Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu a konzultaci…
Připadám si na palici… minulý týden jsem se vzbudila a šla jsem asi 5× za sebou během asi 2 hodin na malou. Je pravda, že večer jsem vypila cca 1,5l vody. Každopádně jsem si raději zašla na rozbor moči, vím co to je když se rozjedou močové cesty. Vše bylo v pořádku. Od té doby špatně usínám a budim se, bojím se aby se mi nechtělo na WC a treba jsem se ne po…strašně se pozoruju, hlídám si vodu, kdy jdu na WC. Vzala jsem si to strašně do hlavyje možné, že jsem si to takhle vzala do hlavy? Celkové bývám klidná, ale jak jde o zdraví, tak plaším. Taky se vám to někdy stalo? Teď od 12 jsem měla kafe, půl litru vody a čaj. A půjdu už po treti
byla jsem za tu dobu nejmín 4×, přestan se sledovat
@vokishka díky
na tohle jsem šílená… dokážu sama sebe totálně odrovnat. 😞
Mám to taky, když jsem ve stresu, močím často. Častou čůrbu mi zhoršuje i pocit chladu. Ovšem na koncertu Scorpions jsem vydržel nečůrat 8 hodin. Je to hodně v hlavě.
Močůvkář z Vysočiny.
Ahoj, prosím o radu a konzultaci…
je možné, že jsem si to takhle vzala do hlavy? Celkové bývám klidná, ale jak jde o zdraví, tak plaším. Taky se vám to někdy stalo? Teď od 12 jsem měla kafe, půl litru vody a čaj. A půjdu už po treti 
Připadám si na palici… minulý týden jsem se vzbudila a šla jsem asi 5× za sebou během asi 2 hodin na malou. Je pravda, že večer jsem vypila cca 1,5l vody. Každopádně jsem si raději zašla na rozbor moči, vím co to je když se rozjedou močové cesty. Vše bylo v pořádku. Od té doby špatně usínám a budim se, bojím se aby se mi nechtělo na WC a treba jsem se ne po…strašně se pozoruju, hlídám si vodu, kdy jdu na WC. Vzala jsem si to strašně do hlavy