Časté záněty močových cest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JanaStast
30.7.20 21:58

@Hrozina
Noo zkusím nejdříve vysadit antikoncepci. Od té doby co jí mám tak trpím..
A ve 20 mit během roka 10× atb :zed:

• Citovat
  • Upravit
36641
30.7.20 22:22

Někdy pomůže dát tři lžičky jedlé sody do půl litru vody, rozmíchat a vypít to. Je to teda hnusný, ale často to pomůže - principem je, že to srazí kyselost na lehkou zásaditost a jednak to pak tolik nepálí a druhak to některé brebery nerady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.7.20 22:36

@JanaStast
Taky mě to trápí v teplém období. U mě teda to dělají kvasinky. Pomáhá hodně, hodně pít, vynechat alkohol, nejhorší je pro mě víno, nejíst a nepít nic sladkého a kyselého, zobat brusinky (Uroval akut plus D- manosa) a probiotika. Nenosit těsné oblečení. Často se mýt, přes den používat vlhčené ubrousky s kyselinou mléčnou. Žehlit ručníky a kalhotky. Když jsem mívala klasické záněty močáku z bakterií, pomohla mi dilatace močové trubice. Nic příjemného, ale pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.20 08:49

Jedna antibiotika za druhými

Ahoj holky,
prosím nemá někdo zkušenost? Vždy doberu cílená antibiotika (v moči E.coli a E. feacalis) a za 2 dny opět šílené pálení a řezání znovu. Cystoskopii dělali, přírodní léčba vyzkoušena (lichořeřišnice, blokurima), ale stejně se to pak zase rozjede. Už jsem zoufalá, nechci brát tolik antibiotik a kvalita života s těmi záněty taky nic moc… :,(
Prosím anonym kvůli zdravotnímu stavu

• Citovat
  • Upravit
4071
21.11.20 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
prosím nemá někdo zkušenost? Vždy doberu cílená antibiotika (v moči E.coli a E. feacalis) a za 2 dny opět šílené pálení a řezání znovu. Cystoskopii dělali, přírodní léčba vyzkoušena (lichořeřišnice, blokurima), ale stejně se to pak zase rozjede. Už jsem zoufalá, nechci brát tolik antibiotik a kvalita života s těmi záněty taky nic moc… :,(
Prosím anonym kvůli zdravotnímu stavu

Imunologie - autovakcína a ATB dlouhodobě např. Furolin aspon 2 mesíce jeden prášek na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.11.20 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

dělali ti kultivace i na ureoplazmata a chlamydie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.11.20 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Ano znam, nakonec jsem byla po peripetiich nucena prejit na soukromou, castecne placenou urolgii. Lecba Triprim male davky 2 mesice (Furolin nesnáším, ten mi byl nabizen jako prvni volba).Ke konci na stridacku s Blokurimou, pak prechod jen na Blokurimu. Zadne dzusy, koreni, kysele apod. Blokurimu mam pred spanim druhy rok dodnes. Pomalu se to uklidnilo, i kdyz klidnici faze trvala tak 3/4 roku, ale to uz bylo bez nalezu.
Pak jsou pry jeste dalsi moznosti, tusim ze vyplach kyselinou hyaluronovou, mozna se pletu v nazvu…udela to v mec hyri ochranny film.
A udelat kultivace, jak pise Ou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.11.20 12:11

Ja trpim na zanety mocaku dost casto, i 6× do mesice :zed: Mela jsem to vzdy po sexu, takze nejlepsi po tom je jit na malou nebo hned do sprchy :palec: ale i to mi nekdy nepomohlo. Mela jsem antibiotika tak 2× do mesice a to je dryl pro telo. Rekla jsem si ze to zkusim vyresit sama.
Ted jsem vysadila antikoncepci, pred 2 mesici, beru ted mesic urovaxom a zatim parada :) Obcas si nakapu do caje lichorerisnici, kdyz citim ze by to zase mohlo dojit a pomaha mi to.
Urcite zkus vysadit antikoncepci a zkus i ten urovaxom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí