Časté močení bez bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.11.18 14:28

Ahoj já to mám skoro furt ale jsme těhotná . Pokud vím tak jsem to měla někdy i před tehotenstvim stačilo mi když jsem byla chvíli ve chladu nebo neměla ponožky a měla studené nohy a bylo to klidně 15× za den . Tak nohy do tepla , a čaj na močové cesty :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
14.11.18 14:43

Taky chodím častěji přes 20 let, teď poslední týden, to bylo daleko horší, z toalety jsem šla s pocitem nedomočení, taky žádné pálení, řezání, akorát ke konci domočení, takový cukání, dost nepříjemný, týden jsem to nechala. Nakonec je z toho pořádná infekce, leukocyty v moči na tři křížky plus bakterie, beru druhé ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.11.18 14:43

@katerinaaff pokud je močení takhle časté a není to v těhotenství, tak to určitě stojí za pozornost. Šla bych k praktikovi, pokud nemáš svého urologa. Udělá nějaký rozbor moči atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 15:04
@Prtulak píše:
@katerinaaff pokud je močení takhle časté a není to v těhotenství, tak to určitě stojí za pozornost. Šla bych k praktikovi, pokud nemáš svého urologa. Udělá nějaký rozbor moči atd.

Ja ted mam problem ze prave praktickeho lekare aktualne nemam. Uz jsem byla na vystupni prohlidce u detske lekarky a jeste jsem nestihla si poradne zaridit lekare pro dospele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 15:06
@Luska píše:
Taky chodím častěji přes 20 let, teď poslední týden, to bylo daleko horší, z toalety jsem šla s pocitem nedomočení, taky žádné pálení, řezání, akorát ke konci domočení, takový cukání, dost nepříjemný, týden jsem to nechala. Nakonec je z toho pořádná infekce, leukocyty v moči na tři křížky plus bakterie, beru druhé ATB.

Jejda, to zni hodne neprijemne. :( Snad se z toho dostanete co nejdriv a ja ted doufam ze v moji situaci to tak strasne nabude, ale urcite si co nejrychleji zaridim doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 15:06
@Anonymní píše:
Ahoj já to mám skoro furt ale jsme těhotná . Pokud vím tak jsem to měla někdy i před tehotenstvim stačilo mi když jsem byla chvíli ve chladu nebo neměla ponožky a měla studené nohy a bylo to klidně 15× za den . Tak nohy do tepla , a čaj na močové cesty :kytka:

Dekuju moc za tip! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.18 15:07

Pokud je to pár dní, tak bych šla k praktikovi. Před x-lety jsem měla něco podobné, bez zánětu, dostala jsem nějaké léky a bylo fajn.
Močím často co si pamatuji (tj.od dětství), posledních deset let jsem na tom hůř a hůř (chodím asi 20× za 24 hodin), dle praktika to nebylo nic na řešení, letos už jsem na tom byla hrozně, zašla jsem na urologii, problém našli a řeší se.

• Citovat
  • Upravit
67
14.11.18 15:08

@katerinaaff Hele asi bych jela do nemocnice na urologii byla jsem též parkrat hlavu ti neutrhnou . A mě bylo ještě řečeno že je dobře že jsem jela rovnou do nemocnice protože mladá holka určitě bude chtít děti atd.. takže klidně tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.11.18 20:16

@katerinaaff tak si najdi rovnou urologa, nevim odkud jsi, v Praze bych ti jednoho dobrého mohla doporučit. Jen je problém, že na většině pracovištích mají dlouhé (několikatydenni) objednací lhůty. Ono jde o to, že to nemusí být urologického původu.. Může to být projev jiné interní nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.12.18 09:11

Tak já jsem třeba začala i hodně před spaním lítat na záchod. Musela jsem se jít vždy „dovyčůrat“ a pak jsem teprve usnula. V minulosti jsem trpěla na záněty močáku i 3× do roka. Našli mi zúženou močovou trubici a podstoupila jsem před 6 dny uretrotomii - protětí zúženého místa močové trubice. Zatím to ale není moc lepší to čůrání… :think:
Určitě bych si zašla k urologovi být Vámi ;)
Ale jak tu někteří píší, já mám naopak pocit, že mě vždycky hlavu trhají když někam jdu :roll: I kamarádky mají často zkušenosti s tím, že je jeden doktor pomalu pošle domů s tím, že co tam lezou, a druhý je hned žene na pořádné vyšetření a diví se, proč nepřišli dřív… Je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí