Časté močení - nervy?

Anonymní
11.4.23 16:07

Časté močení - nervy?

Ahoj, prosím o radu a konzultaci…
Připadám si na palici… minulý týden jsem se vzbudila a šla jsem asi 5× za sebou během asi 2 hodin na malou. Je pravda, že večer jsem vypila cca 1,5l vody. Každopádně jsem si raději zašla na rozbor moči, vím co to je když se rozjedou močové cesty. Vše bylo v pořádku. Od té doby špatně usínám a budim se, bojím se aby se mi nechtělo na WC a treba jsem se ne po…strašně se pozoruju, hlídám si vodu, kdy jdu na WC. Vzala jsem si to strašně do hlavy :( je možné, že jsem si to takhle vzala do hlavy? Celkové bývám klidná, ale jak jde o zdraví, tak plaším. Taky se vám to někdy stalo? Teď od 12 jsem měla kafe, půl litru vody a čaj. A půjdu už po treti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8446
11.4.23 16:12

Nesleduj se, už ti to fakt leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
11.4.23 16:13
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu a konzultaci…
Připadám si na palici… minulý týden jsem se vzbudila a šla jsem asi 5× za sebou během asi 2 hodin na malou. Je pravda, že večer jsem vypila cca 1,5l vody. Každopádně jsem si raději zašla na rozbor moči, vím co to je když se rozjedou močové cesty. Vše bylo v pořádku. Od té doby špatně usínám a budim se, bojím se aby se mi nechtělo na WC a treba jsem se ne po…strašně se pozoruju, hlídám si vodu, kdy jdu na WC. Vzala jsem si to strašně do hlavy :( je možné, že jsem si to takhle vzala do hlavy? Celkové bývám klidná, ale jak jde o zdraví, tak plaším. Taky se vám to někdy stalo? Teď od 12 jsem měla kafe, půl litru vody a čaj. A půjdu už po treti :nevim:

byla jsem za tu dobu nejmín 4×, přestan se sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 16:28

@vokishka díky :) na tohle jsem šílená… dokážu sama sebe totálně odrovnat. 😞

• Citovat
  • Upravit
11433
11.4.23 16:37

Mám to taky, když jsem ve stresu, močím často. Častou čůrbu mi zhoršuje i pocit chladu. Ovšem na koncertu Scorpions jsem vydržel nečůrat 8 hodin. Je to hodně v hlavě.

Močůvkář z Vysočiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast