Časté kojení u 3tydenního prcka..

446
9.2.14 21:21

časté kojení u 3tydenního prcka..

Ahoj mam 3tydenni dcerku a dnes nam strasne place hlady, stale hleda prso a pije pul hodiny a po pul hodine to tu je na novo sileny plac a hledani.. normalne nam do dneska pila max 15 minutek.. a krasne pribira na vaze ale dnes najednou pije dele jak pul hodiny na 20 minutek usne a opet chce mlicko.. neni neco v neporadku??? :( mam ji davat pit po te pul hodine stale dal?? dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
9.2.14 21:24

Nejspis ma spurt. Ted bude par dni jen prso a zas prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157

Nejspíš má růstový spurt, je to období, kdy dítě najednou potřebuje víc mlíčka a prsa nemají dostatek. Přikládej častěji, pár dní to bude trvat, ale srovná se. Nám to trvalo asi 4 dny, taky kolem toho třetího týdne a pak se to opakovalo ve třech měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653

Dáváš pít z obou prsou? A pije, nebo spíš dudlá? Podle mě spurt, měli jsme to samé, ale po hodině, přikládala jsem, jak chtěl. Jediná rada, vydržet :think:

Příspěvek upraven 09.02.14 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

Ahoj, vypada to na rustovy spurt, coz odpovida veku. Davej, ja ksi zada, za 2-3 dny se ti upravi laktace primerene jeji potrebam. Drzim palce, at to zvladnete obe v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.2.14 21:25

@telezska já jsem hodně kojila prostě to bylo první při pláči pokud to nepohlo tak to bylo bříško a později zoubky, malá má asi růstový spurt mělo by se to za pár dní upravit :) neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.2.14 21:25

To bude nejspíš růstový spurt…vydrž to, do týdne by měl být klid :hug: U nás spurty trvaly 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.2.14 21:30

Spurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.2.14 21:34

Chvili pije a chvili jen dumla atd a stale dokola.. pak na prsu usne a kdyz ji ho vezmu do minuty rev jak blazen.. :( ja uz padam uplne na hubu(pardon ze to tak reknu).. ale od vcera jsem nesaala a dnesni noc to bude asi to same.. to se neda snad vydrzet 3 dny nebo jak dlouho bez spanku.. :( kdyz me spi mala max 20 minut.. jak jste to zvladali vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.2.14 21:36

@telezska a má dudlík??
Jinak pokud jen dumlá, to se snaž odbourat. Ano, ať pije, jak často chce…já takhle prokojila celé šestinedělí…ale jen dumlat nesměl - ale podařilo se mi ho naučit na dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.2.14 21:42

Dudlik ma.. chvili ho dumla a pak vyplivne a nastane rev..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.2.14 21:48
@telezska píše:
Chvili pije a chvili jen dumla atd a stale dokola.. pak na prsu usne a kdyz ji ho vezmu do minuty rev jak blazen.. :( ja uz padam uplne na hubu(pardon ze to tak reknu).. ale od vcera jsem nesaala a dnesni noc to bude asi to same.. to se neda snad vydrzet 3 dny nebo jak dlouho bez spanku.. :( kdyz me spi mala max 20 minut.. jak jste to zvladali vy??

Hrozne. Celkem nerada na to vzpominam. 4 dny bez spanku a jen rev a koza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
9.2.14 21:53

V tomhle věku jsem nedělala nic jiného, než ležela doma ‚nahatá‘ a kojila, takže kliiid, asi to bude spurt ;) často se mi stalo, že jsem usnula a probralo mě až ‚děsivě‘, že mi spadl na zem-samozřejmě nespadl, ležel a cumlal spokojeně vedle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
9.2.14 22:11

Taky jsem kojila tak často. Když uvidíš, že začne jen dumlat, tak jí ho zkus vzít. Buď bude spát dál a když se probere, tak jí nabídni znovu, jestli se napije. Když ne a chce spát tak do kočárku nebo zkusit pohoupat, do postýlky.

Mně se osvědčilo prostě s ní zalézt do postele a kojit, spát s ní. Ale pozor, my to tak máme i teď, takže záleží, jakou cestou se chceš vydat.

Můžeš jí taky zkusit nabídnout obě prsa. Za pár dní se to srovná - někdo to á týden, někdo 2-3 dny.

• Citovat
  • Upravit
6842
9.2.14 22:12

Růstový spurt jak vyšitý :roll:
Vydrž a koj a koj a koj a vydrž :hug:
Přežít se to dá, od toho jsi v 6-nedělí a máš tomu odpovídající hormony, já to přežila s dvojčaty :roll:

Růstový spurt se objevuje ve 3. a 6. týdnu a pak ve 3. a 6. měsíci, vždy je to jen na pár dnů (2-5 dnů), důležité je vydržet a kojit (neuchylovat se k UM, růstový spurt není ani neznamená nedostatek MM).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová