Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak mne zajímá, jestli vám něco takového také přišlo, nebo jestli tím bombardují jen naši rodinu.
Přítelovi i mně končí vyúčtování vždy 15 o půlnoci.
16.2 odpoledne došla přítelovi sms, že tento měsíc provolal 12,–Kč nad rámec paušálu (tzn mms, volání na 841… a jiné, sms a klasické hovory se normálně počítají do paušálu). Volal jen mě jednou a to bylo za ten den vše.
Dnes to přišlo mě, ale provolala jsem 54,– Kč na rámec paušálu. A to jsem volala jen 3× vodafone a 2× eurotel. V paušálu me neustále zbývá protelefonovat cca 300,–Kč.
Volala jsem na operátora 2× 25min a nedovolala se.
Přišla někomu z vás také taková sms?
Jojo,přišlo to mě i manželovi a nejlepší je,že to přijde klidně o půlnoci
.
Zavolej si na Vodafon a všechno si zjisti o tom převolání,protože manželovi přišla dost nesmyslná částka,která po sečtení ani nesouhlasila,nakonec jsme se dozvěděli,že mění nějaký systém a mají v tom trochu hokej.
Ale lepší zavolat,než aby ti přišel účet na zaplacení. ![]()
.
Zavolej si na Vodafon a všechno si zjisti o tom převolání,protože manželovi přišla dost nesmyslná částka,která po sečtení ani nesouhlasila,nakonec jsme se dozvěděli,že mění nějaký systém a mají v tom trochu hokej.
.
Včera mi přišla sms a poprvé nějaká divná, ale což, na internetu v samoobssluze to bylo (snad) správně. Co mě ale točí daleko víc, že mi včera večer došla sms, že mám zaplatit xxx korun a splatnost je do 22.2.
Zúčt. období mám vždy 4.2… dali si fakt na čas. ![]()
mě přišlo jen že mám provolaných 50% z celkové ástky flexistropu nebo jak tomu říkaj … ale my máme 2 tel.č. conám jako počítaj společně a paušál vysokej.
Můžu se přidat z dotazem?? Mám vysokej paušál, měs. za 1000,– bo jsem ho předtím potřebovala. Teď ho potřebuju snížit, ale ať koukám jak koukám, nenašla jsem klasický paušál kromě 50odepiš a pak ten co si můžu sama postavit, což ve výsledné částce by mi hodilo taky dost peněz a oproti tomu co mám s mi to zdá hodně nevýhodný … (teď mám nějakých 5hod. volání za 1000,–, ostatní jsem spočetla třeba na 700,– a nic moc v tom …) … nevíte jak se v tom mám vyznat??
andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten nový ![]()
manzel ma jeste puvodni tarif dohoda s oskarem a kazdou chvili ho nahaneji jestli si to nechce zmenit, ma totiz 5 hodin volnych a sms za 0,50 a pausal cca 500,–
no samozrejme ze to zmenit nechce
my máme s manžou taky původní tarify od oskara, ale sms nám nechodí, nemáme ani nastavené stropy … takže máme občas provolané až 3× tolik než je tarif ![]()
chodí nám pouze vyúčtovací sms 17.v měs.
mamčababča píše:
andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten nový
aha, takže oni už nemají vůbec klasický tarify jo??
Sakryš to je blbý, bo ta 1000,– je moc peněz, potřebuju levnější. zas ale dát 800 za pár minut volných je dost … tak nevim ![]()
andela píše:mamčababča píše:aha, takže oni už nemají vůbec klasický tarify jo??
andela žádný starý tarif ti Vodafone nedá, můžeš si buď nechat, co máš nebo sestavit ten novýSakryš to je blbý, bo ta 1000,– je moc peněz, potřebuju levnější. zas ale dát 800 za pár minut volných je dost … tak nevim
já myslím, že to tak mají všichni operátoři, jakmile vydají nové tarify, tak ty předešlé nechají jen těm, co je už mají, výhodnější je si převést tarif na netu v eshopu, mrkni sem http://eshop.vodafone.cz/tariff.htm?…
Oni teď dost předělávali samoobsluhu a nejspíš bůhvícoještě, tak asi krásně blbnou.
pomeranco: Taky mám vyúčtování 4. dne v měsíci a zatím nepřišlo nic.
Je teda fakt, že jsem si, to zaplatila, ale kdybych byla můra a čekala, až přijde smska, tak bych se nedočkala.
Tak jsem se tam odpoledne konečně dovolala. Prý si toho vůbec nemám všímat, jelikož předělávají systém a všechno blbne.
Flyingfrog píše:
Oni teď dost předělávali samoobsluhu a nejspíš bůhvícoještě, tak asi krásně blbnou.pomeranco: Taky mám vyúčtování 4. dne v měsíci a zatím nepřišlo nic.Je teda fakt, že jsem si, to zaplatila, ale kdybych byla můra a čekala, až přijde smska, tak bych se nedočkala.
Já na to zaprvé zapomněla a zadruhé jsem doufala, že budu mít míň jak 120… no ještě že to přišlo aspoň tak pozdě… ![]()
lemaz píše:
Tak jsem se tam odpoledne konečně dovolala. Prý si toho vůbec nemám všímat, jelikož předělávají systém a všechno blbne.