvit těhotnou, natož těhotnou blondýnu, že těhotným ty barvy můžou chytit vlivem hormonů jinak …
Na to samé mne upozorňovala moje kadeřnice a to si barvím vlasy na blond, ale musím říct, že mi to chytlo parádně
nulu86 píše:
Jsem kadeřnice s 15letou praxí a tohle se mě nikdy nestalo......
Radit přes mail si netroufám,když nevím jaké jsou vlasy,jaká značka barvy atd.,ale pokud si použila hnědou a vlasy nabarvila,můžeš postup opakovat opětovně a nebát se.Trošku jiné by to bylo při odbarvování,nebo spíš s větším rizikem.
Nejlepší je dojít ke kadeřnici,už jen pro to rovnoměrné nanešení,když měníš barvu odstínu,ale když máš po ruce šikovného manžela,tak to zvládne taky ![]()
Ahoj, tak mě se stalo něco jinýho, koupila jsem si barvu a chytlo mi to zrzavě, tak jsem hned druhý den jela pro jinou, obarvila a v pohodě. Teď si barvím vlasy jen jednou do roka, protože si vždy řeknu, že to necham odrůst, ale pak to stejně nevydržim. Pro častější barvení bych zvolila kadeřníka.
… taky mi oříšek chytl do zelena. A též i „plavá blond“ - na obale byla blondýna, já to měla zelený. kadeřnice se mi smála ![]()
teď jsem ale zkusila zlatou čokoládu… (barvu
) hmm to bylo jiný kafíčkO!
Zlatuska píše: … taky mi oříšek chytl do zelena. A též i „plavá blond“ - na obale byla blondýna, já to měla zelený. kadeřnice se mi smála
teď jsem ale zkusila zlatou čokoládu… (barvu) hmm to bylo jiný kafíčkO!
souhlas
Musím říct,že jsem po dlouhé (hodně dlouhé) době spokojená s barvou svých vlasů!!! Ani světlá ani tmavá-prostě taková přirozená ![]()
No me prave po porodu vlasy dost padaly,az jsme musela jit uplne na kluka,tak mam strach,aby jsem si vlasy ted neznicila kvuli moji blbosti.Jenze u tech barev je nevyhoda,ze se nikdy nevi,jak to chytne,ze ![]()
No ono je sice na krabicce napsane medium blond,ale je to spise hneda a tech par praminku co mi chytly,tak jsou do svetle hneda,vubec ne do blond.Jenze mam strach ze kdyz to nabarvim znova tou hnedou barvou,ze tam kde uz to nabarvene je,tak z te svetle hnede bude medium blond a z te cervene bude svetle hneda.Takze zase zebra
Napadlo me prave hodit to zpet na cerveno,prece jen je cervena barva silnejsi nez medium blond a mela by to prebarvit znovu na cerveno a uz by to melo 100% chytit cela hlava,ne?
![]()
Dany 82 - tak to závidím,že už ses našla s barvou.Já jsem se ted delsi dobu barvila na tmavou cervenou.Sluší mi,ale už je to takove „ohrane“,tak prave chci zmenu ![]()
smutná píše:
Dany 82 - tak to závidím,že už ses našla s barvou.Já jsem se ted delsi dobu barvila na tmavou cervenou.Sluší mi,ale už je to takove „ohrane“,tak prave chci zmenu
Já jsem před tím měla melír,tak mi to chytlo na melírku ještě trošku světleji a zbytek o tón tmavěji.Před porodem si chci ještě jednou nabarvit tou zlatou čokoládou.
Ještě mě napadlo,do červené je krásný světlý melír (taky jsem to mívala a postupně ti to zesvětlá a pak bych hodila tu hnědou ![]()
No já jsem taky chtěla do té červené melírek.Jenže kadeřnici jsem tu měla minulý týden.Ostříhala mě,ale protože neměla s sebou věci na melír,tak už mi ho neudělala.Tak jsem si pak jen nechala nabarvit celou hlavu a takhle to dopadlo.A to jsem jeste rikala,ze tentokrat se barvit sama nebudu,abych nebyla pak jako zebra,kdybych to nedala misto vedle mista ![]()
Taky ti radim nabarvit si vlasy jeste PRED porodem,protoze pak je budes mit hodne znicene a budou ti hooodne padat.Tak to proste po porodu je.Ja jsem s tim sla pul roku po porodu ke kožní,že mi jeste porad STRASNE padaji vlasy a ta rekla ze je to normal i 2 roky po porodu a at se necham ostrihat na kluka,ze to vetsinou pomuze.Tak jsem sla na kluka a fakt to po 2 ostrihanich na kluka pomohlo
![]()