Co mě tam může bolet?

Anonymní
10.4.23 19:14

Co me tam může bolet?

Ahoj holky,

byla jsem ve ctvrtek na vrtani zubu dole sestky, vsechno probehlo v klidku…kaz byl malickej…ale ted cumim na tv a citim v tech místech co ukazuju, ze me neco boli…a mam tam takovou kulicku cca do 1cm a boli jak prase kdyz zmacku…myslite, ze je to jen od toho vrtani nebo ze musim znova k zubari🙈ostatni zuby mam dobry, nikde nic natekleho nemam🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2685
10.4.23 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky,byla jsem ve ctvrtek na vrtani zubu dole sestky, vsechno probehlo v klidku…kaz byl malickej…ale ted cumim na tv a citim v tech místech co ukazuju, ze me neco boli…a mam tam takovou kulicku cca do 1cm a boli jak prase kdyz zmacku…myslite, ze je to jen od toho vrtani nebo ze musim znova k zubari🙈ostatni zuby mam dobry, nikde nic natekleho nemam🙈

To by mohl být akutní zánět nebo absces. Rozhodně by tě měl vidět znovu zubař, možná se to bude muset otevřít a vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 19:38

@Sunlight515 to jsem uplne slyset nechtela…me nebolela ta sestka ani s tim mini kazem…sla jsem tam jen abych to mela spraveny, bylo to za 15minut hotovy i bez injekce na bolest…nemuze to byt jen uzlina od toho jak mi to vrtal?🙈

• Citovat
  • Upravit
Alinois
10.4.23 20:36

Podlé té fotky mi ale přijde že to je místo kde jsou horní zuby. Zánět zubu se vyznacuje tím že ten zub je citlivý na studený i teplý a reaguje na dotek, absces nebo vacek od zubu je vevnitř v ústech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.23 20:49

@Alinois ne zub vubec neboli…hlavne mi delal zub dole tohle je jakoby za celisti a teda na dotek citim malickou kulicku typuju fakt tu uzlinku asi, mela jsem to i na krku parkrat…tak snad to do par dni odezni a nerozjede se nic🙈 na dotek tk teda ale boli dost!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.23 20:52

Ted premejsli ja nad tim mam na fotce to videt neni dva obrovsky bedary ale fakt velky, takovy ty hnusny podkozni🙈nikdy jsme snad takovy nemela😃 🙈jsiu na spanku…jestli ta uzlina neni od nich🙈

• Citovat
  • Upravit
Alinois
10.4.23 21:09
@Anonymní píše:
Ted premejsli ja nad tim mam na fotce to videt neni dva obrovsky bedary ale fakt velky, takovy ty hnusny podkozni🙈nikdy jsme snad takovy nemela😃 🙈jsiu na spanku…jestli ta uzlina neni od nich🙈

Anebo je to taky uhrik takový ten pod kůží co se ti teprve vyloupne, to jsem měla už mockrát. Treba jednou na bradě a byl to mega cucek :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.23 21:11

@Alinois tohle se lehce hybe pod prstem…to bude asi uzlinka z tech bedaru🙈mam je uz tyden a proste cekam co z toho bude protoze to jsou ty co se nedaji mackat jen udelaji mega hroudu😃 a akne je zanet takze určitě od toho…

• Citovat
  • Upravit
11.4.23 20:07
@Alinois píše:
Anebo je to taky uhrik takový ten pod kůží co se ti teprve vyloupne, to jsem měla už mockrát. Treba jednou na bradě a byl to mega cucek :P

To se mi taky stalo, po intenzivním zkoumání jsem usoudila, že je to komár. Že nebyl, jsem zjistila až poté, co během dne v práci dozrál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí