Jak jste zatočili s hemeroidem?

Anonymní
10.4.23 16:45

jak jste zatočili s hemeroidem?

Ahoj, měl někdo hemeroid roky a řešil nějak odstranění? jde to nějak přes praktického lékaře nebo přes koho? mám hemeroid nebo výrustek, už roky a po porodu se to ještě zhoršilo, je to takové citlivé téma pro mě a nenašla jsem odvahu s tím někam zajít :D.. nemizí mi nic, občas bolí ale vyjímečně..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
10.4.23 17:07

Objednej se na proktologii primo

• Citovat
  • Upravit
Birds
10.4.23 18:30

Určitě můžeš říct praktikovi, ten ti někoho doporučí, nebo se objednat rovnou na proktologii (žádanka snad ani není třeba). VŮBEC to není zvláštní téma nebo něco super citlivého, to máš jen takový pocit. Stud absolutně není na místě. Proktologové to řeší denně, hemoroidy studovali x let a vystrčený zadek je pro ně výzva k práci 😁 😁, stejně jako urologové, gynekologové… tak proč se stydět tady?

Úplně zbytečně si necháš výrůstkem otravovat život, už jsi to mohla mít dávno za sebou :wink: Není to o odvaze. Je to o tom tam hned zítra zavolat, objednat se a za pár dnů/týdnů to bude vyřešené :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.23 18:49

@Birds a praktik mi nemůže napsat žádanku na chirurgii? a jinak byl někdo na odstranění? jak moc to bolí nebo probíhá, co potom očekávat? ví někdo?

jinak je pravda, že třeba gayové nebo ti co mají rádi anál sex tak mají problémy víc s hemeroidy nebo rakovinou? :D.. už pár let se odvažuji přesvědčit k experimentu - jsem teda ženská jen pro info :D.

• Citovat
  • Upravit
10.4.23 18:52

Pokud nekrvácí, nic se neděje. Až se ale zhorší a bude krev v každé stolici, bude to problém. Já mám zkušenost, že nejlepší a nejméně bolestné je zůžení žil elektrikou. Je to sice trapné, ale stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 20:30

Tak pokud je v klidu, nechala bych ho být. Důležité je předcházet zácpě, která hemoroidy zhoršuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex