Často se budí...

189
9.5.07 16:54

Často se budí...

Ahojte holky,
mám skoro 11 měsíční dceru. Diskusí o tom, jak uspávat dítě jsem přečetla spoustu, ale s tím my problém naštěstí nemáme. Moje malá je velmi a le opravdu velmi aktivní dítě, takže stačí pár minut posedět u postýlky, podrřet za ručky a je půlnoc. Problém nastává o něco později, protože se často budí. Někdy stačí dát vypadený dudlíček, jindy musím posedět. V noci jsem bohužel líná, nebo spíš pekelně unavená z celodenní honičky, že putuje ke mě do postele. Kolem 4. se začíná příšerně vrtět a jakoby vzbouzet, takže s ní bojuju, aby spala apsoň do 6. A taky často v noci dost prdí. Nevím, jak to vyřešit. Jestli ji dát do svého pokoje, nebo čekat, že třeba někdy bude spinkat… Za 4 měsíce budeme mít další mimčo a ty noci mě docela děsí… Máte některá zkušenost? Plakat bych ji v postýlce nenechala, na to nemám srdce.
Díky za každou odpověď
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
9.5.07 17:13

Ahoj Hani,

to jak kdybys popisovala našeho Jáju. Chodí spát kolem půl 8. Někdy spí docela pěkně ale více méňě je do půlnoci aspoň 3 krát vzhůru, a po půlnoci putuje ke mě do postele, protože na to nemám abych seděla jakou dobu u postýlky a čekala až usne :roll: . i když teď dva dny spal až do rána v postýlce a stěhoval se ke mě už za světla (kolik bylo nevím) ale vysondovala jsem, že když spí odpol dýl, třeba že jde v 13 hod a spí aspoň do půl 3 - 3 hod., tak pak spí líp i v noci. Prostě čím víc je unavenej odpol a na večer než jde spát, tím víc se budí. Včera usnul odpol až ve 4 a spal do 6, večer šel před 10 do postýlky a spal do rána bez buzení 8O a až ráno se ke mě stěhoval. Taky mu místo čaje dávám jen vodu, a vypadá že se i míň budí kvůli flašce. No víc ti neporadím …
Mě ani nevadí že se vzbudí, dám dudla a zas spí, ale strašně mě drtilo, když jsem tam musela zůstat a čekat že zas usne, bo jak zaslechl že jdu pryč tak spustil … trvalo to asi měsíc a doufám že už se to nevrátí … a večerní usínání .. jé je, jak jsem hrdě hlásila že zaspívám popřeju dobrou noc a jdu pryč a on sám usne .. teď mu tam musím zůstat dokud neusne :roll:

• Citovat
  • Upravit
9867
9.5.07 17:33

Ahoj, přesunula jsem diskusi do Když děti nespí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
9.5.07 17:53

holky taky to znám,akorát že malému vypadává cumlík a já lítát muho dávat do pusiny a tak jako ty Hani kolem jedné beru k so bě do postele bo se chci taky trošku prospat myslela jsem si že je to jenom u nás,ale jak vidím je nás víc a tak včera jsem mu dudlík vzala nesl to statečně a ani neplakal :D ,ale dudlem to není bo ho nemá a stzejně se budí a tak i dneska skončil u nás v posteli.

ale taky se mi zdá ,že líp spí když si před spaním schrupne :D ,ale řeší to jenom dobu kdy ho beru stejně je u nás podnájemník v naší posteli a manža už šílí :roll:

no nic radu nemám :cry: ale snad nám někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.5.07 18:04

Jo jo, je to úplně stejné… Taky nevím, jestli nemá v ty 4 už hlad. Párkrát jsem zkusila jí dát flašku a do těch 6 spala bez vrtění, ale nevím, jestli ji na to zase zvykat, když ji nevyžaduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.5.07 22:03

Jája od té doby co se odstavil (asi 6 - 7m) ji naposled vecer kasi,tj kolem 7 hod. a az ráno po 6 hod má mliko. Z pocatku mi teda vyslopal klidne 3 flasky caje, coz jsem mu vodou zredukovala na pul flasky 8) , ale nemyslim ze by meli hlad.
Ja bych mliko v ty 4 hodiny nedelala … si zvykne a zas pak budes mit problem navic. :roll:
Me ani tak to ze spi se mnou v posteli nevadi, jako spis to, ze tam treba vecer musim nekolikrat behat … jakmile se pak totiz ocitnu v posteli, tak ten sycak o tom moooc dobre vi, a nenecha se ukecat aby spinkal v postylce.
A v kolik ti mala chodi vecer spat? Nebo jestli ji ted uz nebudi rano svetlo …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510