Vodafone a sms o částce nad rámec paušálu

3040
19.2.11 23:35

Vodafone a sms o částce nad rámec paušálu

Ahoj, tak mne zajímá, jestli vám něco takového také přišlo, nebo jestli tím bombardují jen naši rodinu.
Přítelovi i mně končí vyúčtování vždy 15 o půlnoci.
16.2 odpoledne došla přítelovi sms, že tento měsíc provolal 12,–Kč nad rámec paušálu (tzn mms, volání na 841… a jiné, sms a klasické hovory se normálně počítají do paušálu). Volal jen mě jednou a to bylo za ten den vše.
Dnes to přišlo mě, ale provolala jsem 54,– Kč na rámec paušálu. A to jsem volala jen 3× vodafone a 2× eurotel. V paušálu me neustále zbývá protelefonovat cca 300,–Kč.
Volala jsem na operátora 2× 25min a nedovolala se.
Přišla někomu z vás také taková sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
20.2.11 01:21

Jojo,přišlo to mě i manželovi a nejlepší je,že to přijde klidně o půlnoci 8-o.
Zavolej si na Vodafon a všechno si zjisti o tom převolání,protože manželovi přišla dost nesmyslná částka,která po sečtení ani nesouhlasila,nakonec jsme se dozvěděli,že mění nějaký systém a mají v tom trochu hokej. :roll: Ale lepší zavolat,než aby ti přišel účet na zaplacení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.2.11 01:30

Zavolej si na Vodafon a všechno si zjisti o tom převolání,protože manželovi přišla dost nesmyslná částka,která po sečtení ani nesouhlasila,nakonec jsme se dozvěděli,že mění nějaký systém a mají v tom trochu hokej. :roll: Ale lepší zavolat,než aby ti přišel účet na zaplacení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.2.11 01:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.11 09:03

Včera mi přišla sms a poprvé nějaká divná, ale což, na internetu v samoobssluze to bylo (snad) správně. Co mě ale točí daleko víc, že mi včera večer došla sms, že mám zaplatit xxx korun a splatnost je do 22.2. :pocitac: Zúčt. období mám vždy 4.2… dali si fakt na čas. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
20.2.11 09:19

mě přišlo jen že mám provolaných 50% z celkové ástky flexistropu nebo jak tomu říkaj … ale my máme 2 tel.č. conám jako počítaj společně a paušál vysokej.

Můžu se přidat z dotazem?? Mám vysokej paušál, měs. za 1000,– bo jsem ho předtím potřebovala. Teď ho potřebuju snížit, ale ať koukám jak koukám, nenašla jsem klasický paušál kromě 50odepiš a pak ten co si můžu sama postavit, což ve výsledné částce by mi hodilo taky dost peněz a oproti tomu co mám s mi to zdá hodně nevýhodný … (teď mám nějakých 5hod. volání za 1000,–, ostatní jsem spočetla třeba na 700,– a nic moc v tom …) … nevíte jak se v tom mám vyznat??

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
20.2.11 10:58

andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten nový :wink:

• Citovat
  • Upravit
14210
20.2.11 11:25

manzel ma jeste puvodni tarif dohoda s oskarem a kazdou chvili ho nahaneji jestli si to nechce zmenit, ma totiz 5 hodin volnych a sms za 0,50 a pausal cca 500,– :lol: no samozrejme ze to zmenit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.2.11 12:03

my máme s manžou taky původní tarify od oskara, ale sms nám nechodí, nemáme ani nastavené stropy … takže máme občas provolané až 3× tolik než je tarif :oops:

chodí nám pouze vyúčtovací sms 17.v měs.

• Citovat
  • Upravit
andela
20.2.11 12:33
mamčababča píše:
andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten nový :wink:

aha, takže oni už nemají vůbec klasický tarify jo?? :roll: Sakryš to je blbý, bo ta 1000,– je moc peněz, potřebuju levnější. zas ale dát 800 za pár minut volných je dost … tak nevim :roll:

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
20.2.11 12:45
andela píše:
mamčababča píše:
andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten nový :wink:
aha, takže oni už nemají vůbec klasický tarify jo?? :roll: Sakryš to je blbý, bo ta 1000,– je moc peněz, potřebuju levnější. zas ale dát 800 za pár minut volných je dost … tak nevim :roll:

já myslím, že to tak mají všichni operátoři, jakmile vydají nové tarify, tak ty předešlé nechají jen těm, co je už mají, výhodnější je si převést tarif na netu v eshopu, mrkni sem http://eshop.vodafone.cz/tariff.htm?…

• Citovat
  • Upravit
14106
20.2.11 19:50

Oni teď dost předělávali samoobsluhu a nejspíš bůhvícoještě, tak asi krásně blbnou.

pomeranco: Taky mám vyúčtování 4. dne v měsíci a zatím nepřišlo nic. :-) Je teda fakt, že jsem si, to zaplatila, ale kdybych byla můra a čekala, až přijde smska, tak bych se nedočkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
20.2.11 20:49

Tak jsem se tam odpoledne konečně dovolala. Prý si toho vůbec nemám všímat, jelikož předělávají systém a všechno blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.11 22:25
Flyingfrog píše:
Oni teď dost předělávali samoobsluhu a nejspíš bůhvícoještě, tak asi krásně blbnou.pomeranco: Taky mám vyúčtování 4. dne v měsíci a zatím nepřišlo nic. :-) Je teda fakt, že jsem si, to zaplatila, ale kdybych byla můra a čekala, až přijde smska, tak bych se nedočkala.

Já na to zaprvé zapomněla a zadruhé jsem doufala, že budu mít míň jak 120… no ještě že to přišlo aspoň tak pozdě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.2.11 22:26
lemaz píše:
Tak jsem se tam odpoledne konečně dovolala. Prý si toho vůbec nemám všímat, jelikož předělávají systém a všechno blbne.
:palec: Ušetřilas mi volání :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie