Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj..vůbec nic nečti, každé pichnuti je rakovina. Vím, lehko se to řekne a dělám to taky. Bolest kosti, svalu, kloubů souvisí s úzkosti co nejvíce. Mě třeba bolí koleno a už i druhé a bavila jsem se se známou a její kamarád měl rakovinu kosti a začalo to bolesti kolene q já v nervach…takže věř že to nic nebude, namaž si rameno, trošku protahni, jestli máš někoho kdo umí tejpovat tak to a bude to dobre
. Jestli chceš tak klidně můžeš napsat a můžeme si popsat..
P. S. psychologa jsem ještě taky nevyhledala a přemýšlím nad tím už fakt dlouho ale vždycky mi pomůže si s někým popovídat.
Google je na tyhle věci fakt zlo - prakticky u každého příznaku něčeho najdeš, že je to rakovina nebo jiná smrtelná nemoc.
Psycholog by ti mohl v tomto pomoci ![]()
@Anonymní píše:
Achjo vím že diskuze ohledně vyhledání každého píchnutí a následném strachu z rakoviny, tu jsou. Nemusím popisovat kolik už jsem toho za poslední dobu vyčetla, poslední dobou se to sešlo moc. Čekám na MR, byla jsem na kožním, Mudr mě poslal na kardio atd. Bez jakékoliv diagnózy jsem četla Google pořád dokola..
Před pár dny mě po ránu začalo bolet rameno, při určitém pohybu nebo poloze je někdy ok, nejvíc vystřeluje bolest při nádechu a tlačení s prominutím má WC.. někdy v něm pulzuje, chtěla jsem jen nástřel co by to mohlo být q samozřejmě co mi to našlo. Zrádná rakovina kosti. Už mě to fakt unavuje a k dalšímu Dr už se stydím. O psychologovi přemýšlím, zatím si myslím že je to tím že jsem déle sama a už potebuji asi oporu.. díky za dočtení sem..
O psychologovi nepřemýšlejte a objednejte se co nejdřív.
Achjo vím že diskuze ohledně vyhledání každého píchnutí a následném strachu z rakoviny, tu jsou. Nemusím popisovat kolik už jsem toho za poslední dobu vyčetla, poslední dobou se to sešlo moc. Čekám na MR, byla jsem na kožním, Mudr mě poslal na kardio atd. Bez jakékoliv diagnózy jsem četla Google pořád dokola..
Před pár dny mě po ránu začalo bolet rameno, při určitém pohybu nebo poloze je někdy ok, nejvíc vystřeluje bolest při nádechu a tlačení s prominutím má WC.. někdy v něm pulzuje, chtěla jsem jen nástřel co by to mohlo být q samozřejmě co mi to našlo. Zrádná rakovina kosti. Už mě to fakt unavuje a k dalšímu Dr už se stydím. O psychologovi přemýšlím, zatím si myslím že je to tím že jsem déle sama a už potebuji asi oporu.. díky za dočtení sem..